Manu Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 "surowka" bedzie dla mnie dostepna, wiec jak rok temu zainteresowanym skopiuje, material bedzie wyemitowany jutro, czyli w niedziele w wydaniu o 15:45 w Polsacie... Dolphine, oglądałam właśnie, ale to króciutkie było... :( Wypowiadał się Wilczopolski, jakiś Niemiec, a tak to urywki... Nawet paya nie było, a miał wywiad też... Wiesz co..? Ja jednak Cię bardzo ładnie poproszę o wysyłkę "surówki" (nie mylić z Surówką :wink: ) :D Quote
Nat Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 no faktycznie krociutkie.. i imho troche niepotrzebnie na koncu pokazali tego kolesia w skandynawce, co piesek mu sie zaplatal na starcie ;) Quote
PaYooK Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 ELO!! ekip bylo 40... szkoda ze nie bylo wiecej ale coz... bylo 2 niemcow i wegier w C1... w sumie bylem 1 w C1 a w Pucharze Polski wyladowalem na 2 miejscu... podobno dzisiaj 15.03 ma byc cos na Tvp1 lub Tvp2 o 18.20 program sie nazywa studio olimpijske czy jakos tak :wink: trasa dobrze przygotowana... w drugi dzien dogonilem FP i postanowilismy zrownac zaprzegi i tak w dwojke wpadlismy na mete male widowisko zrobilismy ;) Quote
anyia Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 no to gratulacje Pay dla Ciebie i wszystkich startujacych forumowiczow :) jak juz wspomnialam mialam przyjemnosc obejrzec Twoja wypowiedz w TV i tym bardziej milo czyta sie o takim sukcesie :) a & malamuty Quote
PaYooK Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 ELO!!! dzisiaj podobno ma byc o 18:25 Magazyn olimpijski - Echa stadionów na TVP1 Quote
Nat Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Gratulacje dla Paya, FP i AnTu !! :D Ps. bardzo podobala mi sie Limka od FP :angel: Quote
andrew Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Gratulacje dla wszystkich. A czy gdzies w necie sa juz dostepne wyniki z Jakuszyc ???????? Quote
Fair_Play Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Nat, nawet nie zdążyłam się z Tobą przywitać, ale to wszystko przez to okropne grypisko, które mnie dopadło i skazało na spędzanie wolnego czasu po i przed startami w przyczepie:/ Ale specjalnie dla Ciebie Limusia właśnie z Jakuszyc: http://strony.psy.pl/payook/limka.jpg Quote
Nat Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Sliczna Lima :) . ja tez tylko pare minut tam sie pokrecilam, bo moj tato chcial juz jechac ;) zdjecia jutro wywolam, ale tez bede miala Lime na jednym :) PS. wlasnie byl na tvp1 krotki reportaz z zawodow :) Quote
andrew Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 PS. wlasnie byl na tvp1 krotki reportaz z zawodow :) Reportaz z zawodow byl jak na TVP to nawet dosyc dlugi. Ale i tak wazne ze jakas relacja byla wogole :) Quote
PaYooK Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 ELO!!! ano bylo... szkoda ze nie pokazali wjazdu rownoleglego mojego i FP Quote
Nat Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Na mojej stronce ( www.aqua.w.pl ) sa juz zdjecia z Jakuszyc (na stronie glownej jest odnosnik do galerii). Jeszcze potem wysle je do wspolnej galerii :) Quote
Recommended Posts