Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Dorotko, cudowne zdjęcia!!! Dzięki wielkie! Ja zobaczę maluszka jutro na żywo, bo też się wybieram, ale nie odważę się chyba konkurować z Twoimi zdjęciami:-) Najwyżej wrzucę kilka z dworu;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Dorotko, cudowne zdjęcia!!! Dzięki wielkie! Ja zobaczę maluszka jutro na żywo, bo też się wybieram, ale nie odważę się chyba konkurować z Twoimi zdjęciami:-) Najwyżej wrzucę kilka z dworu;-)

Ewa ja jestem umówiona na paluchu w sobotę. Ale teraz tez pojadę przed Paluchem do Ani wiec zrobię też sesyjkę na dworze tym bardziej, że wiem zę Emi będzie po SPA. A tak naprawdę to ja jeżdżę do Pikusia.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ewa ja jestem umówiona na paluchu w sobotę. Ale teraz tez pojadę przed Paluchem do Ani wiec zrobię też sesyjkę na dworze tym bardziej, że wiem zę Emi będzie po SPA. A tak naprawdę to ja jeżdżę do Pikusia.

Pikuś ma szczęście;-) My też:-)

Posted

Dzisiaj ja byłam u maleńkiej:-) Ponieważ nie padało, zrobiłyśmy sesję na zewnątrz. Emi jest tak żywa, biegająca, że ciężko było zrobić dobre zdjęcia, ale te, które wgram oddają jej charakter:-)

Wygląda ślicznie, choć pewnie dopiero po fryzjerze będzie pięknością. Od początku pobytu u Ani maleńka przytyła całe 86 dkg:-) Ważyłyśmy ją dzisiaj i ważyła 4,28 kg:-) Kiedy próbowałam złapać ją ręką w talii, zdecydowanie więcej mi brakowało do zetknięcia się palców. Jest szczęśliwa, terytorialna (obszczekuje każdą przechodzącą osobę za siatką. Wielki z niej łakomczuszek, ale grzecznie czekała na swoją kolejkę przy rozdawaniu smaczków. Pięknie bawi się z Łatką, zaczepia ją sama do zabawy. Ponad wszystko jednak uwielbia kontakt z człowiekiem. Przytulas z niej wielki, a do tego lizusek.
Kiedy jest na dworze, praktycznie cały czas jest w ruchu. Interesuje ją wszystko, ciągle gdzieś leci i sprawia jej to ogromną frajdę. Kiedy jednak przychodzi czas powrotu do domu, zawołana, natychmiast przychodzi i sama wskakuje do środka. Jest posłuszna. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, dobrze, że do ogłoszeń mamy dużo pięnych od Dorotki, ale może i te Was zainteresują:-)

Ktoś szedł obok, więc Emi już była przy furtce

Posted

A tu całe stadko w zgodzie czeka na smaczki. Prawie całe. Balbina, Menio spali smacznie, a żółwica tuptała po podłodze.

co tam masz w torebce?

Z własnej woli, bez żadnego trzymania leżała sobie na mnie:-)

Posted

W końcu Emi się zmęczyła i przysnęła:-)

Trudno było się z nią pożegnać...

Z Anulką

a tu Łatka;-)

Ja wiem, że to Dorota ma umowę z Pikusiem, ale specjalnie dla niej musiałam mu zrobić kilka fotek;-) Tą robiła Ania.

Posted

Co mi przywiozłaś? Sam sprawdzę, bo Ty zawsze wydzielasz te smakołyki;-)

Za smakołykami Pikuś wejdzie wszędzie. Tu na stole:-)

A teraz niespodzianka dla Mattilu:-) Żółwica nie tylko nie śpi, ale objada się i jest bardzo aktywna:-)

Zabawa z klapkiem;-) Byłam tak zaskoczona, że ona się bawi, że nagrałam filmik, ale wgram go później albo jutro, bo muszę obrobić;-)