magdalena_w Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pewnie komedie :eviltong: :eviltong: :eviltong: my tu o zyciu opowiadamy, a one się śmieją :mad: :mad: :mad: A wiecie, że Snoopy ma jeszcze jedną cudną cechę - wstaje na pierwszy dźwięk budzika. Wygląda to tak, że dzwoni moje budzenie, a mój skarb zrywa sie na równe łapy i wchodzi na mnie. I depcze mnie, tuli się, liże, wierci, tak długo aż nie wstanę. Cóż, teraz telefon z "drzemką" nie jest już potrzebny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olenka_f Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='magdalena_w']Pewnie komedie :eviltong: :eviltong: :eviltong: my tu o zyciu opowiadamy, a one się śmieją :mad: :mad: :mad: A wiecie, że Snoopy ma jeszcze jedną cudną cechę - wstaje na pierwszy dźwięk budzika. Wygląda to tak, że dzwoni moje budzenie, a mój skarb zrywa sie na równe łapy i wchodzi na mnie. I depcze mnie, tuli się, liże, wierci, tak długo aż nie wstanę. Cóż, teraz telefon z "drzemką" nie jest już potrzebny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: dam Ci na kilka dni Figę ona jazgocze nawet wtedy kiedy sie trawa złamie:evil_lol: Quote
magdalena_w Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 To dopiero skarb - możesz czuć się bezpieczna (zresztą przy Twojej psiej mafii to trudno się tak nie czuć) i budziki nie są już potrzebne. Mnie też nie, jest sobota - dzień wolny od pracy, godz. 4.30 a my jesteśmy już po długim spacerze. "Jak dobrze wstać skoro świt, jutrzenki blask ...." Quote
magdalena_w Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A dziś Snoopy miał wizytę pięknej dziewczyny - Figunia z Olą u nas były. Snoopy latał w koło Figuni jak satelita :evil_lol: Jaka ta Figunia jest śliczna, mówię Wam, sierść jej lśni, że hej:loveu: :loveu: :loveu: Tylko nie widać zbytnio u niej efektów tej diety, którą Olunia stosuje. A pierwszą rzeczą, którą zrobiła jak wpadła do domu, to wyjadła zmiseczki Snoopkowi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale temu niejadkowi, to nie przeszkadzało wcale, on i tak Figunię kocha:loveu: Quote
Neris Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jak to nie widać efektów diety? Skoro sierść lśni to znaczy że WIDAĆ! Bo to jest dieta na lśnienie sierści. Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 kochane cioteczki a beda jakies nowe foteczki Snoopka ? chetnie tez zobaczymy Fige ;) Quote
magdalena_w Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No chyba, że tak. Ja przepraszam nie pomyślałam, że to o ten efekt chodziło:oops: Olunia, też wspominała coś o tyciej nadwadze. No i zmylił mnie fakt, iż Figunia sięga wzrostem do połowy Snoopka, a waży tyle samo co on:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
magdalena_w Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Fotki będą, ale koleżanka z aparatem jest na urlopie, więc teraz nie ma jak. Może namówimy jakoś naszego tatę o kilka foteczek, ale on sie uparł, że będzie pstrkał Snoopkowi dopiero jak sierść odrośnie - dobrze, że z dnia na dzień jest jej więcej:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olenka_f Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Neris napisał(a):Jak to nie widać efektów diety? Skoro sierść lśni to znaczy że WIDAĆ! Bo to jest dieta na lśnienie sierści. kochana Neris tylko ona nas rozumie:loveu: Quote
Celina12 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kochanego ciałka nigdy nie za wiele :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Snoopy widać kocha wszystkich...wiadomo z Opola je przecie:diabloti::diabloti: Ja mam budzik w postaci Atosika..od 5 rana wstaje co dwie godziny...:loveu: Quote
olenka_f Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Snoopek jest bardzo bardzo kochany, zakochany w mojej siostrze chyba nawet tak jak ja, tylko ta jego grzeczność pozostawia wiele do życzenia, on słucha wtedy kiedy usłyszy a usłyszy wtedy kiedy chce, moja Figa jest pod tym względem idealna < zresztą pod innymi też> Quote
