asz26 Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Tabletki dla Kody i karma dla psiaków z działki od p.Bożenki.Dziękuje. Quote
asz26 Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Idą święta czas na robienie ozdób Wielkanocnych,mój debiut :-) Ręcznie robione :-) Quote
rudakacha Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Super! Wyglądają na b. praco- i czasochłonne:) Quote
asz26 Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 To jest dobre na stres a to jajko to jedno z wielu zrobionych :-) Quote
asz26 Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Sławomir Z -150zł Dziękuje Na koncie jest 250zł. Quote
asz26 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Kicia wygrzewa się w słoneczku,jest taka fajna ale ja już nie daje rady jej leczyć teraz okazało się że ma świerzb i nie mam jak ją leczyć ona nadal nie daje się złapać i na dodatek chyba będzie miała małe :-( Ma na uszach biały nalot i już na boku wyszła jej sierść :-( A myślałam że już wszystko będzie dobrze :-( Quote
asz26 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Jeżeli ktoś ma w domu furminator do długiej sierści nie musi być oryginalny i nie jest już potrzebny to bardzo bym była wdzięczna za taki sprzęt który bardzo by mi pomógł w czesaniu psiaków.A może ktoś by chciał pomóc w zakupieniu makaronu instant dla psów to też bym była wdzięczna. Quote
asz26 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 Coś takiego wetka dała dla kici oby jej pomogło. Quote
asz26 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 Moja kochana sunia Kodusia znowu ma chore oczko,jutro czeka nas weterynarz :-( Quote
rudakacha Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 O 19 kwietnia 2016o02:25, asz26 napisał: Kicia wygrzewa się w słoneczku,jest taka fajna ale ja już nie daje rady jej leczyć teraz okazało się że ma świerzb i nie mam jak ją leczyć ona nadal nie daje się złapać i na dodatek chyba będzie miała małe :-( Ma na uszach biały nalot i już na boku wyszła jej sierść :-( A myślałam że już wszystko będzie dobrze :-( Zanosi się na to, że koteczka zasili rzeszę kocich bied:-( dobrze, że ma Ciebie, chociaż tak z doskoku jej pomożesz. Szansą może być klatka-łapka. Szkoda, że tak trudno jej pomóc. Quote
asz26 Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 Nie jestem pewna czy będzie miała małe ale jest szansa że jak będzie miała to przeprowadzi później do jedzenia. Quote
asz26 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Udało się wpuścić kropelki kici oby jej pomogły. Quote
asz26 Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Byłam pewna że Kode znowu bolą kości a okazało się że to kleszcze,mimo tego że kupiłam obroże foresto jest chora i to bardzo chora,w sobotę w nocy zaczęła się dziwnie bujać na nogach tyłek jej latał na boki i byłam pewna że to przez stawy dzisiaj z samego rana pojechałam do weterynarza i okazało się że to kleszcze.Jestem załamana bo jak coś jej się stanie to nie daruję sobie tego,to moja kochana sunia.Jeżeli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę o jakąkolwiek wpłatę nakonto 4Dogs bo ja zostałam bez pieniędzy,kupiłam obroże i kupiłam dwa opakowania arthrofosu,pomóżcie proszę was . Moja perełka pod kroplówką w gabinecie :-( Quote
asz26 Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Przepraszam że długo nie pisałam ale miałam bardzo ciężki okres,ostatnio pisałam że moja Koda zachorowała od kleszczy mimo tego że była zabezpieczona obrożą foresto,to były koszmarne 2 tyg walki o moją kochaną sunie na szczęście wygrałyśmy walke choć traciłam już nadzieje że Kodusia wyjdzie z tego.Miała przez dwa tygodnie co drugi dzień robione badania krwi,w badaniach wychodził wysoki mocznik i duża anemia,musiała dostać steryd encorton i 26 kroplówek żeby przepłukać nerki,dodatkowo dostawała antybiotyk i witaminy w zastrzykach.A wszystko przez to że zmyliły mnie objawy i przetrzymałam ją dwa dni.Byłam pewna że to przez stawy kuleje mi na noge a to już zaczynała się babeszjoza.Do tej pory za każdym razem jak była chora od kleszczy miałą wysoką gorączke tym razem nie miała gorączki,to był koszmar,dwa tyg praktycznie bez snu cały czas pilnowałam jej na dodatek moja wetka miała urlop ale cały czas byłam z nią w kontakcie telefonicznym,dzwoniła codziennie do mnie i pytała jak Koda bo druga wetka która była w gabinecie jest nowa i ja jej nie ufam,zresztą nie da się zaufać osobie która nie chce współpracować z właścicielem zwierzaka i nie słucha tego co się mówi.Ale na szczęście koszmar minął a teraz boję się myśleć co będzie jak moja sunia znowu zachoruje.Moja wetka powiedziała żebym dała Kodzie tabletki bravecto ale czy jest ktoś tu kto stosował te tabletki? Faktura za Kode. Quote
asz26 Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Faktura była za kropelki od świerzbu a tabletki sama kupiłam bo nie chce żeby Kicia miała kotki,wystarczy że ona biedna nie ma domu,tylko tyle co ja dam jej jeść i kupie leki ale to też jest trudne bo Kicia nadal nie daje się złapać i jej leczenie to dokładny opis objawów.W tym momencie Kicia jeszcze ma jedzenie ale już mało jej zostało saszetek więc jakby ktoś mógł zakupić jej mokrą karme to byłabym bardzo wdzięczna mile widziana też sucha karma bo Kicia przyprowadza kolegę też biedny jest bez domu tylko ten nie jest dziki. Quote
asz26 Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Sławomir Z 50 zł ,Dziękuje bardzo,na koncie jest 66zł. Quote
rudakacha Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Zamówiłam saszetki dla kota, powinny dojść na początku przyszłego tygodnia. Quote
asz26 Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 9 godzin temu, rudakacha napisał: Zamówiłam saszetki dla kota, powinny dojść na początku przyszłego tygodnia. Dziękuję Quote
asz26 Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Pimpuś najmniejszy i najbardziej gryzący łobuziak :-) Quote
asz26 Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 A to podobno nie pies tylko owieczka :-) Fionka Quote
Recommended Posts