Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija']rano był ostry kryzys, a wieczorem jakby lepiej. Zobaczymy. W każdym razie jak przeżyje to chyba na tym dt zostanie na stałe.[/QUOTE]

Walczy biedny pies! Już wie, że warto. Bardzo mocno trzymam kciuki! Nie poddawaj się Gibi!

Posted

3 lata i takie dojrzałe zrezygnowane spojrzenie - płakać się chce na myśl co przeszedł.
Gibi, walcz proszę, zobaczysz - jeszcze życie do Ciebie się uśmiechnie maleńki..

Posted

Niestety, ten biedny pies odszedł dzisiaj rano za TM......Chyba za późno został wyciągnięty. W schronisku był z 2 tygodnie. Dostawał tam kroplówki, jedzenie z puszki i był w ciepłym. Ale w takim stanie może trzeba go było brać od razu na dom. Niestety nie mamy miejsca. Psy z Hoteli nie schodzą. Kasia ma 5 psów. Nie moze wzi.ąć kolejnego bo to wynajęty kawałek domu. Z czego dwa młode pełne wigoru. Ogłaszamy i cisza...
Nieważne. Jest mi cholernie przykro...Ten pies rozwalił mi serce

Posted

Nie da się pomóc wszystkim.. I tak dobrze, że w ogóle ktoś mu pomógł.
Śpik spokojnie piesku {'}
Strasznie szkoda, że nie zdążyłeś poznać lepszego życia. Mam nadzieję, że winny Twojego cierpienia i zmarnowanego życia otrzyma od losu to, na co zasłużył..

Posted

Strasznie mi przykro i smutno! Biedny Gibi [*] Chciał żyć, walczył, ale okrucieństwo którego wcześniej doświadczył było zbyt wielkie! Żegnaj piesku... już koniec bólu i choroby. Przynajmniej odszedł w godnych warunkach i nie będzie nigdy zapomniany!