Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Ewus, dziekuje!!! Zolwica bawiaca sie pilka - mistrzostwo swiata! :loveu::Cool!::Cool!::Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose:

Wszystkie zwierzaki Pani Ani sa ujmujace i maja to "cos", co sprawia, ze trudno od nich oczy oderwac :)

Posted

Emi bardzo ładnie zachowywała się u fryzjera:-) Początkowo troszkę się bała, ale potem uznała, że nic złego się nie dzieje. Podobno wygląda ślicznie:-) Została podstrzyżona ostrożnie, bo na krótsze podstrzyżyny jest trochę za zimno. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maluszka po podstrzyżynach;-)
Została zaszczepiona nową szczepionką przeciw chorobom zakaźnym. Zastrzyk zniosła bardzo dzielnie.
Anusia wyczuła u maleńkiej niewielki guzek - stwardnienie. Pokazała to wetowi i okazało się, że to..... czip! Jest taka maleńka i chudziutka, że można go wyczuć przez skórę.
W autobusie w pierwszą stronę była troszkę niespokojna, ale zaciekawiona. Kiedy wróciła do domu, od razu odżyła i zaczęła biegać radośnie:-)

Posted

Cudowności kochane:-) Te jej krzywulce - łapinki:-) Musimy jej chyba Eluś zmienić obróżkę na cieńszą bo po podstrzyżynach ma taką dłuuuuugą szyjkę w tej szerszej:-) Wydaje mi się, że dawałaś Ani jeszcze inne obrózki furkidza, cieńsze. Może dopasuje którąś do tej malizny:-) Jeśli się nie uda, mam jakieś nieduże obróżki w domu, więc podrzucę przy okazji.

Dorotko, kłaniam się w pas i bardzo, ale to bardzo dziękuję za jak zawsze piękne zdjęcia:-) Ja od wczoraj biegałam w inneej sprawie i nawet do weta nie dotarłam dzisiaj, żeby umówić sterylkę. Sprawdzę, kiedy przyjmuje Maciek i podjadę, żeby z nim ustalić termin sterylizacji.

Posted

Dorota jeszcze raz serdecznie dziekuje za cudowne zdjecia Emi :)

Mattilu, obroza odblaskowa spelnia role obrozki przeciwpchelnej, w tej obrozy Emi przyjechala do nas ze schroniska, takie obroze mozna kupic w sklepach zoologicznych.

Posted

Ja bardzo Was przepraszam, ale zawarłam wczoraj umowę również z Kubusiem i Łatką. I zamieszczam zdjęcia współmieszkańców Emi. Pikuś, Kubuś i Łatka nie mają swojego wątku i czują się dyskryminowani.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja bardzo Was przepraszam, ale zawarłam wczoraj umowę również z Kubusiem i Łatką. I zamieszczam zdjęcia współmieszkańców Emi. Pikuś, Kubuś i Łatka nie mają swojego wątku i czują się dyskryminowani.

Dorotko, Kubuś jak najbardziej ma wątek na dogomanii:-) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że za raz wgram na nim jego zdjęcia:-)

To jest jego wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-Zapomniany-14-letni-niewidomy-dziadek-zbiera-na-operację-i-DT-prosimy-o-pomoc?p=21754485#post21754485