Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Isadora, normalnie kocham Cię:-) Zdjęcia są PRZEPIĘKNE!!!!! Dopiero po wykąpaniu widać, jakie to jest cudo:-)

Na zdjęcia załapała się też kociczka Balbina:-)

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za fotorelację. Będziemy mogły wykorzystać kilka zdjęć do ogłoszeń po sterylce? Nie wierzę, żeuda mi się zrobić ładniejsze:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Isadora, normalnie kocham Cię:-) Zdjęcia są PRZEPIĘKNE!!!!! Dopiero po wykąpaniu widać, jakie to jest cudo:-)

Na zdjęcia załapała się też kociczka Balbina:-)

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za fotorelację. Będziemy mogły wykorzystać kilka zdjęć do ogłoszeń po sterylce? Nie wierzę, żeuda mi się zrobić ładniejsze:-)[/QUOTE]

Cała przyjemność po mojej stronie. Zdjęcia są jak najbardziej do wykorzystania po to zrobiłam (jeszcze kilka mam) a jakby potrzeba było w większej rozdzielczości to wołaj.

Posted

Zwariowałam !!!! :loveu::loveu::loveu:

Isadoro, Twoje fotorelacje są fantastyczne, uwielbiam komentarze:)

Emi, ślicznoto - Los uśmiechnął się do Ciebie, już nie jesteś bezimiennym, niechcianym Ogonkiem, jesteś pod troskliwą opieką, przed Tobą godne życie

Posted

Dorota, ja Cie wycaluję za caloksztalt plus za zdjecia dodatkowo!:loveu:

Piekne zdjecia:) Bardzo dziekuję! :)

Przy okazji poprosze jak znajdziesz chwile o przeslanie na mojego e-maila.
Pikus jak zawsze elegancki, Balbinka bidulka, starowinka.

Posted

[quote name='Isadora7']Wyślę zdjęcia Elu późnym wieczorkiem[/QUOTE]

Dorota , nie ma pospiechu, po prostu jak znajdziesz chwilę, buziaki:)

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Śliczniutka Emi, troszke przedłużacz, jak mój Fidek. Zastanawiają mnie cały czas te oczka. Życze małej słodkich świat i wszystkim ciotkom.

Bardzo dziękujemy za życzenia i zwrotnie przesyłamy wszystkiego dobrego:-)

Oczka zdecydowanie się poprawiają. Ania mówi, że coraz mniej widać różnicę w ich wielkości. jakby to jedno mniejsze zaczynało szerzej się otwierać. Na zdjęciu poniżej widać wyraźnie, że prawe oczko nie ma dolnych rzęsek:-( Tam był chyba największy stan zapalny, skórka jest jeszcze zaróżowiona. A może teraz po leczeniu rzęski odrosną?

Co by nie mówić, po kąpieli i wyczesaniu mała Emi jest przecudowna:-)

Anusia mówi, że Emitka jest wielką przylepą i zaczyna już ganiać po ogródku z Łatką. Pięknie się obie bawią mimo dużej różnicy masy:-) Fajnie, że Emi nie boi się kompletnie większej Łatki:-) Nadal jednak najważniejsze jest przytulanie:-) Podobna w tym jest do Fionki - naszej podopiecznej, która trafiła na domek marzeń i jej nowa ludzka Rodzinka bardzo dba o dopieszczanie:-) Taką rodzinkę musimy znaleźć też dla Emi:-)

[quote name='Isadora7']

Posted

Cudeńko maleńkie....

Dorotka, a brałaś ją na ręce? Ja bałam się, że ją zgniotę, kiedy musiałam przytrzymać u weta:-) W pewnym momencie to wetka trzymała Emi, a ja obcinałam pazurki...
Mam nadzieję, że już troszkę przybrała na wadze jedząc 4 razy dziennie.

Po moim powrocioe z Mazur zawieziemy ją do fryzjera na lekkie podcięcie. Będzie wtedy wyglądała jeszcze pięniej;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Cudeńko maleńkie....

Dorotka, a brałaś ją na ręce? Ja bałam się, że ją zgniotę, kiedy musiałam przytrzymać u weta:-) W pewnym momencie to wetka trzymała Emi, a ja obcinałam pazurki...
Mam nadzieję, że już troszkę przybrała na wadze jedząc 4 razy dziennie.

Po moim powrocioe z Mazur zawieziemy ją do fryzjera na lekkie podcięcie. Będzie wtedy wyglądała jeszcze pięniej;-)[/QUOTE]

Tak brałam buziaki sobie dawałyśmy. Waży już nieco ponad 3 kg, ale nawet ja posiadaczka jamników miniatur jestem w szoku. A to po ostyrzyżynach też ją obfoce.

Posted

Emi pozdrawia Wszystkich poswiatecznie, wlasnie szczeknęła:)
Malutka coraz częściej bawi sie z Łatką.
Zaprzyjażnila sie tez z Meniem i Pikusiem.