Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jacy ludzie potrafią być perfidni :angryy:
Dobrze że psiak trafił na taką wspaniałą osobę i na was!
Jest śliczny a takie kudłacze mają wzięcie i pewnie szybciutko znajdzie domek! Tego mu życzę!:loveu:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
Dziewczyny a myślałyście o zrobieniu dla Snoopka aukcji cegiełkowej na allegro?
Mogę taką aukcję zrobić, na maila będę podawała konto Madziek...;)
Zawsze jakis grosz się uzbiera ,a jak będzie nawet więcej niż potrzeba to zostanie dla inne bidy :lol:

Będą wystawione dla Snoopiego bazarki. I myślimy nad czymś jeszcze. :evil_lol:

Posted

aldona_b napisał(a):
ja moge dac na bazarek filmy DVD

Będziemy bardzo wdzięczne. :loveu:

Sama wystawie elektorniczny organizator Sharpa (lub cos w tym stylu i na baterie). I szukam coś równie interesującego a z czego nie korzystam. Filmów dvd nie mam ale myśle ze jeszcze coś znajdę. :evil_lol:

Posted

wszystkie tytuly podam jutro ale wiem ze na pewno
Dom Dusz, Przypadkowa dziewczyna, Niemoralna propozycja, Wielki Gatsby, Czego pragna kobiety, jutro podam wszystkie szczegoly

Posted

Ja na pewno wystawie na Snoopiego bazarek, bibelotów już mam dużo :), Fidelek : pomył masz bardzo dobry, jednak decyzję o wystawieniu takiej aukcji niech podejmie Madziek !!!! ona wszystko wie najlepiej !!:p

Posted

Snoopy zaczął kaszleć.... :( Boże żeby tylko nie rozchorował się...

było jego zdjęcia w gazecie, dzwoniła pani, którą bardzo ujął. Z tym, że na zdjęciu nie było widać ran, a ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak to wygląda. Zobaczymy

Posted

Dorotko przepraszam, zapomniałam Ci bardzo podziękować za wpłacone pieniążki - ogromne dzięki:loveu:

jutro zrobię małe rozliczenie ile na Snoopka już zostało wydane.
Ech Snoopeczku tylko się nie rozchoruj bardziej....

Posted

od Doroty i od pani, która znalazła Snoopiego było razem 170 zł, wczoraj ta pani zostawiła jeszcze 60 zł :) czyli w sumie mamy 230 zł :)

wydane zostało: 38 na pierwszy Caniserin
45 na drugi Caniserin
2x 20 za eterojodoform
+ 60 za antybiotyk Summamed
= 183
tak więc zostało jeszcze 47

rany Snoopiego wyglądają z dnia na dzień coraz lepiej :) tylko ten kaszel...to jest najprawdopodobniej zapalenie krtani. Kupię mu jakiś syrop łagodzący

Posted

Madziek, a lekarz go osłuchiwal? Oby to nic powazniejszego, bo moze ma cos uszkodzone w srodku:shake:
Przy wystawianiu bazarku (ktos pisal, ze bedzie wystawial cos) trzeba zaznaczyc, ktory to Snoopy, bo jest jeszcze jeden ze zlamana lapka i moze sie mylic.

Posted

tak tak, Snoopek był osłuchiwany. U nas w schornisku niestety nowe psy często chorują na kaszel kennelowy albo właśnie to zapalenie krtani. Co najgorsze jeszcze się wirus nosówki pałęta, a czasem nosówka właśnie od kszalu się zaczyna. Ale wczoraj wet uspokoiła mnie, że to tylko zapalenie krtani