magdalena_w Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Mój słodki paszczuch na chwilę przed powrotem do domu, gdzie właśnie dziś dopadł i dziabnął sąsiada (ale ten wlazł do ogrodu w momencie gdy nas nie było i Snoopek w mojej ocenie tym razem zareagował prawidłowo, sąsiad jakby nie podziela tego zdania). Quote
magdalena_w Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To już sam SNOOPEK - tak się prezentuje po latach :) Pozdrowienia z Gdańska! Quote
szuwar Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Hehehehe, przypomniałam sobie jak dzielnie jechałyście po Snoopka na drugi koniec Polski - zupełnie nieświadome jak bardzo to daleko:) Quote
magdalena_w Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Też się z tego nadal śmiejemy podczas różnych spotkań :) Ale WARTO BYŁO!!! Quote
magdalena_w Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 super, bo już myślałam, że coś namieszałam :) Quote
magdalena_w Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Madziek napisał(a):Jaki kudłacz piękny :loveu: Moje CUDO! i to głównie dzięki Tobie i mojej pozytywnie zakręconej Siostrze! Quote
Recommended Posts