magdalena_w Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Snoopek może ciut ignoruje moje wołanie, a jego stan emocjonalny uniemożliwia nawet głośne zwracanie mu uwagi, ale i tak jest cuuudny i wspaniały. A tak poważnie, to jest to trohę kłopotliwe, że nie można nawet na niego dłośniej zawołać, bo wpada w panikę i ucieka, ale chyba jakoś wypracujemy sposoby komunikacji. Quote
olenka_f Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 magdalena_w napisał(a):Snoopek może ciut ignoruje moje wołanie, a jego stan emocjonalny uniemożliwia nawet głośne zwracanie mu uwagi, ale i tak jest cuuudny i wspaniały. A tak poważnie, to jest to trohę kłopotliwe, że nie można nawet na niego dłośniej zawołać, bo wpada w panikę i ucieka, ale chyba jakoś wypracujemy sposoby komunikacji. a jak już wróci to tuli się i całuśny jest przeokropnie, jego nie da sie nie kochać:loveu: :loveu: Quote
kaerjot Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No pięknie, pięknie, a kaerjot to już nikt nie powie o nowym nabytku. Gniewam się na Was przeokropnie i w ramach podstępnej zemsty zaraz dzwonię do Sanepidu !!!!!!!! Quote
olenka_f Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 kaerjot napisał(a):No pięknie, pięknie, a kaerjot to już nikt nie powie o nowym nabytku. Gniewam się na Was przeokropnie i w ramach podstępnej zemsty zaraz dzwonię do Sanepidu !!!!!!!! jędza:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :roflt: Quote
magdalena_w Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Snoopy jest po pierwszym w życiu (przynajmniej tym nadmorskim ;) ) rajdzie pieszym. Przeszedł dziś 23 km :multi: :multi: :multi: Jest zmęczony, ale tak w normie. Podbił serca wszystkich turystów z klubu. Przodownik zaprosił nas na kolejną wędrówkę w przyszłym tygodniu. Snoopy całą drogę pilnował się i był grzeczny. Jak był zmęczony to podgryzał moje nogawki. Był taki moment na 18 km, że z sił opadał, ale zarządzono długą przerwę, więc się ze Snoopkiem oddaliłam od grupy, tak by spokojnie się przespał i jak wstał to smigał jak na początku marszu. Teraz śpi - pierwszy raz jest na tle wybiegany, że nie trzeba ganiac z zabawkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście turyści robili zdjęcia, więc ja tylko dotrą do mnie to wam pokażemy Snoopka na szlaku turystycznym. Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 no to brawa dla Snoopiego!!! czekamy na fotki !!! Quote
Neris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzielny, kochany Snoopy! I jego pani też dzielna... taka ładna trasa, no no no... Quote
magdalena_w Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Snoopik miał dziś ostre ścięcie z jakimś kundlem - został przez durnego psa zaatakowany. Kundel był bez smyczy:mad: :mad::mad: a Snoopek po drugim ataku też się zerwał i było ostro. Psy udało się rozdzielić. Snoopek cały i zdrowy.:multi: :multi: :multi: A jego właścicielka wylądowała na oddziale chirurgicznym :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Oczywiście sprawna inaczej Magdalena :stupid: wpakowała łapy pomiędzy psy i ma rozorany mały palec u prawej ręki. :evil_lol: Quote
kaerjot Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No tak: gdzie dwóch się bije, tam trzeciemu ..................... łapkę szyją. Mocno boli? Quote
magdalena_w Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie szyli, bo podobno szarpanych się nie szyje. A bolu nie odczuwam, moze od czasu do czasu jakies mrowienie. W sumie jest ok!;) Quote
akucha Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O kurczaki!!! Madziu, a ten kundel szczepiony był? Takie rany lubią się babrać, dbaj o paluszek!!! Quote
magdalena_w Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 był szczepiony na szczęście, bo zastrztków to ja nie lubie :shake: Quote
Recommended Posts