Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asz26 mam pytanie,czy masz w pobliżu sklep Kauffland? Tam w tej chwili jest promocja karmy Pedigree 10kg za 30,00zł.

Nie mam u nas jest biedronka,top market,stokrotka,lewiatan i spartan.

Posted

Nie mam u nas jest biedronka,top market,stokrotka,lewiatan i spartan a i jeszcze rossman.

A Netto nie ma też? W następnym tygodniu jest promocja karmy Reno za 10kg - 20,00zł.

Piszę o tym ponieważ bym chciała pomóc z karmą ale jak kupię 20kg to przesyłka będzie kosztowała 1 worek karmy,dlatego bym wolała Tobie przesłać pieniądze a Ty byś kupiła np.3 worki.No ale jak nie ma u Ciebie tych sklepów to kiepsko to wyglada.

Posted

A Netto nie ma też? W następnym tygodniu jest promocja karmy Reno za 10kg - 20,00zł.

Piszę o tym ponieważ bym chciała pomóc z karmą ale jak kupię 20kg to przesyłka będzie kosztowała 1 worek karmy,dlatego bym wolała Tobie przesłać pieniądze a Ty byś kupiła np.3 worki.No ale jak nie ma u Ciebie tych sklepów to kiepsko to wyglada.

Nie ma u nas tych sklepów Warka to małe miasto :-( Jedynie co mogę podsunąć to internetowy sklep zooplus ale tam trzeba kupić za sto zł i wtedy kurier jest darmowy.Z tego sklepu zooplus najtansze są karmy dogmio,pitti boris aktiv,dogs favorit okruchy i bosch my friend tańszych od tych nigdzie nie znalazłam :-(

Posted

12033081_1092149627462257_15376196367668

Ten pies codziennie przychodzi do mnie na jedzenie,teoretycznie ma właściciela ale to jest osoba dość czesto pijana,pies nie ma budy jest bardzo często bity i przepędzany bardzo mi go szkoda ale nie mogę go zabrać do siebie:-( Może źle robie dokarmiając go ale ja nie potrafie przejść obojętnie obok takiego psa czy kota.Wiem że przez takie dokarmianie psy które mam na działce mają mniej suchej karmy ale dostają gotowane jedzenie więc głodne nie są,ale może ktoś by mógł zakupić jakąkolwiek suchą karmę mile widziana też karma dla kota który też się przybłąkał.

Posted

asz26 masz zapchaną skrzynkę a więc piszę tu na wątku.

Poszukałam karmy w Zooplusie tak jak napisałaś.Czy Bosch My Friend 20kg za 59,80zł może taka być? Bym zamówiła 40kg (2 opakowania aby nie płacić przesyłki).Czy jest w tym sklepie jeszcze tańsza inna karma? Chodzi mi również aby było jej dużo.
Podaj mi adres na pw do wysyłki i nie wiem czy nie będą żądać nr.tel dla kuriera.

Posted

Super kupiłam suchą karmę dla kota ale jakoś nie chce jeść za to frolika dla psów je z chęcią może dlatego że jest miękka.Szkoda że nadal nie chce dać się złapać.

Posted

Cieszę się,że karma dotarła.To mój syn sfinansował karmę.Chciał pomóc jakiemuś psiakowi a ja powiedziałam,że pomógł gromadce psiaków,nie tylko jednemu.

• 3 weeks later...
Posted

Już po niej widać ten pełny brzuszek to juz nie ten sam chudy kot oprócz tego daje jej suchą karme.Jest mądra przychodzi w dzien dostaje saszetke a jak jej mało to przychodzi pod drzwi i miałczy aż wyjde i dam jej suchej karmy.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj przyszła kicia ale jak ją zobaczyłam to się załamałam,ona ma chyba koci katar bardzo kicha,z nosa coś jej leci,oczy ropieją i ma problem z oddychaniem,do jedzenia doszła ale nic nie zjadła,chciałam ją złapać ale uciekła.Nie wiem czy wróci bo już było z nią źle.Nie mam pojęcia gdzie teraz może być:-(

Posted

Dzisiaj przyszła kicia ale jak ją zobaczyłam to się załamałam,ona ma chyba koci katar bardzo kicha,z nosa coś jej leci,oczy ropieją i ma problem z oddychaniem,do jedzenia doszła ale nic nie zjadła,chciałam ją złapać ale uciekła.Nie wiem czy wróci bo już było z nią źle.Nie mam pojęcia gdzie teraz może być :-(

Jeżeli uda się Tobie ją złapać to zawieź ją  do weta.Ona się bardzo męczy.Z KK kotki wychodzą tylko muszą być leczone.Bardzo szkoda zwierzaka.