Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11136764_1013770471966840_69796768810946
Faktura za badanie Pimpusia.

Na koncie pozostało 49zł .Jeżeli ktoś chce pomóc to proszę o wpłaty na konto 4DogS.Mile widziana też sucha karma.

Posted

Na razie nie ma żadnej decyzji,jest problem z weterynarzem jedna pani weterynarz przeniosła się z Warki do Radomia za nią jest nowa pani weterynarz ale ja nie mam do niej zaufania a druga pani weterynarz jest na urlopie.Jak byłam w Radomiu z koleżanką i rozmawiałam tam z weterynarzem to powiedział że to nie zagraża jego życiu i nie ma obawy że przestanie widzieć.Jak wróci nasza pani weterynarz to się wszystkiego dowiem i napisze.Wydaje mi się że przez to lecą mu łzy z oczu.Teraz miałam problem z Kodusią to co mam w domu miała bardzo silne zapalenie spojówki i nie mam pojecia od czego a miała już drugi raz,pierwszy raz w styczniu i drugi raz teraz.

• 2 weeks later...
Posted

No i się zaczęło,dzisiaj pod wieczór podjechał jakiś samochód pod działke i wrzucił mi na działke suczkę to chyba młoda jamniczka,mało brakowało żeby Fionka ją pogryzła.Mam teraz bardzo duży problem bo nie mogę zatrzymać tej suczki,nawet nie mam gdzie ją zamknąć a o wypuszczeniu na podwórko też mogę pomarzyć bo psy chcą ją gryźć.W tym momencie sunia jest zamknięta w domu ale nie mogę jej tam trzymać w nieskończoność bez wypuszczania na podwórko.Sunia musiała być bita bo bardzo boi się gwałtownych ruchów ręką.Jestem normalnie załamana bo nie mam pojęcia co z nią zrobic :-(

Posted

Jest szansa że mała bedzie miała dom.4DogS pomaga mi w znalezieniu jej domu i jest już osoba zainteresowana sunią,jutro się okaże czy ta pani ją weźmie do siebie czy nie.Trzymajcie kciuki żeby się udało i żeby maleńka miała swoich kochających właścicieli do końca życia.

Posted

Dobrze trafiła,przyjechała po nią pani z córką i już u mnie zastanawiały się u kogo na łóżku bedzie spać :-) Oprócz tej suni mają 4 suczki i 1 pieska ona jest szósta.Nowa właścicielka przysłała mi zdjecia Figusi bo tak ma teraz na imie i widać że jest zadowolona nawet już zaczeła rozrabiać w nowym domu :-)

Posted

Bardzo dziękuję 4DogS za pomoc w znalezieniu nowego domu dla podrzuconej na działke małej suni.Dziękuje pani Ewo bez pani pomocy nie znalazła bym jej nowego domu :-)

Posted

Zaczęły się upały i suchej karmy idzie wiecej no i zaczyna jej brakować,może ktoś chce wspomóc psiaki suchą karmą?Na ZOOPLUS można kupic tańszą karme dogmio,dogs favorit,bosh my friend i pitti boris aktiv ale może też być każda inna sucha karma.

Posted

11667379_1038708659473021_64735850509583

11665559_1038708702806350_91811024723072

Rambo i Cygan już po szczepieniach na wścieklizne,kolejne psiaki mają szczepienia przed sobą każdy w odpowiednim czasie.Za szczepienia i odrobaczenia płace sama ale gorzej jest jak któryś zachoruje wtedy koszty są dużo wieksze.Jeżeli ktoś by chciał pomóc to proszę o wpłaty na konto 4DogS liczy się każda złotówka.Pieniądze z tego konta są wykorzystywane na leczenie psów mile też widziana sucha karma,psy jedzą każdą suchą karme.Jeżeli ktoś by chciał zakupić suchą karme której w tej chwili zaczyna brakować to na ZOOPLUS można kupic tańszą karme.Z tych najtańszych jest do wyboru DOGMIO,DOGS FAVORIT,BOSH MY FRIEND I PITTI BORIS AKTIV.Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.

• 4 weeks later...
Posted

Tylko Żabka jest taka gruba,ona jest najstarsza z całej siódemki i po sterylizacji zrobiła sie troszkę leniwa,nie chce jej się biegać i efekty widać :-)

Posted

Czy ktoś może mi polecić dobrego hodowce świnek morskich tylko takiego który nie rozmnaża świnek z jednego miotu czyli brata z siostra itd.

• 2 weeks later...
Posted

Zastanawiam się czy w tym roku na jesieni kleszcze będą atakować psy tak jak w zeszłym roku i aż się boje bo psiaki miały założone obroże w marcu więc działanie mają na wykończeniu,na koncie też pustki jest tylko 89zł :-( Jeżeli ktoś może i chce pomóc to bardzo proszę o wpłacanie pieniążków na udostępnione konto 4DogS,liczy się każda złotówka lub zakupienie obroży kiltix psiaków jest siedem,potrzebne jest 6 obroży średnich i jedna duża.Z góry dziękuje za pomoc.

Posted

11960253_1071868886156998_91718946802485
Dzisiaj byłam u weterynarza po tabletki na odrobaczenie psiaków i dowiedziałam się tam że u nas na wysypisku śmieci jest ok 30 psów bezpańskich,psy są tak głodne że rzucają się na suchy chleb.Jakiś pan zabrał stamtąd jednego szczeniaka ale reszta została.