oliwetka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam Mamy problem : piesek mojej siostry zaczął utykać na lewą przednią łapkę. Zauważyłyśmy to jakieś 20-25 min temu. Możliwe że upadł jak sakakał z 20cm materaca (ale tego nie widziałyśmy). Napiszcie co mu może dolegać Quote
LucyLou Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jeśli nie minie po spaniu, powinnyście wybrać się do weterynarza. Quote
owczarnia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oliwetka napisał(a):Napiszcie co mu może dolegać Sorry za sarkazm, ale najbardziej chyba głupota pańci. Quote
nane Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oliwetka napisał(a):Witam Mamy problem : piesek mojej siostry zaczął utykać na lewą przednią łapkę. Zauważyłyśmy to jakieś 20-25 min temu. Możliwe że upadł jak sakakał z 20cm materaca (ale tego nie widziałyśmy). Napiszcie co mu może dolegać [FONT=Courier New]musicie obejrzeć dokładnie tą łapkę :mad: możliwe, że ma po prostu złamany albo wyrwany paznokieć ;) , musicie zobaczyć też w którym miejscu go boli czy przy zginaniu łapki również??? [/FONT] [FONT=Courier New]niestety przez internet trudno jest postawić diagnozę :oops:[/FONT] Quote
julita104 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 owczarnia napisał(a):Sorry za sarkazm, ale najbardziej chyba głupota pańci. otóż to :bad-word::zly7: Quote
agoosia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 takie sytuacje sie zdarzają nie mowcie ze kiedys wasza pociecha w chwili nieuwagi czegos nie nabroiła? jesli lapka boli przy dotyku albo psiak stele utyka koniecznie wybierz sie do weta i pamietaj niech sprawdzi łapke dokładnie ja jak bylam ze swoja ( nie moja nieuwaga a starszych włascicieli rodzice czasem nad jej temperamentem nie panuja) to wet twierdzil ze jestem przewrazliwiona małą dostałą 2 razy po cwiartce aspirinki i przeszło :) Quote
owczarnia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To nie o to chodzi, że nie "zbroiła", chociaż upadku "brojeniem" bym nie nazwała. Chodzi o kretyńskie pytanie "napiszcie co mu może dolegać". Od razu mi się przypomina mina mojej wetki, jak akurat podczas mojej wizyty zadzwonił do niej ktoś, i tak samo domagał się diagnozy, tyle że przez telefon. Wtedy myślałam, że to rekord głupoty, okazuje się że można jeszcze żądać tego samego przez forum. Na to nie wpadłam :diabloti:. Quote
Recommended Posts