Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj kochany Gibuniu :placz:
Tak mi wstyd,tak mi źle że to przez człowieka taki los musiałeś znosić :-(
W sercach naszych zostaniesz i za tęczowym mostem już szczęśliwy pozostaniesz ... A ja mam nadzieję że kiedyś właśnie z WAMI się spotkam ...
Dziękuję że zrobiłyście wszystko co tylko sie dało zrobić dla niego

Posted

Niech szlag trafi tego, co doprowadził tego psa do takiego stanu. I z powodu, którego wylądował tam gdzie wylądował... szkoda słów. On był taki cudny. Tak kochany i taki biedny. Wet, co go wziął na dt, też się w nim zakochał. Powiedział, ze jak przeżyje to zostaje u nich...
aaaaaaaaaaaaa

Posted

[quote name='Zofija']Niestety, ten biedny pies odszedł dzisiaj rano za TM......Chyba za późno został wyciągnięty. W schronisku był z 2 tygodnie. Dostawał tam kroplówki, jedzenie z puszki i był w ciepłym. Ale w takim stanie może trzeba go było brać od razu na dom. Niestety nie mamy miejsca. Psy z Hoteli nie schodzą. Kasia ma 5 psów. Nie moze wzi.ąć kolejnego bo to wynajęty kawałek domu. Z czego dwa młode pełne wigoru. Ogłaszamy i cisza...
Nieważne. Jest mi cholernie przykro...Ten pies rozwalił mi serce[/QUOTE]

Biedna psina :( Potraktowana jak śmieć :( Serce się kraje.... niech biega szczęśliwie za TM...

Guest yolaantaa
Posted

Ten co mu zgotował taki los powinien zdychać pod płotem w samotności,życzę mu wszystkiego najgorszego....

• 3 weeks later...
  • 8 months later...