Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']ok.spokojnie to do jutra.. moze jeszcze wypytam Kogos od ogloszen gdzie lepiej a moze Ktos nam podpowie..? pewnie nie ma reguly..[/QUOTE]
juz wiem -jak wykupię pakiet to samej trzeba aktywować wyróżnienie i samej zapłacić :)

Posted

[quote name='Beat2010']juz wiem -jak wykupię pakiet to samej trzeba aktywować wyróżnienie i samej zapłacić :)[/QUOTE]
czyli Tobie kaske przeleje :)
to podejrzysz ile na morusku i tablicy kosztuje ?;)

Posted

z trudem, ale sie dowiedziałam :0
tablica-wyróznienie na 7dni-17,99zl, na 30 dni 24,99
morusek ma różne możliwości np ogłoszenie wyróżnione kolorem 2 tyg. 3zł, ogłoszenie na górze listy nad zwykłymi-2 tyg - 8zł, to chyba lepiej morusek

Posted

[quote name='Beat2010']z trudem, ale sie dowiedziałam :0
tablica-wyróznienie na 7dni-17,99zl, na 30 dni 24,99
morusek ma różne możliwości np ogłoszenie wyróżnione kolorem 2 tyg. 3zł, ogłoszenie na górze listy nad zwykłymi-2 tyg - 8zł, to chyba lepiej morusek[/QUOTE]
ok. niech bedzie morusek.

Posted

a teraz tak napisałam do ogłoszeń :

LORD – z kanapy do schroniska

Lord to ponad 10 letni piękny pies w typie czarnego owczarka niemieckiego. Mądry, posłuszny, łagodny, wierny, a mimo to spotkał go tak podły los. Nie dla Lorda „człowiek to brzmi dumnie”, bo właśnie skrzywdził go Jego „człowiek”. Lord przez 10 lat mieszkał w bloku, przy boku swojego „pana”. Miał spacery, pełną miskę, w razie potrzeby był leczony. Ale „pan”się zestarzał, zaczął myśleć tylko o sobie i swojej wygodzie i … postanowi oddać WIERNEGO PRZYJACIELA do schroniska. „Pan”nakłamał w schronisku, że czeka go operacja i szuka na 1 miesiąc miejsca dla Lorda. Jedna z wolontariuszek , wzruszona losem Lorda, postanowiła pomóc i oferowała, że zawiezie Lorda do hoteliku i pomoże w opłatach przez ten miesiąc. Upływa już kolejny miesiąc, „pan”zapomniał o Lordzie, przestał pomagać w utrzymaniu swojego psa w hoteliku. Oczywiście, szpital i hospitalizacja to były wymówki, potrzebne do pozbycia się Lorda z domu.
Lord bardzo źle znosi pobyt w hotelu . jest smutny. Nie chce chodzić na spacery, wygląda jakby cały czas czekał , że „pan” zaraz przyjedzie i zabierze go do domu, boi oddalić się od bramy, żeby nie przeoczyć przyjazdu dawnego „opiekuna”. My już wiemy, że " pan " Lorda oszukał, ale Lord ciągle wierzy w Człowieka . Uratujmy wiarę Lorda w Dobrych Ludzi, pomóżmy mu znaleźć DOM.

W sprawie adopcji prosimy dzwonić do Jadwigi, tel. 502 892 459

Posted (edited)

noo. smutne życie Lorda

a tu niespodzianka, cudny pyszczek Lorda
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/300x225q90/541/rn25.jpg[/IMG]

i cały Lord
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/280x210q90/577/43p8.jpg[/IMG]

Edited by Beat2010