Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?"

KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!!

Posted

Jeśli chodzi o panią Pyrchałe, to ja nie widziałam, by była dla kogoś niemiła. Nawet dyskwalifikując psa (który złapał ją zębami za rękaw), jej ton był w porządku, nie żeby kogoś zjechać. Kiedy nas sędziowała, miała u boku asystentkę, której pomagała zwracając uwagę na cechy konkretnych ras. Czyli ogólnie na plus.
Druga sprawa, że z obsady nie wynika jasno by to ona sędziowała puli (rasa nie jest ujęta w spisie, ani jako "pozostałe rasy") - także może warto się zorientować u źródła, w oddziale Katowickim.

Ja już zgłosiłam i opłaciłam :)
Myślę, że termin zgłoszeń jeszcze zostanie przesunięty, bo to już tradycja :P

Posted

Sama nie wiem hahaha. Ta wystawa nic nam nie daje. Ot szczeniak i tyle. Dopiero w drugiej połowie kwietnia.
Jeszcze mam kiilka godzin na namyślenie sie ;)

Posted

"[I]CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?"

KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!![/I]"

Proszę wpisać np. X w pole rodowodu i zaznaczyć pole "rodowód w przygotowaniu"

Posted

Dzięki, zgloszenie poszło - tez nie pomyslalam np - za duza presja :)

[quote name='sota36']I my:) mamy zgloszenie nr ...1000!!!!!!![/QUOTE]

My mamy zgłoszneie 4131 i 4584 - zadziwiajace jak na ostatnia chwile wyslala sie :o

Posted (edited)

A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha

EDIT:
Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;)

Edited by Pysia
  • 2 weeks later...
Posted

Pysia napisał(a):
A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha

EDIT:
Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;)

Nie mam Twojego zgłoszenia.

Posted

Ravk napisał(a):
Nie mam Twojego zgłoszenia.

Bo dzisiaj jest 23.02 ;)

A tak na serio to nie miałam czasu.... Zaczynam mieć wstręt do robienia tego co powinnam ;)

Posted

Witam byłem we wtorek 25.luty w zwiazku w katowicach rejestrowac sie i mojego nowego pieknisia hehe i udalo mi sie jeszcze go zgłosić na wystwę w katowicach wiec przyjmowanie zgłoszeń jest przedłużone. To tak w ramach informacji;-)

Posted

[quote name='vpassione']Dziś formularz został wyłączony. Pojawił się też program konkurencji finałowych LINK
Ravk, podczas finałów miała odbywać się Gala Gwarków Śląskich, ale nie widzę żadnej informacji. Czy wiesz coś na ten temat?

Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania.
Do zobaczenia na wystawie :)

Posted

Ravk napisał(a):
Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania.
Do zobaczenia na wystawie :)
Super! Czekamy :)

Posted

A ja sie bardzo cieszę bo zobaczę jeszcze jedną puli :) Co prawda juz ją znam, ale i tak mam z tego radosć :) Ona w Juniorach a my w Szczeniakach. Ale pewnie spotkamy się w jednym momencie na ringu w Opolu w Juniorach :)