Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam mam do was problem z ulozeniem diety dla mojej staruszki. Musi sie troche odchudzic gdyz ma problem ze stawami i kregoslupem . Jest to kundelek (taki mniejszy briard). Zazwyczaj je tylko suchy pokarm i raczej bym wolal zeby zostala przy takowej (nie wchodzi w gre kupno zadnych drozszych pokarmow gdyz mieszkam sam i mam ograniczone fundusze). Na dluzsze spacery chodze 1- 2 razy na dzien .

Posted

może ktorąś z wersji brit premium(light lub senior),albo to co jadła dotychczas ale zmniejsz ilosc dodajac suplement wit-min i coś na stawy,jakiś chondroprotektor(pies jest gruby wi ec jest duże obciązenie na stawy)

Posted

No wlasnie chodzi mi o to jak w jakich ilosciach powinna dostawac swoja karme i czy polecacie jakies konkretne suplementy (firma) ? Sara (tak sie nazywa moja staruszka) ma 10 lat jest srednim pieskiem (siega mi do kolan ok. 50 cm ). Wazy okolo 28 kg

Posted

pisałes ze z "kasa sie szczypiesz"więc przychodzi mi do głowy moz firma mikita?maja tanie preparaty do wyboru do koloru.dosc dobre.na stawy niestety nie mają,a ile powinna dostawac to się kłania tabelka z tyłu na opakowaniu ;)