Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stalo sie najgorsze-scooby ma parwowiroze :-(bylismy u weta dostal 5 zastrzykow podaje mu glukoze z plynem ringera(jakos tak )jedziemy jeszcze jutro w sobote i poniedzialek na zastrzyki.
Niedam rady finansowo-juz po dzisiejszej wizycie zostalo mi 50 zl a jeszcze kupe wizyt przed nami,niewiem jak tu sie wystawia rzeczy na bazarek jak sie zaklada te skarpety i jak one dzialaja bo o tym tez juz tu czytalam,wiec prosze a wrecz blagam o jaka kolwiek pomoc.
Jestem poprostu roztrzesiona,siedze przy nim i placze :placz:taki jest slaby-lezy tylko nadodatek w pampersie i nawet glowy nie podnosi :-(

Posted

bazarek zakłada sie tak jak nowy wątek. Skarpeta zakłada się sama" jak tylko ktos zrobi wplatę... ja mogę tylko symboliczne 10 zł bo muszę zbierac na operacje ...

jak chcesz zatutułować skarpetę?

Posted

naprawde niewiem moze poprostu napisze prawde ze scooby to pelen energi i milosci do ludzi pies i chce jeszcze zyc :-(
a co do bazarku to mam zalozyc watek tak??
a w gdzie ? na psach w potrzebie? czy to jest cos jak allegro wystawiam cos poprostu??

Posted

Martynka - wchodzisz w Dogomania Forum - tam jest taki dział Akcje i podforum - bazarek i tam zakładasz aukcje, mozesz zrobic tez na allegro ale z kontem AFN bo ludzie mają czesto ograniczone zaufanie...

Co do skarpety to musi miec nazwę np "Scooby skąś tam.. itp.

i konieczne są zdjęcia bo ludzie są wzrokowcami. pamiętaj tez, że jak chcesz potem kase z AFN to musisz miec fakturę od weta wystawiona na AFN

Pomózmy piesowi martynki!!!!

Posted

I tam na Bazarku zakładasz nowy wątek w temacie piszesz, na kogo zbierasz, co jest przedmiotem aukcji, koniecznie musisz też podać datę zakończenia - lub przez ile od pierwszej oferty - tak też można, bo inaczej modzi kasują wątki mało precyzyjne:) Trzymamy kciuki!!!

Posted

na chwilę obecna jestem spłukana do zera :-( przykro mi...
niczego nie obiecuje ale jak tylko uda mi się coś wyskrobać to wpłacę pieniążki...
mamy z cioteczkami dług w hoteliku za Tinusię...

Posted

niewiem czy dobrze ale juz wystawilam jeszcze cos dorzuce ale musze poszukac dzisiaj to juz niewiem za co sie wziasc.
dzieki wszystkim za pomoc

wstawiam zdjecia mojego bidulka troche kiepskie ale niechcialam z lampa mu robic :-(

Posted

zapomnialam dodac ze jezeli ktokolwiek pomoze mi finansowo w leczeniu scoobiego to ocywiscie kazdy rachunek bedzie tutaj przedstawiony,dotyczy to rowniez aukcji na bazarku,niechce zeby ktos myslal ze to dla mnie czy cos takiego.Ja chce tylko zeby scooby wyzdrowial.