Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"surowka" bedzie dla mnie dostepna, wiec jak rok temu zainteresowanym skopiuje,

material bedzie wyemitowany jutro, czyli w niedziele w wydaniu o 15:45 w Polsacie...

Dolphine, oglądałam właśnie, ale to króciutkie było... :( Wypowiadał się Wilczopolski, jakiś Niemiec, a tak to urywki... Nawet paya nie było, a miał wywiad też...

Wiesz co..? Ja jednak Cię bardzo ładnie poproszę o wysyłkę "surówki" (nie mylić z Surówką :wink: ) kwiat.gif :D

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no faktycznie krociutkie.. i imho troche niepotrzebnie na koncu pokazali tego kolesia w skandynawce, co piesek mu sie zaplatal na starcie ;)

Posted

ELO!!

ekip bylo 40...

szkoda ze nie bylo wiecej ale coz... bylo 2 niemcow i wegier w C1...

w sumie bylem 1 w C1 a w Pucharze Polski wyladowalem na 2 miejscu...

podobno dzisiaj 15.03 ma byc cos na Tvp1 lub Tvp2 o 18.20 program sie nazywa studio olimpijske czy jakos tak :wink:

trasa dobrze przygotowana... w drugi dzien dogonilem FP i postanowilismy zrownac zaprzegi i tak w dwojke wpadlismy na mete male widowisko zrobilismy ;)

Posted

no to gratulacje Pay dla Ciebie i wszystkich startujacych forumowiczow :)

jak juz wspomnialam mialam przyjemnosc obejrzec Twoja wypowiedz w TV i tym bardziej milo czyta sie o takim sukcesie :)

a & malamuty

Posted

Sliczna Lima :) . ja tez tylko pare minut tam sie pokrecilam, bo moj tato chcial juz jechac ;) zdjecia jutro wywolam, ale tez bede miala Lime na jednym :)

PS. wlasnie byl na tvp1 krotki reportaz z zawodow :)

Posted

PS. wlasnie byl na tvp1 krotki reportaz z zawodow :)

Reportaz z zawodow byl jak na TVP to nawet dosyc dlugi.

Ale i tak wazne ze jakas relacja byla wogole :)