dorota412 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Madziu, bardzo wspolczuje:glaszcze: dzielna pania ma ten Snoopek:loveu: Jak sie o Was czyta, to serce rosnie:loveu: Quote
magdalena_w Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mam już dwa zdjęcia Snoopka z rajdu, niestety jest w grupie, ale widać Snoopka. Ino ja nie potrafię ich wstawić. Czy ktoś może mnie tego nauczyć lub pozwoli mi wysłać do siebie mailem i wstawi? Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 do Akuszki albo Kasi ona potrafią , nie to co my gamonie:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No nie wychowany kundelos, jeden. Czekam na fotki, niecierpliwie:lol: Quote
magdalena_w Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Oki wyślę do obu, może jakoś się uda wstawić. Masz rację GAMONIE z nas i to duże!!!:evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 magdalena_w napisał(a): Masz rację GAMONIE z nas i to duże!!!:evil_lol: nie, nie, nie ja jestem duuuuuuuuuużo mniejsza od Ciebie:diabloti: Quote
Kasia25 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Podziwiać proszę:lol: Piękne tereny, dzielny Snoopek, dzielna Madzia:multi: Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nie no!!!!!!!!!!!! moja własna rodzona siostra :stupid: :stupid: :stupid: ona mu różową serwetke na rajd zabrała:roflt: Quote
magdalena_w Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Rybko to miseczka i to ta, którą od Ciebie dostałam :evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 magdalena_w napisał(a):Rybko to miseczka i to ta, którą od Ciebie dostałam :evil_lol: miskę ode mnie? psu?:obrazic: :obrazic: :obrazic: a kiedy i co mi takiego zrobiłaś że ja Ci różową miskę dałam :hmmmm: Quote
magdalena_w Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 akucha napisał(a):Tylko gdzie one są? :candle: Hmmm, jak to powiedzieć, Olcia ma mnie w nosie, od kilku dni nie ma czasu ze mną nawet porozmawiać. Twierdzi, że ma duuuużo pracy, ale zobaczcie ile o Figuni pisze ..... ściemnia jak nic :mad: :mad: :mad: A my - ja i Snoopy szykujemy się na kolejny rajdzik, tym razem bardzo łatwy - 17 km, może ktoś jest z okolic Gdańska i chce się z nami wybrać? Tym razem trasa jest w sam raz dla początkujących, więc jakby co to zapraszamy!!! Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 jessssuuuu jak kopne w duuupe tą moją siostre:mad: wczoraj o Fidze pisałam o 1 w nocy a Ty jołopo wtedy już nie wiem po co śpisz a w ciągu dnia nie mam czasu dziś natomiast wredna siostro jestem w domu a Ty do rajdziku się szykujesz zamiast do mnie przyjechać i mnie pocieszać:mad: że ja chora i Figarko chora i troszkę nawet popłakać ale Ty nie rajdzik ze Snoopeczkiem jasne:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jędza Quote
magdalena_w Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 olenka_f napisał(a):jessssuuuu jak kopne w duuupe tą moją siostre:mad: wczoraj o Fidze pisałam o 1 w nocy a Ty jołopo wtedy już nie wiem po co śpisz a w ciągu dnia nie mam czasu dziś natomiast wredna siostro jestem w domu a Ty do rajdziku się szykujesz zamiast do mnie przyjechać i mnie pocieszać:mad: że ja chora i Figarko chora i troszkę nawet popłakać ale Ty nie rajdzik ze Snoopeczkiem jasne:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jędza Moja droga siostro, otóż ja dziś w pracy byłam i w odróżnieniu od Ciebie baaardzo ciężko dziś pracowałam, więc skoro taka wypoczeta jesteś w tym dniu wolnym, to mogłabyś spakować tą swoją szanowną "czwóreczkę" i przywlec ją wraz z Figunią do mnie. :evil_lol: :evil_lol: Co do snu o 1 w nocy, to wiem, że dla Ciebie pojęcie "normy" jest niejasne, jednak zapewniam Cię, żer większość normalnych ludzi w nocy śpi, po to by rano wstać do pracy.:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Siostrzyczki nasze!!! Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 magdalena_w napisał(a):Moja droga siostro, otóż ja dziś w pracy byłam i w odróżnieniu od Ciebie baaardzo ciężko dziś pracowałam, więc skoro taka wypoczeta jesteś w tym dniu wolnym, to mogłabyś spakować tą swoją szanowną "czwóreczkę" i przywlec ją wraz z Figunią do mnie. :evil_lol: :evil_lol: Co do snu o 1 w nocy, to wiem, że dla Ciebie pojęcie "normy" jest niejasne, jednak zapewniam Cię, żer większość normalnych ludzi w nocy śpi, po to by rano wstać do pracy.:eviltong: :eviltong: :eviltong: ja Cie wszystkiego musze uczyć:roll: dzień normalnego człowieka 12.00 wstajemy i pijemy kawe 13.00 pracujemy 2.00 kończymy prace 4.00 idziemy spać i tak żyją normalni ludzie Quote
dariaopole Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wróciły cioteczki siostrzane !!!! i znów miło sie czyta te Wasze uszczypliwości musze się nauczyć tak rozmawiać z bratem :eviltong:!!!! Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Olenko, to wychodzi, że Ty tylko pracujesz... O rany. Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 akucha napisał(a):Olenko, to wychodzi, że Ty tylko pracujesz... O rany. tak:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
magdalena_w Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Daria z bratem sie może nie udać, bo może być normalny w odróżnieniu od mojej siostry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dariaopole Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 magdalena_w napisał(a):Daria z bratem sie może nie udać, bo może być normalny w odróżnieniu od mojej siostry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahah no właśnie on to jest "ten " nienormalny z rodziny dlatego spróbuję ;) Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Madziu, a gdzie fotki??? My tu przecież czekamy... Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 magdalena_w napisał(a):Daria z bratem sie może nie udać, bo może być normalny w odróżnieniu od mojej siostry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz w cyngiel :mad: i już po tej Twojej normalności wariatko jedna:diabloti: Quote
Recommended Posts