olenka_f Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 magdalena_w napisał(a):Dzięki, ale bez Ciebie sobie dalej nie poradzę ;( Teraz jak chcę na fotosik wkleić inne zdjęcia, to te mam wykasować? czy wystarczy się wylogować? nic nie rób nacisnij dodaj zdjecia i rób tak samo a te co masz zostaną w pamięci Quote
Kasia25 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ajajajajaj!!!! Jaki on śliczny jest!!!! A te Sympatie jego, jakie super:lol: On taki kochaś?:evil_lol: Patrze i patrze i napatrzeć sie nie mogę!!!!! Brawo Madzia za wstawienie fotek! Quote
magdalena_w Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kasia25 napisał(a):Ajajajajaj!!!! Jaki on śliczny jest!!!! A te Sympatie jego, jakie super:lol: On taki kochaś?:evil_lol: Gust ma, nie ma co! Kochliwy jest i to bardzo, ale wśród tej trójki relacje są bardzo skomplikowane. Snoopek kocha Wegunię a Gajka kocha Snoopka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Madziek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 ooo jaaaaa jaki Snoopek przecudownie przepiękny :loveu: Quote
Madziek Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 a tak na marginesie mam sprawę do brazowej1 :razz: kiedyś był wątek piesków staruszków, które ktoś "przywracał do życia" - czy tym ktosiem byłaś Ty? bo jakoś tak mi się zakodowało, ale nie wiem czy dobrze Quote
brazowa1 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Magdziek,staruszkow w schronisku bylo duzo,sporo poszlo do domow,ale ja osobiście zadnego nie przywracalam do zycia. Quote
Madziek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 brazowa1 napisał(a):Magdziek,staruszkow w schronisku bylo duzo,sporo poszlo do domow,ale ja osobiście zadnego nie przywracalam do zycia. no to źle mi się zakodowało w takim razie :) Quote
eliza_sk Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 o boziu, dopiero tu trafiam, ileż w tym psiaku chęci do życia, z taką raną :crazyeye: A tego sk ..... co mu to zrobił bym chyba w foliowym worku wo Wisły wrzucila żywcem :angryy: Quote
magdalena_w Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 O ranach to Snoopek już pewnie nie pamięta, ale ja jak sobie przypominam moją sierotkę, to też złość mnie ogarnia, ale to przeszłość ... Teraz mój Snoopek wykazuje się wieloma zaletami np. - ODWAGĄ i ROZTROPNOŚCIĄ Dziś na spacerze w lesie nie dość, że wpakował się w krzaki gdzie akurat siedziała rodzinka DZIKÓW! ( to dowód na roztropność!) :evil_lol: W pierwszym momencie zbaraniał i dopiero cios w dupsko (dzik mu przyłożył ryjem) no i może mój krzyk (bo zdarza mi się Pisnąć jak się wystraszę ;) ) obudził w nim instynkt! To jeszcze uciekając, leciał tak by schować się za mną, więc w efekcie, to ja uciekałam przed dzikiem z ODWAŻNYM PSEM na ręku!:evil_lol: Jak go nie kochać?:loveu: No ale żyjemy, Snoopka doopka też nie ucierpiała:multi::multi::multi: Quote
olenka_f Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 przysięgam : Magda nie piszczy Magda drze jape :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 olenka_f napisał(a):przysięgam : Magda nie piszczy Magda drze jape :evil_lol: Madziu,ale dzikow nie wolno straszyc! Quote
magdalena_w Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 brazowa1 napisał(a):Madziu,ale dzikow nie wolno straszyc! :roflt: :roflt: :roflt: No ładnie ja prawie umarłam ze strachu, Snoopek -też, a Cioteczka Brązowa martwi się o tylko dziczki :mad::mad::mad: Quote
olenka_f Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 z rodzinką pilnował czy zaprzęg bokserów idzie równo Quote
Neris Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ten zaprzęg to nieźle chyba pociągowy jest, co? Ja bym założyła rolki i jazdaaaa!!!! Widzę, że jak przez telefon huknąć to zaraz się zdjęcia znajdą! Snoopek cudny, myślalam że on jest mniejszy a to niezły kawałek psa. Quote
magdalena_w Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Snoopek jest cały i zdrowy tylko ciut mu się przytyło. Jutro postaram się wstawić jakieś aktualne zdjęcie. Nie wiem co jeszcze napisać, bo praktycznie niewiele się zmieniło… Wśród swoich nadal jest wiecznie rozmerdany, przyklejony do kolan, zazdrosny o wszystkich i wszystko co odciąga uwagę od niego. No może stał się bardziej posłuszny, ale nie jakoś przesadnie – swoje zdanie ma. Jest mniej agresywny w stosunku do psów, ale to też zależy od sytuacji. Do obcych nadal jest bardzo nieufny i nie zawsze przyjazny, jak się przestraszy to i dziabnie sobie od czasu do czasu. Uwielbia się bawić. Na spacerach zamęcza zaprzyjaźnionego goldena i wciąż prowokuje go do zabawy. W domu bawi się piłką, oczywiście nie sam, a jak nie znajdę wieczorem czasu na zabawę z nim, to piłka ląduje w łóżku i tak długo z nią stoi nade mną, aż się złamię i z nim pobawię. Czyli, jak już pisałam, nic się nie zmieniło - Snoopek nadal udaje, że jest grzeczny, a ja, że to do mnie należy ostatnie słowo ;) Quote
magdalena_w Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To my na dzisiejszym spacerze, niestety Snoopek nie lubi pozować do zdjęć i najłatwiej go "złapać" gdy stoi obok mnie Quote
magdalena_w Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To znowu my, a ta piękna, czarna perełka obok nas, to Wega - przesłodka suczka mojego taty ;) Quote
Recommended Posts