Jo37 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Jamnisię zgłoście do wątku Jamniki w potrzebie . Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Figunia u Gabi:):) (Agusia dałam w końcu radę :):) Quote
Marycha35 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Huraaa, huraaa, ale tu się ciepło, smacznie dzieje:):):):):) Quote
Gabi79 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='gosia2313']Ojej to ekstra ! Przyda jej się na zimę domek, żeby nie musiała marznąć w boksie :( Widziałam ją w niedzielę w schronisku i wyglądała na baaardzo wesołą jak się do niej podeszło :) Poznałam ją osobiście (to moje zdjęcia są na stronie) i jest na prawdę super suńka :) Powodzenia życzę i żeby wszystko było O.K :)[/QUOTE] Gosiu, dziękujemy, że zajrzałaś do sunieczek:loveu: Rozumiem, że w chorzowskim schronisku też jesteś wolontariuszką, nie tylko w sosnowieckim? Chylę czoła!!! Quote
kolejna kobietka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Maleńki robaszek, ale ma cudnie http://i44.tinypic.com/rivwjr.jpg :loveu: Quote
bela51 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Jaka sympatyczna ta jamnisia Mizia. Bierzcie dziewczynke, nech juz nie marznie w schronie. Kochany siwy pyszczek i mądre oczka:loveu: Quote
madziakato Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Tak na marginesie- czy wiecie, skąd przyjechała i kiedy i czy zerkniecie, czy to ten sam psiaczek- http://www.zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=399&pelny=1 , bardzo proszę:-) Quote
Neelith Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='madziakato']Tak na marginesie- czy wiecie, skąd przyjechała i kiedy i czy zerkniecie, czy to ten sam psiaczek- http://www.zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=399&pelny=1 , bardzo proszę:-) No z pyska identyczna! Aż mi serce mocniej zabiło. Widzę jednak, że ta psina ze strony ZGK ma białą skarpetkę na tylnej łapce, a nasza Figunia ma raczej jednolite umaszczenie. Chyba. Tak czy owak sobowtór :eek2: Quote
gosia2313 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Do Chorzowa jeżdżę tylko z "doskoku" pomóc przy zdjęciach :) Quote
AgusiaP Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Roksi023']Witam jestem zainteresowana adopcją Pyci , rozmawiałam już jedną z wolontariuszek ze schroniska wiem że piesek ma problem z wychodzeniem na spacerek czy coś sie zmieniło odkąd jest w domu tymczasowym ? Prosiłabym o numer kontaktowy od osoby która sie nią opiekuje . Zostawiam także swój numer w razie czego 514 098 694 czekam na odpowiedz pozdrawiam[/QUOTE] Witamy serdecznie Roxy :) Gabrysia już chyba wszystko napisała o zachowaniu Pyci :) Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć, dzwoń do Gabrysi;) Problemów ze spacerkami nie ma, natomiast jest problem z siusianiem w domu, ale tak jak dziewczyny piszą to pewnie jeszcze stres, albo ona nie jest nauczona załatwiać się na dworze. Możesz coś więcej o sobie napisać, czy miałaś już w domu psiaka? ;) [quote name='JaPkowa']Cześć! Jestem wolontariuszką chorzowskiego schroniska. Z góry przepraszam za imiona psiaków, ale jak się wyprowadza dwusetnego, to naprawdę pomysłów brak ;) W kwestii Pyciej, to tak podejrzewałam, że w domu się poprawi. Już sam nasz spacerek dużo jej dał. Ale świetnie, że wszystko się zmieniło tak szybko. Bo o ile dobrze zrozumiałam już jest znacznie lepiej? Co do Mizi, to rzadko się to zdarza, ale w jej dane w bazie wkradł się chochlik i nie wiemy ile ma lat. Nie raz psiaki mają siwe mordki już w wieku 4 lat, ale Mizia podejrzewam, że może mieć więcej nawet niż te 6... Ale czy wobec tego nie zasługuje na szansę? To kochana sunia i bardzo mnie cieszy, że znalazła chociaż tymczas ;) A jak u niej żołądkowo? Bo kojarzę, że podczas spacerków bywało różnie. Pozdrawiam serdecznie, ślę uściski do kruszynek i będę obserwowała temat ;)[/QUOTE] Bardzo nam miło :) Pani Ela mówiła mi coś o FB, żebym tam coś napisała o Pyci, ale ja go niestety nie mam :oops::oops::oops: Mizie zabieramy w sobotę ze schroniska z Myszką2 i jedziemy ją zawieść do Kasi :) Kochana ona jak najbardziej zasługuje na to, żeby ją zabrać na DT i tak się stanie :) My na początku zapytałyśmy o sunię, której zdjęcie było koło Pyci, ale Lara też w DS, dlatego prosiłyśmy Panią Elę, żeby sama wybrała nam sunię ;) Quote
AgusiaP Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Mysza2']Figunia u Gabi:):) (Agusia dałam w końcu radę :):) Wiedziałam, że nie odpuścisz:diabloti: Quote
AgusiaP Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Jo37']Jamnisię zgłoście do wątku Jamniki w potrzebie .[/QUOTE] Teraz ją zgłosić, czy jak już będzie w DT Joasiu? Quote
