ewcik Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 witam! niedlugo stane sie posiadaczka drugiej juz akity! tym razem bedzie to samiec. tak samo jak posiadana juz przeze mnie suczka, oba pieski posiadaja rodowod. suki nigdy nie wystawialam i nie mam zamiaru, ma ona juz 3 lata i mysle,ze to juz za pozno. psa chcialabym wystawiac. sadze,ze nie jestem w stanie na poczatku sama podolac temu wyzwaniu. poszukuje pomocy. co mam zrobic? prosze o jakiekolwiek wskazowki.odwiedzilam juz kilka stron internetowych, handlerow jednak zaden z nich nigdy nie wystawial akity.. pozdrawiam :) Quote
Agappe Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ewcik gdzie mieszkasz????? p.s.zapraszam na swoją stronę ;) Quote
ewcik Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 czesc Dario ( bo chyba tak masz na imie) jesli to ty, to bylam juz na twojej stronie... dawno temuu.. pozostaje tylko pytanie, czy zajmujesz sie rowniez wystawianiem cudzych psow? mieszkam w warszawie. :)) Quote
Taishi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 My też mieszkamy w Wawie i chętnie dowiemy się od Ciebie jak najwięcej o wystawianiu, przygotowaniach itd... Nie wiem czy pamiętasz, ale ostatnio nawet pytałem mailowo o hodowle itd. Jutro Taishi będzie w domu... Nie możemy się doczekać! Pozdrawiamy! Łukasz i Marta Quote
Agappe Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tak tak pamiętam :) Oczywiscie jak już pisałam chętnie sie spotkamy z małym Yamamotkiem i jego właścicielami :)) a apropo z Ewą wczoraj się spotkałam właśnie w tym celu :) :lol::lol: Quote
ewcik Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 a apropo z Ewą wczoraj się spotkałam właśnie w tym celu :) :lol::lol:[/quote] Daria nie uwierzysz??!! po wczorajszej porażce w ustawianiu moich pupili i po krzykach Tajguli....dzis o dziwo 97% sukces!!!!!!!!! kiro raz tylko kucnał, a tajga nie drgnela na moment!!!!!!! mam nadzieje,ze jutrzejsze proby beda rowniez tak owocne.... :):):) stoj i zostan to jednak dobra komenda ;) hi... Quote
ewcik Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 i wiesz co?? jak tak dalej pojdzie to pojutrze wyciagam Cie znow na wieczorna przechadzke i pochwale sie postepami!! sorki,ze tak trabie na forum,ale zablokowali mi kom!! ... Quote
Agappe Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ewcik napisał(a):a apropo z Ewą wczoraj się spotkałam właśnie w tym celu :) :lol::lol: Daria nie uwierzysz??!! po wczorajszej porażce w ustawianiu moich pupili i po krzykach Tajguli....dzis o dziwo 97% sukces!!!!!!!!! kiro raz tylko kucnał, a tajga nie drgnela na moment!!!!!!! mam nadzieje,ze jutrzejsze proby beda rowniez tak owocne.... :):):) stoj i zostan to jednak dobra komenda ;) hi... SUPER!!! Bardzo się ciesze!! oby tak dalej!!! pojutrze wieczorem to mam parapetowke u przyjaciela:evil_lol:, ale Paulina coś mówiła o sobocie lub niedzieli w ciagu dnia.. Quote
Taishi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A tak przy okazji, to gdzie spacerujecie w Wawie ze swoimi Akitkami, może gdzieś niedaleko nas, to chętnie jak mały zacznie wychodzić się dołączymy... Quote
wani Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A nasza pierwsza wystawa juz w przyszly weekend. Niestety, Emiko niebardzo ma ochote dac sie ustawiac ;) Hmm nie wiem jak to wszystko wyjdzie. Przynajmniej pojedziemy i zobaczymy. Na nastepny raz bedziemy dokladnie wiedzieli jak cwiczyc. Quote
ineczka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wani napisał(a):A nasza pierwsza wystawa juz w przyszly weekend. Niestety, Emiko niebardzo ma ochote dac sie ustawiac ;) Hmm nie wiem jak to wszystko wyjdzie. Przynajmniej pojedziemy i zobaczymy. Na nastepny raz bedziemy dokladnie wiedzieli jak cwiczyc. Słyszałam, że jesteście sąsiadami Beaty i Fearii jeśli Wam zależy na jakiś inf i wskazówkach, właśnie przed pierwszą wystawą, bo niekiedy nawet na wystawach możecie sie niczego nie dowiedzieć. Stąd myślę, że po ostatniej udanej wystawie Fearii - (dziewczynka za pomocą Beaty pokazała sie bardzo ładnie) spokojnie możecie ją poprosić o pomoc ;) pozdrawiam serdecznie, Paulina Aiko i Fumi Quote
Agappe Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ostatnio na spacerze porwałam Emiko, Daichiego i Taro - przebiegłam się z nimi, postawiłam i z całej trójki najładniej stała najmłodsza :) Quote
wani Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I nie zapominajmy, ze porwal ja fachowiec ;) A Beata jest bardzo pomoca... Fearii rowniez :) Quote
ineczka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 to dobrze, że mieliście pomoc zarówno u Beaty jak i Darii, myślę, że teraz z takimi wskazówkami pokażecie Waszą Emiśka - tym bardziej, że słyszałam, że to taka grzeczna dziewczynka!!! życzę powodzenia i czekamy na fotki pozdr. Paulina Aiko&Fumi Quote
wani Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak bylo? Hmm zanim weszlysmy na ring postanowilysmy z Emisiaczkiem troszke pobiegac, zeby poczuc sie pewniej. Nie tylko Mala bowiem czula sie niepewnie - ja tez :) Biegajac bylo ok, kiedy jednak przyszlo pokazac sie Emisi sedziemu - spanikowala. Byla roztrzesiona, stala na ugietych nogach, ogonek miala opuszczony i niechetnie w ogole robila cokolwiek ;) Dobrze, ze ja nie stracilam glowy i probowalam pokazac ja jak najlepiej... Cwiczenie czyni mistrza... zatem cwiczyc bedziemy u nas na polu. Pozdrawiamy. Quote
Agappe Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wani znasz wyniki akitek z Lublina??? i może jakieś zdjecia będą??? Quote
Recommended Posts