Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie komedie :eviltong: :eviltong: :eviltong: my tu o zyciu opowiadamy, a one się śmieją :mad: :mad: :mad:

A wiecie, że Snoopy ma jeszcze jedną cudną cechę - wstaje na pierwszy dźwięk budzika. Wygląda to tak, że dzwoni moje budzenie, a mój skarb zrywa sie na równe łapy i wchodzi na mnie. I depcze mnie, tuli się, liże, wierci, tak długo aż nie wstanę. Cóż, teraz telefon z "drzemką" nie jest już potrzebny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdalena_w']Pewnie komedie :eviltong: :eviltong: :eviltong: my tu o zyciu opowiadamy, a one się śmieją :mad: :mad: :mad:

A wiecie, że Snoopy ma jeszcze jedną cudną cechę - wstaje na pierwszy dźwięk budzika. Wygląda to tak, że dzwoni moje budzenie, a mój skarb zrywa sie na równe łapy i wchodzi na mnie. I depcze mnie, tuli się, liże, wierci, tak długo aż nie wstanę. Cóż, teraz telefon z "drzemką" nie jest już potrzebny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
dam Ci na kilka dni Figę ona jazgocze nawet wtedy kiedy sie trawa złamie:evil_lol:

Posted

To dopiero skarb - możesz czuć się bezpieczna (zresztą przy Twojej psiej mafii to trudno się tak nie czuć) i budziki nie są już potrzebne.

Mnie też nie, jest sobota - dzień wolny od pracy, godz. 4.30 a my jesteśmy już po długim spacerze.

"Jak dobrze wstać skoro świt, jutrzenki blask ...."

Posted

A dziś Snoopy miał wizytę pięknej dziewczyny - Figunia z Olą u nas były. Snoopy latał w koło Figuni jak satelita :evil_lol:

Jaka ta Figunia jest śliczna, mówię Wam, sierść jej lśni, że hej:loveu: :loveu: :loveu: Tylko nie widać zbytnio u niej efektów tej diety, którą Olunia stosuje. A pierwszą rzeczą, którą zrobiła jak wpadła do domu, to wyjadła zmiseczki Snoopkowi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale temu niejadkowi, to nie przeszkadzało wcale, on i tak Figunię kocha:loveu:

Posted

No chyba, że tak. Ja przepraszam nie pomyślałam, że to o ten efekt chodziło:oops:
Olunia, też wspominała coś o tyciej nadwadze. No i zmylił mnie fakt, iż Figunia sięga wzrostem do połowy Snoopka, a waży tyle samo co on:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Fotki będą, ale koleżanka z aparatem jest na urlopie, więc teraz nie ma jak.
Może namówimy jakoś naszego tatę o kilka foteczek, ale on sie uparł, że będzie pstrkał Snoopkowi dopiero jak sierść odrośnie - dobrze, że z dnia na dzień jest jej więcej:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Neris napisał(a):
Jak to nie widać efektów diety? Skoro sierść lśni to znaczy że WIDAĆ! Bo to jest dieta na lśnienie sierści.

kochana Neris tylko ona nas rozumie:loveu:

Posted

Kochanego ciałka nigdy nie za wiele :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Snoopy widać kocha wszystkich...wiadomo z Opola je przecie:diabloti::diabloti:

Ja mam budzik w postaci Atosika..od 5 rana wstaje co dwie godziny...:loveu:

Posted

Snoopek jest bardzo bardzo kochany, zakochany w mojej siostrze chyba nawet tak jak ja, tylko ta jego grzeczność pozostawia wiele do życzenia, on słucha wtedy kiedy usłyszy a usłyszy wtedy kiedy chce, moja Figa jest pod tym względem idealna < zresztą pod innymi też>

Posted

Snoopek może ciut ignoruje moje wołanie, a jego stan emocjonalny uniemożliwia nawet głośne zwracanie mu uwagi, ale i tak jest cuuudny i wspaniały. A tak poważnie, to jest to trohę kłopotliwe, że nie można nawet na niego dłośniej zawołać, bo wpada w panikę i ucieka, ale chyba jakoś wypracujemy sposoby komunikacji.

Posted

magdalena_w napisał(a):
Snoopek może ciut ignoruje moje wołanie, a jego stan emocjonalny uniemożliwia nawet głośne zwracanie mu uwagi, ale i tak jest cuuudny i wspaniały. A tak poważnie, to jest to trohę kłopotliwe, że nie można nawet na niego dłośniej zawołać, bo wpada w panikę i ucieka, ale chyba jakoś wypracujemy sposoby komunikacji.

a jak już wróci to tuli się i całuśny jest przeokropnie, jego nie da sie nie kochać:loveu: :loveu:

Posted

No pięknie, pięknie, a kaerjot to już nikt nie powie o nowym nabytku. Gniewam się na Was przeokropnie i w ramach podstępnej zemsty zaraz dzwonię do Sanepidu !!!!!!!!

Posted

kaerjot napisał(a):
No pięknie, pięknie, a kaerjot to już nikt nie powie o nowym nabytku. Gniewam się na Was przeokropnie i w ramach podstępnej zemsty zaraz dzwonię do Sanepidu !!!!!!!!

jędza:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :roflt:

Posted

Snoopy jest po pierwszym w życiu (przynajmniej tym nadmorskim ;) ) rajdzie pieszym. Przeszedł dziś 23 km :multi: :multi: :multi:
Jest zmęczony, ale tak w normie. Podbił serca wszystkich turystów z klubu. Przodownik zaprosił nas na kolejną wędrówkę w przyszłym tygodniu.
Snoopy całą drogę pilnował się i był grzeczny. Jak był zmęczony to podgryzał moje nogawki. Był taki moment na 18 km, że z sił opadał, ale zarządzono długą przerwę, więc się ze Snoopkiem oddaliłam od grupy, tak by spokojnie się przespał i jak wstał to smigał jak na początku marszu. Teraz śpi - pierwszy raz jest na tle wybiegany, że nie trzeba ganiac z zabawkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Oczywiście turyści robili zdjęcia, więc ja tylko dotrą do mnie to wam pokażemy Snoopka na szlaku turystycznym.

Posted

Snoopik miał dziś ostre ścięcie z jakimś kundlem - został przez durnego psa zaatakowany. Kundel był bez smyczy:mad: :mad::mad: a Snoopek po drugim ataku też się zerwał i było ostro.
Psy udało się rozdzielić. Snoopek cały i zdrowy.:multi: :multi: :multi: A jego właścicielka wylądowała na oddziale chirurgicznym :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Oczywiście sprawna inaczej Magdalena :stupid: wpakowała łapy pomiędzy psy i ma rozorany mały palec u prawej ręki. :evil_lol: