magdalena_w Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tak, generalnie jestem szczęśliwa. Bardzo, bardzo się ciesze z obecności Snoopiego, choć czasami strasznie jeszcze tęsknię za Zujkiem. A Snoopiego nie da się nie kochać, on miłości domaga się i ją okazuje 24h /dobę :evil_lol: Quote
Neris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 I imię ma śliczne... uwielbiam czytać takie historie. Szczęśliwe zakończenia to coś dla mnie... Quote
akucha Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Powiem Ci Madzie, że on jest pięknym psem! Ma śliczna mordkę. Dzielna jesteś, ja jego fotki z pierwszej strony oglądałam na bezdechu :shake: Quote
Celina12 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :-(:-(-i ja dopiero dziś weszłam tu-a Siostry były tak blisko mnie-nie pozwoliłabym jechać zaraz do domku...musiałyby całować moje jamniki cała noc.... Ale Snoopi trafił :multi::multi::loveu::loveu:.....ma miłośc....troskliwość i Cudną Pańcię:loveu: Quote
Madziek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no po prostu miód na moje serce :loveu: :loveu: :loveu: Snoopku jestem pewna, że lepszy domek nie mógł Ci się trafić kochany :-) Madziu Ty też jesteś szczęściarą, że masz takiego wspaniałego przyjaciela u swojego boku. Pamiętaj, że nikt nie będzie Cię kochał tak jak Snoopy :) Quote
dariaopole Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To prawda, Madzia to szczęściara a Snoopek szczęściarz, zawędrował na drugi koniec Polski bo tam znalazł wkońcu swój dom !!!! Buziaki dla niego i jego pańci !! Quote
magdalena_w Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Czy taki szczęściarz to się jeszcze okaże - jutro się zabieramy ostro za sierść :eviltong: Pod sklepami tak lamentuje, że pewnego wieczoru jakaś babka mocno wstawiona chciała go zabrać z uwagi na to, że psa maltretuję. Do tego Snoopy dostrał kaszlu, więc wrzeszczała za mną na całą ulicę, że do tego duszę biednego psa. Po czym się rozpłakała i przepraszała Snoopiego za to, że go z takim potworem zostawia. Teraz to już się z tego śmieję, ale wierzcie mi tego dnia wcale do śmiechu mi nie było. Dziś byliśmy na kontroli u wetki, kaszel ciut przeszedł, a osłuchowo jest wszystko ok, więc na tydzień odstawiliśmy leki, a za tydzień zobaczymy, może będzie już dobrze i nie trzeba będzie go truć chemią;) . Snoopy dostał nowe lekarstwo na rany, ale praktycznie została tylko mała dziurka na boku, góra już wygląda dobrze, teraz tylko czekać aż sierść odrośnie. No to już chyba wszystko, pozdrawiam Quote
Celina12 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:-niesamowita historia-teraz to można się śmiać z niej ale wyobrażam sobie co musiałaś czuć kiedy ta pani wrzeszczała.Z tego jednak wynika ,że pani leży na sercu los piesków-szkoda ,że po kilku głębszych... Quote
Neris Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jeszce go jakieś babony pijane ukradną! Bierz go Madzia do środka do sklepu, a jak coś będą ględzić to udawaj niesłyszącą z psem przewodnikiem :evil_lol: Quote
akucha Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Takie przygody może miec tylko Madzia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uwielbiam jej historyjki!!!! Czekam na więcej... Quote
magdalena_w Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A dziś Snoopy mi podpadł i to poważnie:mad: Przestraszył się mojej gry na gitarze, a tylko delikatne, spokojne balladki grałam - auć boli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cóż trafił mi się piesek z wrażliwym słuchem muzycznym:eviltong: Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wredne,nie? cichcem tak sie zabrały i pojechały-ja to sie od Akuchy dowiedziałam....bo Olenka to nic a nic . Quote
olenka_f Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Akuszce mówiłam na bieżąco myślałam że wiesz wszystko Quote
Celina12 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Przestraszył się..i co znaczy to auć????:diabloti: Ja też się dowiedziałam przypadkiem......i tak blisko mnie były,,,blisko moich Cudownych Jamników.....:angryy::angryy::angryy: Quote
akucha Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Noo... i teraz wszystko na Akuchę będzie. O ja biedna... Aaaa, Nerisowa też wiedziała :roll: Ja też chcę wiedzieć, co to za "auć boli". Gdzie boli i dlaczego? Quote
Neris Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Co wiedziała, co zaraz wiedziała! Nic nie pamięta. Quote
Madziek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 o proszę wszystkie Ciotki z Celinkowego wątku się zleciały widzę :-) Madziu co tam u Was? :p Quote
akucha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bo my mafijne som :diabloti: I Olenka z Madzią też! I teraz będziemy okupować Snoopiego ;) Ale faktycznie, coś tu cicho się zrobiło... Brak informacji - niedobrze proszę ciotek :cool3: Quote
Madziek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 no to i Snoopek tera mafiozo:cool3: 8) Quote
brazowa1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Snoopek trafil do doborowego towarzystwa :cool3: Quote
Neris Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj tak... największy zespół świrków i oszołomków... i to wszystko pozytywnie zakręcone! Quote
magdalena_w Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mam kilka zdjęć Snoopiego, ale oczywiście nie potrafię ich wkleić. Akuszko pomożesz biednemu gamoniowi?:lol: Mam nadzieję, że tak i wysyłam mailem. Quote
magdalena_w Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A u mnie jest inf., że poszło, ja mam konto samuela76, ale jakby co, to wyślę ponownie po powrocie od weterynarza Quote
Neris Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 MaAcie tu swojego jedynaczka... Mam bardzo powolny net, więc to potrwa dość długo Quote
Recommended Posts