olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 akucha napisał(a):Madziu, a gdzie fotki??? My tu przecież czekamy... w łep jej w łep, leni się jędza a na mnie gada:diabloti: Quote
magdalena_w Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Akuszko dwie fotki jakie udało mi się wyciągnąć od Darka wysłałam, a o pozostałe będę go męczyła na kolejnym rajdziku Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 se poleźli na rajd a do mnie to nawet nie zadzwonią :mad: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Widzisz Olenko, dobrze im tam i zapomnieli pewnie... A u nas dzisiaj taaki upał... Jak oni tam maszerują?! Quote
brazowa1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jeeej,rajd! ja to bym sie kiedys wybrala,z Sagunia! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 akucha napisał(a):Widzisz Olenko, dobrze im tam i zapomnieli pewnie... A u nas dzisiaj taaki upał... Jak oni tam maszerują?! sie potem zalewają :diabloti: Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale dzielny nasz nadmorski Opolanin :loveu::loveu::loveu: Dialogi na cztery nogi...przy pogaduszkach siostrzanych wysiadają....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magdalena_w Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Niestety z rajdu nici - zapowiadali burze więc nie poszliśmy i dobrze, bo straaaaasznie leje:evil_lol: Może w przyszłym tygodniu będzie lepiej i uda się wędrówka. A Brązową z Sagunią zapraszamy:multi: :multi: :multi: Ino jeszcze nie ma wyznaczonej żadnej trasy, ale powinno się coś do wtorku wyklarować. Quote
Celina12 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wtorek minął,,środa mija a tu ciszaaaaaaaaaaaaa :shake::shake: Quote
magdalena_w Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oto planowany rajdzik, jeśli pogoda dopisze i innych przeszkód nie będzie, to my - Snoopy i ja, na nim będziemy. Zapraszamy chętnych ;) A przepraszam za opoźnienie Celinko, już się poprawiłam:oops: Trasa: Wieżyca PKP - rez. Szczyt Wieżyca - dawna niemiecka radiolatarnia - leśn. Drozdowo - grupa drzew pomników przyrody - Kłobuczyno - Dąbrówka - Dobrogoszcz - Jez. Dobrogoszcz - Kościerzyna Info: Zbiórka w holu dworca PKP w Gdyni Gł. o godz. 8:50. Odjazd pociągu do Kościerzyny o godz. 9:10 (PKP Gdańsk Osowa 9:28). Powrót z Kościerzyny: PKP w stronę Gdyni 19:28 lub bezpośrednio do Gdańska jednym z wielu autobusów PKS (np. 19:35, 19.45). Wycieczka ma charakter letnio-rekreacyjny. Tzn. wejdziemy na wieżę widokową na Wieżycy oraz będziemy kąpać się w Jeziorze Dobrogoszcz, po czym udamy się do Kościerzyny gdzie, o ile wystarczy nam czasu, miło spędzimy czas na rynku ;). PS. W Wieżycy niema sklepu przy stacji. Pierwszy napotkamy dopiero w połowie drogi. Planowana długość trasy: 20 km Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Smakołyczki dla Snoopiego sie weźmie....wodę tyż i sklep może być daleko :diabloti: Ale wycieczkę będą mieć....WOW...relacja zdjęciowa mile widziana....i to duuuuża:loveu: Quote
magdalena_w Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 kaerjot napisał(a):A kiedy??????? Ja to jestem jednak gamoń :evil_lol: - w niedzielę 19.08 Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 magdalena_w napisał(a):Ja to jestem jednak gamoń :evil_lol: co prawda to prawda Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 magdalena_w napisał(a):Ja to jestem jednak gamoń :evil_lol: co prawda to prawda Quote
magdalena_w Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 olenka_f napisał(a):co prawda to prawda Też Cię KOCHAM:loveu:!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 magdalena_w napisał(a):Też Cię KOCHAM:loveu:!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: wiem bez łaski bo jak nie to :motz: :motz: :motz: :flaming: Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti:-Uwielbiam WAS Siostrzyczki....:loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Celina12 napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti:-Uwielbiam WAS Siostrzyczki....:loveu::loveu: kto ich nie uwielbia ??? toż to rodzynki dogomanii !!!!:evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 dariaopole napisał(a):kto ich nie uwielbia ??? toż to rodzynki dogomanii !!!!:evil_lol: ale my nie lubimy rodzynek ja zawsze je z lodów wybieram, Madzia jest lepiej wychowana i sie zmusza:evil_lol: Quote
magdalena_w Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Z lodów - to jeszcze nie wyczyn:eviltong: ! Olunia wybiera je nawet z keksów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 magdalena_w napisał(a):Z lodów - to jeszcze nie wyczyn:eviltong: ! Olunia wybiera je nawet z keksów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: skarżepyta bez kopyta:evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja wybieram ze wszystkiego-nie cierpię rodzynek....:eviltong:...jak byłam dzieckiem potrafiłam płakać jak moja Mamcia upiekła coś z rodzynkami...:evil_lol::evil_lol: Quote
kaerjot Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A co robicie z tymi wygrzebanymi rodzynkami? Bo jakby co, to Yoda uwielbiaaaaaaaaaaaaa, mniam. Quote
magdalena_w Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Od razu mi przyszedł do głowy taki stary dowcip, pewnie znacie, ale muszę napisać: do autobusu wsiada starsza pani i zwraca się do kierowcy "syneczku chcesz orzeszki"; kierowca - tak bardzo chętnie, więc babcinka dała mu woreczek orzeszków; następnego dnia sytuacja się powtórzyła, kolejnego również, więc w końcu kierowca nie wytrzymał i zapytał "babciu a skąd masz te orzeszki" na co ona "z toffifi" Quote
Recommended Posts