Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam już dwa zdjęcia Snoopka z rajdu, niestety jest w grupie, ale widać Snoopka. Ino ja nie potrafię ich wstawić. Czy ktoś może mnie tego nauczyć lub pozwoli mi wysłać do siebie mailem i wstawi?

Posted

magdalena_w napisał(a):
Rybko to miseczka i to ta, którą od Ciebie dostałam :evil_lol:

miskę ode mnie? psu?:obrazic: :obrazic: :obrazic:
a kiedy i co mi takiego zrobiłaś że ja Ci różową miskę dałam :hmmmm:

Posted

akucha napisał(a):
Tylko gdzie one są? :candle:

Hmmm, jak to powiedzieć, Olcia ma mnie w nosie, od kilku dni nie ma czasu ze mną nawet porozmawiać. Twierdzi, że ma duuuużo pracy, ale zobaczcie ile o Figuni pisze ..... ściemnia jak nic :mad: :mad: :mad:

A my - ja i Snoopy szykujemy się na kolejny rajdzik, tym razem bardzo łatwy - 17 km, może ktoś jest z okolic Gdańska i chce się z nami wybrać? Tym razem trasa jest w sam raz dla początkujących, więc jakby co to zapraszamy!!!

Posted

jessssuuuu jak kopne w duuupe tą moją siostre:mad:
wczoraj o Fidze pisałam o 1 w nocy a Ty jołopo wtedy już nie wiem po co śpisz a w ciągu dnia nie mam czasu
dziś natomiast wredna siostro jestem w domu a Ty do rajdziku się szykujesz zamiast do mnie przyjechać i mnie pocieszać:mad: że ja chora i Figarko chora i troszkę nawet popłakać ale Ty nie rajdzik ze Snoopeczkiem jasne:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jędza

Posted

olenka_f napisał(a):
jessssuuuu jak kopne w duuupe tą moją siostre:mad:
wczoraj o Fidze pisałam o 1 w nocy a Ty jołopo wtedy już nie wiem po co śpisz a w ciągu dnia nie mam czasu
dziś natomiast wredna siostro jestem w domu a Ty do rajdziku się szykujesz zamiast do mnie przyjechać i mnie pocieszać:mad: że ja chora i Figarko chora i troszkę nawet popłakać ale Ty nie rajdzik ze Snoopeczkiem jasne:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jędza

Moja droga siostro, otóż ja dziś w pracy byłam i w odróżnieniu od Ciebie baaardzo ciężko dziś pracowałam, więc skoro taka wypoczeta jesteś w tym dniu wolnym, to mogłabyś spakować tą swoją szanowną "czwóreczkę" i przywlec ją wraz z Figunią do mnie. :evil_lol: :evil_lol:
Co do snu o 1 w nocy, to wiem, że dla Ciebie pojęcie "normy" jest niejasne, jednak zapewniam Cię, żer większość normalnych ludzi w nocy śpi, po to by rano wstać do pracy.:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

magdalena_w napisał(a):
Moja droga siostro, otóż ja dziś w pracy byłam i w odróżnieniu od Ciebie baaardzo ciężko dziś pracowałam, więc skoro taka wypoczeta jesteś w tym dniu wolnym, to mogłabyś spakować tą swoją szanowną "czwóreczkę" i przywlec ją wraz z Figunią do mnie. :evil_lol: :evil_lol:
Co do snu o 1 w nocy, to wiem, że dla Ciebie pojęcie "normy" jest niejasne, jednak zapewniam Cię, żer większość normalnych ludzi w nocy śpi, po to by rano wstać do pracy.:eviltong: :eviltong: :eviltong:

ja Cie wszystkiego musze uczyć:roll:
dzień normalnego człowieka
12.00 wstajemy i pijemy kawe
13.00 pracujemy
2.00 kończymy prace
4.00 idziemy spać

i tak żyją normalni ludzie

Posted

magdalena_w napisał(a):
Daria z bratem sie może nie udać, bo może być normalny w odróżnieniu od mojej siostry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahah no właśnie on to jest "ten " nienormalny z rodziny dlatego spróbuję ;)

Posted

magdalena_w napisał(a):
Daria z bratem sie może nie udać, bo może być normalny w odróżnieniu od mojej siostry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

masz w cyngiel :mad: i już po tej Twojej normalności wariatko jedna:diabloti: