Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdalena_w napisał(a):
Dzięki Akuszko!

I nie słuchajcie tego prosiaka - mojej siostry- kaganiec jest Wegi - malutkiej suczki naszego ojca.

ta malutka sunia to rotka a Madzia pożycza od niej na czas wizyty u taty :diabloti:

Posted

Na YORKA? :crazyeye: Ratunku!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie, póki co nic nie robimy z sierscia, moze trzeba będzie ciut na wiosne łapki wyrównać, bo wygląda jak w spodenkach pilota (nie wiem jaka jest profesjonalna nazwa) i Olcia się z niego naśmiewała na spacerze :lol:

Posted

Witam Wszystkich w Nowym Roku!:BIG: Życzymy Wam zdrówka i radości, miłości najbliższych, wielu, wielu udanych psich adopcji i tego wszyskiego o czym sobie marzycie! :loveu::loveu::loveu:

Zaś co do Nowego Roku, to mam nadzieję, że ten przesąd, że cały rok jest taki jak 1.01. nie ma zastosowania do psów. Snoopek ma bowiem ten dzień kompletnie przekichany i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. Przeziębił się i prycha, kicha, smarka .... Zasmarkał mi już kilka koszulek:mad:. Czyli jak sie nic nie zmieni, to rok zaczniemy od wizyty u weta. A to pech!!!

Posted

będzie dobrze dziewczyny !!!!!!! rok temu moja happy zeszczała się w sylwestra na kanape a cały rok 2007 wcale nie był znów taki zaszczany :diabloti:

bądźmy dobrej myśli !!!

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :loveu:

Posted

Ale dziś mieliśmy ze Snoopkiem przygodę! Wyszliśmy na spacer o 4 nad ranem. Połaziliśmy trochę po dzielnicy. Wracamy i z oddali widzę ogromnego psa pod moim blokiem. Zawołałam Snoopka blizej siebie, bo wiadomo lepiej aby nie zadzierał z większymi. Ale patrzę a tam pod naszym blokiem drugi wielki pies i trzeci no i wtedy przyszla refleksja - jak te wielkie psy tak sie zebrały razem. I odpowiedź - TO DZIKI! Jak ja się bałam, zwłaszcza, że tak nad ranem, to nie zabieram nawet smyczy i nie miałam jak Snoopka zlapać i pilnować. Ale on chyba wyczuł mój strach, bo jak nigdy, gdy szeptem powiedziałam by szedł koło mnie i nie wyprzedzał, to idealnie robił to o co prosiłam. Musieliśmy obejść blok z drugiej strony i cichutko, niemal skragając się dotarliśmy do domu. Uff co za początek weekendu!

Posted

niezła przygoda :evil_lol: dobrze ,że Snoopek był grzeczny bo nie wyobrażam sobie jego starcia z dzikami.

Koło mojego domu tez czasem łażą ale w nocy i hałasują więc moje psy od razu zaczynają szczekać. Uwielbiam takie pobudki :diabloti:

Magda ale co ty o 4 rano na spacerze robiłaś ?? :-o

Posted

Ja też nie chcę w ogóle myśleć co to by było, gdyby doszło do konfrontacji:shake: :shake: :shake:
Jej, tak naprawdę jeszcze 2 miesiace temu nie miałabym żadnych szans upilnowania Snoopka, bo on jakoś całkiem niedawno zaczął reagować na moje polecenia (choć oczywiście nie zawsze i nie natychmiast:mad:)

A spacer o 4 - ja zazwyczaj wstaję około godziny 4, a jak wstaję, to wiadomo - Snoopek też wstaje i chce wyjść, więc spacer o tej porze to dla nas norma.

• 4 months later...
Posted

przeczytalam o tych trzech wielkich psach,co sie zebraly i rżę ze smiechu,buchacahcahchachacahachachacah,
najlepszy jest ten moment w ktorym do czlowieka dociera,ze ten gigantyczny pies to nie jest pies :evil_lol:
Kiedys moja kumpela zdretwiala,gdy zobaczyla swojego bojowego boksera ,naprzeciwko wielkiego doga.Juz sobie wyobrazala,jak je bedzie rozdzielac.Podeszla pare krokow blizej i okazalo sie,ze dog ma...rogi.

Magdalenko,nic nie mow,co u Snoopka,prosze Cie!