ruda76 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ja sie wczesniej tez nad tym zastanawiałam:mad: Moze kiedys miał dobrze , normalna rodzinę lub....moze ta rodzina obecna kiedys prowadziła inny styl zycia:cool1: Tych moze , moze jest zbyt wiele aby sie dało jakos to poskładać;) Quote
ruda76 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 oprocz garbka z noska to jajeczko tez mu zniknęło:evil_lol: Doddy wpłace na fundacje to wykorzystajcie dla kogo najbardziej potrzeba. Nie za wiele bo ciagle w cos pakuje :evil_lol: nie w skarpete oczywiscie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Sylwia, nie myśl, że nam tyle fotek wystarczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Mam już, mam :multi: Sliiiiiiiiicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sylwia wycaluj go tam odemnie i wymiziaj za ucholami :Dog_run: a ta fotka z oponka :p czyzby chlopak do zawodow cwiczyl :cool3: :lol: :evil_lol: :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
dariaopole Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ruda : twoje psiaki są przecudne a Kilerek cud miód śliczności :loveu: proszę go ode mnie siarczyście wycałowac :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tengusia chłopak wraca tak padniety po pracy ( siedzi ze mna cały dzien w sklepie) ze z treningu nici.:evil_lol: Ta opona to taki mam nadzieje jednorazowy wybryk bo zakonczył sie awantura ze starą suką:olympic: ze musiałam interweniowac:x Quote
Tengusia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ruda76 napisał(a):Tengusia chłopak wraca tak padniety po pracy ( siedzi ze mna cały dzien w sklepie) ze z treningu nici.:evil_lol: Ta opona to taki mam nadzieje jednorazowy wybryk bo zakonczył sie awantura ze starą suką:olympic: ze musiałam interweniowac:x Chlopak chcial sobie miesnie wyrobic a jakas kobietka zaczela mu sie wtracac :diabloti: ... ach te baby :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
ruda76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jemu babki nie podskoczą :evil_lol: a przy misce to nawet kot nie moze przejsc obok:-o ( normalnie czuje respekt przed kotami) Wczoraj nawet koń mu widocznie podniosł cisnienie:-o a potem ja bo złapał mnie za rękaw bluzy i niby w zabawie ale za nic nie chciał odpuścic:-o taki jest ten inwalida:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 :eviltong: taki inwalida jak staruszki, które ledwo chodzą, ale jak zobaczą wolne miejsce w autobusie to potrafią wszystkich ztaranować i szybko biegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jest fajny:eviltong: da sie kochac:eviltong: A tak wogole to juz go pańcia nie szuka po schronie:mad: cZy moze wogole nie zorientowała sie jeszcze ,że Killera brak w domu:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 może jeszcze się nie orientowała, że psa nie ma :mad: A tu Kilerek już taki szczęśliwy i to tyle kilometrów stąd ;) Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 on jest po prostu boski !!! zazdroszczę Ci ruda :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 daria nie licz na to, ze powiem ze chłopak jest do wziecia:evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 " boski, boski" ale złych nawyków tez jest nauczony. I teraz na stare lata muszę wkładac mu do głowy :mad: ,że nie wolno bic suczek:shake: i że czasami trzeba zostac w domu a nie wlec sie wszedzie za i ze mna Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 hahaha ruda no wiesz idealnie nigdy być nie może bo to juz by była rozpusta :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ciekawe gdzie Tengusia? Juz zapomniała o ulubieńcu? Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 teraz stafik pełną gębą, ma prawdziwą stafikową obroże (nie wiem czemu z tą rasą mi się te obroże kojarzą :) ) Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bo to typowe w Angli dla staffika obroze. Maja nawet taki charakterystyczny znaczek tzn splot. Kiedys 12 lat temu był jeden wzor dla chłopcow i dziewczynek do nabycia w Polsce u jednej osoby) Teraz sa juz rozne grubsze i ciensze i bardziej delikatne np. A ta fioletowa to taka....nazwijmy to podworkowa:evil_lol: Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ruda : Tengusia pewnie w pracy zasuwa, ale nie martw się na pewno wkrótce zajrzy do swojego ulubieńca :evil_lol: i wyrazi swój zachwyt nad nim :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ruda76 napisał(a):bo to typowe w Angli dla staffika obroze. Maja nawet taki charakterystyczny znaczek tzn splot. Kiedys 12 lat temu był jeden wzor dla chłopcow i dziewczynek do nabycia w Polsce u jednej osoby) Teraz sa juz rozne grubsze i ciensze i bardziej delikatne np. A ta fioletowa to taka....nazwijmy to podworkowa:evil_lol: to dobrze mi się kojarzyło, lubię tę rasę i kiedyś zwróciłam na te obroże uwagę ;) i są dość drogie, ale to szczegół :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no były i sa drogie ale to recznie szyte. Te co kupiłam 12 lat temu do dzis sa całe tylko juz mało eleganckie ale wytrzymały naprawde :-o. A ta co ma Kazik jest szeroka a na dodatek ma lużno zapieta bo ma problem z gardłekm i kaszle jeszcze. Wyglada jak macho:evil_lol: kiedy stoi oczywiscie:evil_lol: bo jak zaczyna się poruszac to nie macho a żołnierz:evil_lol: Quote
doddy Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Widze, że nie tylko ja mam bzika na punkcie obróżek :eviltong: Quote
Recommended Posts