Gabi79 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='gosia2313']Do Chorzowa jeżdżę tylko z "doskoku" pomóc przy zdjęciach :)[/QUOTE] Fotki jamnisi super - świetna robota!!! Jesteśmy po wieczornym spacerku. Figunia dobrze wie, co oznacza wkładanie butów i aż tańczy z radości. Podczas tego tańca zrobiła wiielllllką kałużę - to chyba jednak stres i emocje. Po powrocie do domu szalala bawiąc się pluszakami na łóżku a teraz leży na posłanku. O przepraszam, już nie leży tylko zachęca Kajtunia do zabawy, co jemu akurat średnio się podoba, bo chłopak jest śpiący. Wpłynęły deklaracje do: Panna Marple 50,- paula_t 10,- Bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :) Figunia jak została dzisiaj w domu nic nie zniszczyła :) nawet się śmiałam, bo Gabrysia mówiła mi, że pochowała papucie, ale buty zostawiała:diabloti: Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='AgusiaP']Wiedziałam, że nie odpuścisz:diabloti:[/QUOTE] no bo kurcze nie będzie mną jakaś złośliwa materia rządzić:cool3::lol: [quote name='AgusiaP']Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :) Figunia jak została dzisiaj w domu nic nie zniszczyła :) nawet się śmiałam, bo Gabrysia mówiła mi, że pochowała papucie, ale buty zostawiała:diabloti:[/QUOTE] Porządna kobitka z Figuni (oprócz sikania oczywiście :)) Quote
Bogusik Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 http://i44.tinypic.com/rivwjr.jpg Figunia pewnie jeszcze nie może uwierzyć,że lodowaty beton i buda, zostały zastąpione cieplutkimi i mięciutkimi pieleszami...:multi: Quote
Gabi79 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 (edited) [quote name='AgusiaP']Witamy serdecznie Roxy :) Gabrysia już chyba wszystko napisała o zachowaniu Pyci :) Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć, dzwoń do Gabrysi;) Problemów ze spacerkami nie ma, natomiast jest problem z siusianiem w domu, ale tak jak dziewczyny piszą to pewnie jeszcze stres, albo ona nie jest nauczona załatwiać się na dworze. Możesz coś więcej o sobie napisać, czy miałaś już w domu psiaka? ;) Bardzo nam miło :) Pani Ela mówiła mi coś o FB, żebym tam coś napisała o Pyci, ale ja go niestety nie mam :oops::oops::oops: Mizie zabieramy w sobotę ze schroniska z Myszką2 i jedziemy ją zawieść do Kasi :) Kochana ona jak najbardziej zasługuje na to, żeby ją zabrać na DT i tak się stanie :) My na początku zapytałyśmy o sunię, której zdjęcie było koło Pyci, ale Lara też w DS, dlatego prosiłyśmy Panią Elę, żeby sama wybrała nam sunię ;)[/QUOTE] Popieram wypowiedź Agusi w 100%ach Uzupełniłam post rozliczeniowy, gdyby ktoś jeszcze chciał wesprzeć grosikiem sunie ( zwłaszcza Majeczkę) to krzyczcie proszę o nr konta. Z góry bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy. Zmykam, bo mi się oczy kleją. Dobrej Nocy!!! Edited December 11, 2013 by Gabi79 Quote
Nadziejka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Gabryniu sciskuniam Was, cudne dwie istotki Kajtunio i malenka :buzi: :buzi: num konta dostalalam, pozdrawiam stokroć :buzi: Quote
Roksi023 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Witam dzisiaj po pracy zadzwonie do Pani Gabrysi jestem miłośniczką zwierząt razem z mamą i moją siostrą , w domu miałyśmy 3 pieski małe suczki wszystkie z ulicy ... jedna ta moja niedawno zmarło miała swoje lata że tak powiem i do tego chorowała :( brakuje mi jej bardzo ... narzaie piesek by mieszkał z pieskami od siostry i mamy myśle że też by dobrze jej to zrobiło psy to zwierzęta stadne żyją w stadzie mogłaby sie dużo nauczyć od nich a to także młode pieski tylko troszke starsze od niej Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Roksi023']Witam dzisiaj po pracy zadzwonie do Pani Gabrysi jestem miłośniczką zwierząt razem z mamą i moją siostrą , w domu miałyśmy 3 pieski małe suczki wszystkie z ulicy ... jedna ta moja niedawno zmarło miała swoje lata że tak powiem i do tego chorowała :( brakuje mi jej bardzo ... narzaie piesek by mieszkał z pieskami od siostry i mamy myśle że też by dobrze jej to zrobiło psy to zwierzęta stadne żyją w stadzie mogłaby sie dużo nauczyć od nich a to także młode pieski tylko troszke starsze od niej[/QUOTE] Roxy tylko jak będziesz dzwonić do Gabi to po 15tej ;) Gabrysia w pracy nie za bardzo może rozmawiać ;) Quote
Roksi023 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='AgusiaP']Roxy tylko jak będziesz dzwonić do Gabi to po 15tej ;)Gabrysia w pracy nie za bardzo może rozmawiać ;)[/QUOTE]ok :) a co jest z tym 2 pieskiem jeśli można wiedzieć tą Lunką ? nią też byłam zainteresowana na początku w sumie obiema :) Quote
Recommended Posts