miniulka91 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jest chętny z Warszawy miejmy nadzieje że się uda ją wyadoptować:p trzymajcie mocno kciuki!!!Pan ma już jednego pieska tej rasy,wziętego jako emerytowanego reproduktora,teraz zastanawia się nad drugim,jak będzie wiedział na 100% ze go bierze,przyjedzie ze swoim pieskiem do Krakowa i ją adoptuje :)(oczywiscie jak psy się dogadają),jeszcze tylko musze znac wiek bo jest bardzo istotny ,nie może być za stara,dzisiaj jade i się wszystkiego dowiem Quote
dzodzo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ale byloby fajnie:)czy to czasem nie pan z allegro-bo Tirę ktos obserwuje od samego poczatku? Quote
miniulka91 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 taa to pan z allegro :p już na drugi dzień od wystawienia jej na allegro,skontaktował się ze mną:lol: dzisiaj nie pojechałam do schronu bo jest ponad 35stropni a jedzie się tam odemnie godzine tramwajem i bym nie wytrzymała w tramwaju tyle czasu w upalny dzień i do tego radzi przez te okna jak holera(przepraszam za wyrażenie):p Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no to trzymam mocno kciuki... by do suni w końcu uśmiechnęło się szczęscie.. oby psiaki sie ze sobą zgadały..:multi: :multi: Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jenny19 napisał(a):czyli sunia ma już domek? wydaje mi się że jest os. chętna a co się z tego wykluje.. mam nadzieję... że coś dobrego...:loveu: Quote
dzodzo Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja tez mam taka nadzieje:)i niech sie pan spieszy bo dołaczyl drugi obserwujący aukcę Tiry!!!!!!!!!!!!!! Quote
miniulka91 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 taa tylko że ja jeszcze w schronie nie byłam leże plackiem i się smarze,w domu 31stopni a na polu dochodzi do 37 stopni i niemam siły nigdzie isc ,a zadzwonic tez nie moge bo nikt Tiry nie wyprowadzi i nie zobaczy jakie ma zeby,bo nikt niema czasu siedziec na telefonie i isc sprawdzic psa,trzeba osobiscie się doprosic :p moze jtro pojade ,bo teraz chodziłam do weta z psem ,na badania krwi po badania krwi,po lekarstwa i umieram po takich spacerkach,a do schronu mam godzine :p Quote
dzodzo Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 noooo:mad: fakt w krakowie ten schron na wygwizdowie jest niezlym...jak mieszklam tam to raz sie wybralam i pol dnia sie tluklam w dwie strony a na ocenie wieku przez wetów schroniskowych to nawet sie nie chce wypowiadac-bo moja dobka najpierw miala 2 lata, potem juz twierdzili ze 5-a jak lepiej sie zaglebilam w temat to wyslo ze tak 8-9:evil_lol: Quote
Jenny19 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no pogoda jest okropna ja mam za 2 tyg.wesele masę spraw na głowie a przez ten upał najchętniej bym nosa z domu nie wysadziła, nawet z psem na spacery tak 20-30 minut max wychodzę bo się nie da wytrzymać...dzisiaj jechałam autobusem to czułam się nie przymierzając jak w saunie...no nic w takim razie trzymamy kciuki żeby do ślicznotki uśmiechnęło się szczęście i znalazła wreszcie swojego człowieka:-) Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 miniulka91 napisał(a):nikt Tiry nie wyprowadzi i nie zobaczy jakie ma zeby,bo nikt niema czasu siedziec na telefonie i isc sprawdzic psa,trzeba osobiscie się doprosic oo przepraszam ja ostatnio siedziałam u niej w klatce więc z wyprowadzeniem tez nie było by problemu bo sama sobie ja mogę wziąć, ale nioe pozwolili jej brać bo była już prawie 5-ta i powiedzieli, że psy są juz poddenerwowane :/ nastepnym razem nie czekaj az CI ja ktos wyda tylko zapytaj przy kompie czy możesz i sama sobie ją weź :p Quote
miniulka91 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aska ale nie o to chodzi chodzi o to jak bym dzwoniła do schroniska i się spytała o wiek to by mi jej nikt nie wyprowadził z pracowników bo nikt by nie miał czasu,a w komputerze nie ma napisanego ile ma,więc by musieli ją z boksu wyprowadzic zeby sprawdzic rozumiesz?? dlatego ja tam musze osobiscie jechac ,bo przez telefon nie wiem czy bym się dogadała,a teraz zabardzo jechać nie mogę bo jest za duszno Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 OK.. nie napisałas zbyt jasno więc wiesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: zreszta można napisać do kierownika i spytać ;) Quote
dzodzo Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 dziewczynki dowiedzcie się (hmmm nie wiem jak?)o wiek suni-bo ja takze dostalam zapytanie z allegro o to, byc moze od tego samego pana-widac ze sie intereusje szkoda stracic tej szansy.a ja nie wiem co mu odpisac:shake: Quote
miniulka91 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pan jest posrednikiem w tej sprawie i się jeszcze zastanawiają,mówi że mu się nie śpieszy:p Quote
dzodzo Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oki, mysle ze to ten sam pan:mail-blotzkovitz@poczta.onet.pl no chyba ze odezwal sie do mnie drugi z obserwujacych?;) Quote
miniulka91 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no naradzie nic zobaczymy.Napisał mi że muszą się solidnie zastanowić:p zobaczymi kiedy podejmną decyzje Quote
desdemona Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 czy cos wiadomo juz w sprawie suni? zdecydowal sie ktos? Quote
miniulka91 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 mamy 2 nowych kandydatów z tych 2 jeden spodobał mi się bardzo bardzo ,bardzo sympatyczny pan,niechce suni ani do kojca ani do budy chce żeby sobie latała po calej posesji,odrazu zapytal mnie się czy by mozna załatwic jakiś transport .W najblizszych dniach da mi znac czy nie bedzie musial wyjechac,bo jak tak to szkoda robic suni nadzieI powiedzial,jak powiedziałam o zlikwidowanej hodowli i o tym ze cały czas tylko dzieci rodziła to zaraz powiedział ze takich ludzi to do więzienia trzeba zamykac,ma w podeszlym wieku mame i tylko mamy zobaczyć jak się zachowuje do osób starszych i dzieci ,jeszcze mnie poprosil o choc małego sms wrazie czego jak sunia już bedzie adoptowana :p bardzo sympatyczny rozmawiał i rozmawiał powiedzial mi skad jest z jakiego województwa ,zastrzelicie mnie ale zapomniałam :lol: zato drugi ,interesuje sie takimi rasami jak dogi kanaryjskie i PIT-BULE, ma już w domu 3 dogi kanaryjskie (psy) no to trzymajcie kciuki!! Quote
dzodzo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 kochani co za wiesci:loveu: -a wlasnie dziasiaj zakonczyla się Tirze aukcja i wystawilam ponownie...coby nie zapeszyc:)) Quote
miniulka91 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jeden telefon miałam przed 18 a drugi po 19:p coraz więcej chętnych Quote
Asior Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kinga, czy ten pan co ma 3 dogi wie, ze suńka jest wysterylizowana?????? Quote
Recommended Posts