Isadora7 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 NA WSTECZU FOTY EMI Sesja tylko wersja kanapowo-fotelowej, bo do Ani dotarłam z Palucha jak już było ciemno. Jak się rozgrzeję będa jeszcze foty w tym Pikusia wiadomo :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Widze, że ze zdjeciami do ogłoszeń nie będziecie miały kłopotu :) Quote
Ellig Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 :loveu: Dorota, dziekujemy bardzo za kolejna cudowna sesje zdjeciowa Emi:) Quote
Aśka Belkowska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Modelkaaaa.:lol: I oczka lepiej wyglądają. Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dorotko, cudowne zdjęcia!!! Dzięki wielkie! Ja zobaczę maluszka jutro na żywo, bo też się wybieram, ale nie odważę się chyba konkurować z Twoimi zdjęciami:-) Najwyżej wrzucę kilka z dworu;-) Quote
Isadora7 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ewa Marta napisał(a):Dorotko, cudowne zdjęcia!!! Dzięki wielkie! Ja zobaczę maluszka jutro na żywo, bo też się wybieram, ale nie odważę się chyba konkurować z Twoimi zdjęciami:-) Najwyżej wrzucę kilka z dworu;-) Ewa ja jestem umówiona na paluchu w sobotę. Ale teraz tez pojadę przed Paluchem do Ani wiec zrobię też sesyjkę na dworze tym bardziej, że wiem zę Emi będzie po SPA. A tak naprawdę to ja jeżdżę do Pikusia. Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Isadora7 napisał(a):Ewa ja jestem umówiona na paluchu w sobotę. Ale teraz tez pojadę przed Paluchem do Ani wiec zrobię też sesyjkę na dworze tym bardziej, że wiem zę Emi będzie po SPA. A tak naprawdę to ja jeżdżę do Pikusia. Pikuś ma szczęście;-) My też:-) Quote
Isadora7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Mieszkają z Emi i tez chcą być celebrytami :) ŁATKA śliczna i pełna uroku KUBUŚ sympatyczny starszy pan no i żółw którego uwielbiała Sara Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dzisiaj ja byłam u maleńkiej:-) Ponieważ nie padało, zrobiłyśmy sesję na zewnątrz. Emi jest tak żywa, biegająca, że ciężko było zrobić dobre zdjęcia, ale te, które wgram oddają jej charakter:-) Wygląda ślicznie, choć pewnie dopiero po fryzjerze będzie pięknością. Od początku pobytu u Ani maleńka przytyła całe 86 dkg:-) Ważyłyśmy ją dzisiaj i ważyła 4,28 kg:-) Kiedy próbowałam złapać ją ręką w talii, zdecydowanie więcej mi brakowało do zetknięcia się palców. Jest szczęśliwa, terytorialna (obszczekuje każdą przechodzącą osobę za siatką. Wielki z niej łakomczuszek, ale grzecznie czekała na swoją kolejkę przy rozdawaniu smaczków. Pięknie bawi się z Łatką, zaczepia ją sama do zabawy. Ponad wszystko jednak uwielbia kontakt z człowiekiem. Przytulas z niej wielki, a do tego lizusek. Kiedy jest na dworze, praktycznie cały czas jest w ruchu. Interesuje ją wszystko, ciągle gdzieś leci i sprawia jej to ogromną frajdę. Kiedy jednak przychodzi czas powrotu do domu, zawołana, natychmiast przychodzi i sama wskakuje do środka. Jest posłuszna. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, dobrze, że do ogłoszeń mamy dużo pięnych od Dorotki, ale może i te Was zainteresują:-) Ktoś szedł obok, więc Emi już była przy furtce Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Zaczepiła Łatkę i zaczęły się ganiać:-) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jest odważna, bez problemu przyszła do mnie na ręce Buziaczek:-) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Możmna ją nosić bez trudu. Jest filigranowa i do tego bardzo grzeczna na rękach Quote
Isadora7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Tak na rąsie to ona chętna, to już kawał baby z niej się zrobiło :) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Mattilu napisał(a):Alez z niej zywe srebro :) Jest cudowna:-) Mam też dla Ciebie niespodziankę:-) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 A tu całe stadko w zgodzie czeka na smaczki. Prawie całe. Balbina, Menio spali smacznie, a żółwica tuptała po podłodze. co tam masz w torebce? Z własnej woli, bez żadnego trzymania leżała sobie na mnie:-) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 W końcu Emi się zmęczyła i przysnęła:-) Trudno było się z nią pożegnać... Z Anulką a tu Łatka;-) Ja wiem, że to Dorota ma umowę z Pikusiem, ale specjalnie dla niej musiałam mu zrobić kilka fotek;-) Tą robiła Ania. Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Co mi przywiozłaś? Sam sprawdzę, bo Ty zawsze wydzielasz te smakołyki;-) Za smakołykami Pikuś wejdzie wszędzie. Tu na stole:-) A teraz niespodzianka dla Mattilu:-) Żółwica nie tylko nie śpi, ale objada się i jest bardzo aktywna:-) Zabawa z klapkiem;-) Byłam tak zaskoczona, że ona się bawi, że nagrałam filmik, ale wgram go później albo jutro, bo muszę obrobić;-) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Filmik z Panią żółwicą i Pikusiem. Pojawia się też na nim wiecznie chodząca Emi:-) [video=youtube_share;TYo5kruF1m8]http://youtu.be/TYo5kruF1m8[/video] Quote
Isadora7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Atak żółwicy na klapka wymiata. Widziałam ten przerażający film u Ani :errrr::errrr::errrr: Dziękuje za Pikusia :) Quote
inka33 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Emi jest przesłodka, uśmiech Łatki zabójczy, żółwica jedyna w swoim rodzaju, a całe stadko z p. Anią na czele urocze. Jednak to: http://img24.imageshack.us/img24/4121/9cq8.jpg powaliło mnie na łopatki, oczy z orbit mi wywlekło i zakrztusiło mnie śmiechem... :mdleje: Quote
Ellig Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Emi ma dzisiaj szczepienie i strzyzenie :) Dziewczyny juz wychodzą z lecznicy. Quote
Ellig Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [h=1]Uwaga na ślimaki! Roznoszą angiostrongylozę.[/h]............................KLIK Quote
Recommended Posts