madzia.uje93 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Bardzo spóźniona, ale przybywam do Mamby:oops: https://lh5.googleusercontent.com/-vE4uLVOmpFs/UrXa-8NoKfI/AAAAAAAApeE/983fwJmIjiw/s640/DSC09874.JPG a co to za ładne tereny spacerkowe, bo chyba nie kojarzę?:roll: Quote
saphira18 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Borki polana;) autorstwa Marzeny Quote
ewes Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 jakoś zielono tam ;p zapisuję suńkę... chyba jeszcze nie miałam okazji poznać osobiście :roll: Quote
Istar19 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Mamba lubi zabawę w przeciąganie :) ale czasem ją coś rozprasza idzie wtedy kawałek przed siebie do źródła rozpraszającego ale zaraz wraca łasa na pieszczoty i znów wraca do zabawy Quote
Istar19 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 szalony młody pies ale..potrafi chwile usiedzieć na zadku! Quote
Istar19 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 i jeszcze jedną tylko pozowanie ją nudzi...i tu mnie ma jak biegam wokół niej z aparatem :evil_lol: słoneczko dziś grzało jakby to już wiosna była.. po ponad dwu godzinnym spacerze pozowanie okazało się nie takie złe Quote
Istar19 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 a o tym jakie przygody dziś spotkały Mambę i nas napisze już Ania ;) Quote
saphira18 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 dzięki Marzena:) a no nie możemy liczyć na spokojny spacer chyba... dwa tygodnie temu przyprowadziliśmy Sybira, a wczoraj kolejne dwa psiaki tym razem z Borek, chłopaki były na spacerze same, a Mamba ma cieczkę. Więc wiadomo było że będzie je trzeba wziąć.... jeden podobno był już w schronisku i odebrał go właściciel. Chyba będziemy na czarnej liście w schronisku:evil_lol: a Mamba to kochana sunia, bardzo się pilnuje na spacerze, co chwile zerka. coś tam z zabawkami miała do czynienia, ale woli pobiegać z psami;) Quote
ewes Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Oj, dziewczyny, dziewczyny.. przyciągacie psie nieszczęścia... a Sybir już zdążył 3 razy zmienić imię :p, teraz jest Sinusem :D Quote
choba Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Co do Sinusa, to jedna pani na fb napisała: "Pies nr 1142/13 ma właściciela na ul. Dytrycha. Znam go z widzenia, bo biega luzem." Quote
saphira18 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 choba napisał(a):Co do Sinusa, to jedna pani na fb napisała: "Pies nr 1142/13 ma właściciela na ul. Dytrycha. Znam go z widzenia, bo biega luzem." dzięki Beata:) Pani też chyba napisała do mnie przez tablice.pl. Mam nawet imię i nazwisko właściciela. Ale co mam z tym zrobić?:roll: puszcza luzem psa i nie wiadomo co jeszcze Quote
ewes Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Nie chce zasmiecac watku.. ale gdyby temu komus zalezalo to juz dawno odebralby psa ze schroniska..a nawet jesli puszczal go luzem to jak go odbierze to nadal bedzie to robil az biedny wpadnie pod samochod ( oczywiscie pies, nie wlasciciel), a on sie tak panicznie wszystkiego boi.. stwierdziliśmy też Ojcik, że jakby byl puszczany luzem to chyba bylby troche badziej odważny wiec nie jestesmy pewne czy to akurat ten pies( chociaz juz nie wiem co o tym myslec) Quote
Romina_74 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dziewczyny, a nie myślałyście żeby zgłosić Pani Ani konieczność podawania Mambie wysokokalorycznej karmy? Ona ciągle jest przeraźliwie chuda ... Quote
saphira18 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Romina_74 napisał(a):Dziewczyny, a nie myślałyście żeby zgłosić Pani Ani konieczność podawania Mambie wysokokalorycznej karmy? Ona ciągle jest przeraźliwie chuda ... przywożę jej puchy ale niestety co sobotę tylko. ostatnio ją ważyłam, przytyła ok 1 kg, od soboty w boksie z Sarą, zobaczymy jak dziewczyny będą przy jedzeniu... Quote
saphira18 Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 dziewczynka od wczoraj w domku :) państwo przyjechali do schroniska w środę, po śmierci swojego spaniela szukali nowego przyjaciela. Spodobała im się Mamba, więc skontaktowali się ze mną i przyjechali w czwartek na chwilkę. A w piątek zabrali małą do domku. Mam nadzieję że będzie grzeczna! jutro zadzwonię do państwa i zapytam jak się mała sprawuje. 3mać kciuki! :lol: Quote
ania91sc Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Powodzenia!!! :) Trzymam mocno kciuki za Mambę :) Quote
Romina_74 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 fajne info - powodzenia Mambo nie czarna ;) Quote
saphira18 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 w przerwie od nauki postanowiłam zadzwonić do Mamby:) Wszystko super, państwo zadowoleni, weta już zaliczyła, na razie jest świeżo po cieczce więc wet kazał ze względów zdrowotnych poczekać jeszcze, ale państwo na pewno ciachną Mambę. Sunia już się bawi, szczeka na dworze, wita opiekunów. Załatwia się na dworze (uff, bo parę razy nie zdążyła i sprzątałam korytarz;)) ... Mieszka w Sosnowcu, ale wiem że lato państwo spędzają na Jurze na działce więc Mamba będzie miała fajne wakacje :) Quote
ania91sc Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='saphira18']w przerwie od nauki postanowiłam zadzwonić do Mamby:) Wszystko super, państwo zadowoleni, weta już zaliczyła, na razie jest świeżo po cieczce więc wet kazał ze względów zdrowotnych poczekać jeszcze, ale państwo na pewno ciachną Mambę. Sunia już się bawi, szczeka na dworze, wita opiekunów. Załatwia się na dworze (uff, bo parę razy nie zdążyła i sprzątałam korytarz;)) ... Mieszka w Sosnowcu, ale wiem że lato państwo spędzają na Jurze na działce więc Mamba będzie miała fajne wakacje :)[/QUOTE] Ale świetne informacje :) Nie mogło być lepiej :) Quote
Recommended Posts