Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Wam tylko ze to jest żałosne gdy na innym forum pojawił sie młody, zdrowy rodowodowy staffik to od razu znalazła sie zainteresowana osoba.:razz:
A ponieway staffika odebrał hodowca wiec Olga zainteresowanej osobie podesłała link do watku Kazia.
Niestety odzewu juz nie było:evil_lol: Juz widocznie nie byli zainteresowani staffikiem:evil_lol:

Posted

Wiedziałam, że to tak się skończy.
Widzę, że branie psów na DT i zakończenie jako stały to jakaś zaraźliwa choroba :evil_lol:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

po prostu nikt nie może dostrzec w Kaziu wspaniałego slicznego psiaka, tylko Rudej się udało i nam dogomaniakom, ciesz się ruda że nikt sie nim nie interesuje, będzie twój i tylko twój :)

Posted

tylko ja tych pieskow juz troszke mam:evil_lol: a teraz Kazik z racji chorby i traumatycznych przezyc jest troszkę inaczej traktowany:cool3: a reszta nie jest głupia:cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
:cool2: :thumbs: :cool2: :thumbs: :Rose: :cool2: :thumbs: super ze Kaziu zostaje u ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:Rose::Rose:
Tengusia a te kwiaty to dla kogo?

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
i tak wiedziałam, że to się tak skończy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi:

Tak na serio to myslałam kiedys ze mam hodowle a teraz jak sie dobrze rozglądne:evil_lol: po podworku to mam osrodek dla niepełnosprawnych i emerytów:evil_lol:
Muszę sie nad tym zastanowic bo na psy zejde:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
:Rose::Rose:
Tengusia a te kwiaty to dla kogo?

Jak to dla kogo dla ciebie rzecz jasna za to ze zajelas sie Kaziem :razz: wkoncu to wyjatkowy kawaler :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Stafior pelna geba :razz:

a nie czasami jakis mix?:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Bo chyba identyczny jak moje championy:eviltong: tylko ucho nosi wysoko:evil_lol: ale niektore tak maja.

Posted

Ciekawe jaka jest jego historia, bo żeby ileś lat temu kupić na giełdzie stafika? to mało realne, teraz jest mało rozmnażaczy psów bez papierów tej rasy a co dopiero kiedyś.. :roll: