asz26 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Słodki uśmiechnięty ryjek... to o Azie. A chłopaki... no cóż... wiadomo tylko, że nie dla nich gender;) bo jak przystało na prawdziwego faceta żaden z nich nie lubi a to kokardek a to przebrania za (za przeproszeniem) lampę ;) No nie lubią ale nie było innego wyjścia Dżeki jest do wszystkiego zdolny zanim przyjechałam po niego do gabinetu to już zdążył zerwać szew i musiał mieć drugi raz zakładane.Chciałam żeby miał tylko kubraczek ale jak tylko mu zdjęłam kołnierz to od razu zaczął się rozbierać.Jutro jak wszystko bedzie dobrze to Rambo bedzie miał zdjęte szwy. Quote
asz26 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Czy ktoś w tym roku spotkał kleszcze???Ja wczoraj widziałam już pierwszego kleszcza,tata wrócił z działki z kleszczem w nodze aż się boje pomyśleć co bedzie za pare dni jak zrobi się całkiem ciepło. Quote
asz26 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Pieniądze uzbierane na koncie 4DogS zostały wykorzystane na kastracje psów(przymusowe kastracje bo psy zaczeły podkopywać się pod ogrodzenie i uciekać na suczki). Niedługo zrobi się ciepło i zaczną atakować kleszcze psiakom potrzebne sa obroże przeciw kleszczowe i jak do tej pory najlepiej sprawdzały się oboże KILTIX no i pojawia się problem finansowy :-( Jeżeli ktoś chce pomóc to bardzo proszę o wpłaty na konto 4DogS lub jezeli ktoś woli to może zakupić obroże i przysłać.Potrzebne jest 2 duże i 5 średnich. Quote
asz26 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Po kastracjach na koncie pozostało 183zł,jeżeli ktoś by chciał pomóc to bardzo proszę o wpłaty na konto 4DogS na obróżki od kleszczy które już zaczynają się pokazywać. Quote
asz26 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Dzisiaj Cygan i Dżeki byli na zdjęciu szwów.U Dżekiego wszystko jest dobrze za to Cygan dostał jeszcze antybiotyk bo rozlizał sobie szew.Zdjełam mu kubraczek i wyszłam na podwórko po Dżekiego nie było mnie zaledwie 15 minut a on w tym czasie tak rozlizał szew że dostał od razu w gabinecie zastrzyk przeciwbólowy i antybiotyk.Jak wszystko bedzie dobrze to jeszcze dostanie przez dwa dni antybiotyk a jak nadal bedzie źle to dłużej bedzie dostawał zastrzyki. Quote
asz26 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Cieżko by było nie mam płotu na działce :-D Byłam pewna że nic sobie nie zrobi bo jest najgrzeczniejszy z psów a on tak się urządził i teraz siedzi w kołnierzu. Quote
asz26 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Czyli robi za lampkę... ;) nocną... Tak i jest bardzo niezadowolony z tego powodu :) Quote
asz26 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Sezon kleszczowy otwarty,pierwsza babeszjoza w trakcie leczenia.Aza dzisiaj zachorowała od kleszczy.Na zdjeciu jest w gabinecie w trakcie podawania kroplówki.Jest dopiero połowa marca a ona już miała ok 10 kleszczy A tu już odpoczywa w domu.Jutro wizyta kontrolna. Quote
asz26 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Na koncie 4DogS zostało 183zł,dzisiejsza wizyta kosztowała 130zł jutro też dojdą koszty.Bardzo prosze pomóżcie mi uzbierać na obroże od kleszczy liczy się każda złotówka.W tym momencie mam jeszcze fiprexa w sprayu ale to nie daje praktycznie żadnej ochrony.Bardzo dziękuje za dotychczasową pomoc finansową i w postaci suchych karm.Bardzo proszę pomóżcie :-( Quote
ludwa Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Sławek Z. wpłacił 50 zł na psiaki:) a ja w piątek opłaciłam otrzymane faktury Quote
asz26 Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Sławek Z. wpłacił 50 zł na psiaki:) a ja w piątek opłaciłam otrzymane faktury Bardzo dziękuje panu Sławkowi Z za wpłacone pieniądze w tej chwili liczy się każda złotówka.Nie wiem ile dokładnie wyniesie leczenie Azuni wczorajsza wizyta już kosztowała 130 zł a na tym się nie skończy. Quote
asz26 Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Dzisiaj Aza dostała kroplówke i trzy zastrzyki i jeszcze przez kolejne trzy dni bedzie dostawać zastrzyki.Jakbym jej wczoraj nie zabrałą do weterynarza to dzisiaj już mogłoby być za późno,bardzo cieżko przechodzi tą chorobe a jest młodą sunią.Dzisiaj po powrocie z gabinetu napiła się wody i zjadła troche suchej karmy. Quote
asz26 Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Może ktoś już kupował obroże foresto dużą i wie gdzie można kupić taniej?U weterynarza kosztuje 110 zł dużo :-( Quote
rudakacha Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Przelałam 50 pln albo dla Azy albo na obroże, wg uznania i pilności. Quote
asz26 Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Przelałam 50 pln albo dla Azy albo na obroże, wg uznania i pilności. Dziekuje,jeszcze dokładnie nie wiem ile bedzie za całe leczenie Azy.Na pewno pieniadze nie bedą wykorzystane na darmo,w tym momencie najważniejsza jest Aza i obroże dla wszystkich psiaków. Quote
ludwa Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 dzisiejsza wpłata PSY ANI KATARZYNA S./ GDAŃSK 50 zł Quote
asz26 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Aza już biega i znowu jest wesoła,jeszcze jutro jeden zastrzyk i za dwa tygodnie powtórka zastrzyku od kleszczy. Quote
asz26 Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 i jest kolejne 20 zł od Sławka:) Super :-) ciesze sie bo liczy sie każda złotówka.Dziekuje panie Sławku :-) Quote
asz26 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Dziekuje za kolejną wpłate,w tym momencie na koncie 4DogS jest 333zł i bedzie opłacona faktura za leczenie Azy 190zł na obroże zostaje 143zł jeszcze sporo brakuje na wszystkie obroże :-( Quote
Recommended Posts