Mysia_ Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ruda teraz ma pewnie codziennie mleko prosto od kozy :cool3: Kazio Ty się nie daj tej kozie :diabloti: Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 nie wiem czy sie cieszyc czy nie ze koza ma takie imie jak ja :roll: no ale przynajmniej doczekalam sie wkoncu fotek Kazia :mdrmed: Quote
met Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 imie kozy to taki zart sceniczny ;) mam kolege, ktory sie nazywa dominik koza i jemu imie kozy jest dedykowane;] Quote
ruda76 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 olgaj napisał(a):Ciotka, no nie wierze :) Dominika:) Tylko trawa u ciebie wyschnieta, to sobie dominisia za duzo nie poskubie. Jeszcze jedno pytanie bo tak mi gdzies dzwoni, ze koze trzeba doić. Sylwia jak u ciebie z dojeniem :) ? hahaha z dojeniem u mnie kiepsko. Wrocilismy do domu o 3 rano a juz o 7 byłam u koni....i kozy oczywiscie. Dominika zaczeła za mna łazic i beczec. Domysliłam sie, ze chyba chodzi o../..i trzeba chwycic za cycki:ppoleciałam po pomocnika Władka no i....wydoilismy Dominikę.:multi: Olgaj Ty kobitko o wszsytkim myslisz nawet o trawce dla Dominiki;) dlatego dzis o 16 przyjechała po nią nowa rodzina gdzie łak i towarzystwa jej napewno nie zabraknie;) Wkrotce zdjęcia z nowego domu:p P.S. Dominika wyjechała ode mnie nowka sztuka:eviltong: wydojona i wykąpana:evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Tengusia napisał(a):nie wiem czy sie cieszyc czy nie ze koza ma takie imie jak ja :roll: no ale przynajmniej doczekalam sie wkoncu fotek Kazia :mdrmed: Dominika bez obrazy:loveu:ale ta koza była zarąbista:p Mamy jeszcze jedną niespodziankę.......zdjęcia niebawem Quote
olgaj Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kurde,a ja z mama snułam marzenia o dolinie kozim mlekiem płynącej. Ciotka... jak moglas, nawet dominiki nie poznałam. Tak sie nie robi. Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ruda76 napisał(a):Dominika bez obrazy:loveu:ale ta koza była zarąbista:p wkoncu miala moje imie to musiala byc zarabista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dziewczyny z cięzkim sercem ja oddałam chociaz wiem, ze tam bedzie miała 100 razy lepiej:loveu:niz u mnie . W zyciu bym nie pomyslała, ze taki malenka mordka tak mnie zlapie za ....bla, bla , bla. Dominika jest z 5 km ode mnie wiec będe mogła oko nacieszyc jak bryka po zielonej łace:p Quote
ruda76 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 olgaj napisał(a):Kurde,a ja z mama snułam marzenia o dolinie kozim mlekiem płynącej. Ciotka... jak moglas, nawet dominiki nie poznałam. Tak sie nie robi. Zawsze mozesz ja poznac:cool3: zamieszkala w pieknej stajni z arabusami:loveu:teraz juz chyba wiesz gdzie:eviltong: Quote
doddy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ta Dominisia to takie małe zwierzątko. Sprawiłaś sobie większy nabytek? Quote
ruda76 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 doddy napisał(a):Ta Dominisia to takie małe zwierzątko. Sprawiłaś sobie większy nabytek? ano cos tam sobie sprawiłam:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ruda76 napisał(a):ano cos tam sobie sprawiłam:eviltong: ciekawe co :cool3: Dobrze, ze Dominika już w nowym domku, przynajmniej Kazia nie napastuje :eviltong: Quote
met Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mysia_ napisał(a):ciekawe co :cool3: jeszcze jedno malutkie, drobniutkie zwierzatko:diabloti: Quote
ruda76 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 met napisał(a):jeszcze jedno malutkie, drobniutkie zwierzatko:diabloti: drobniutkie to ono nie jest ale :eviltong:ale jakie towarzyskie:p Quote
ruda76 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mysia_ napisał(a):ciekawe co :cool3: Dobrze, ze Dominika już w nowym domku, przynajmniej Kazia nie napastuje :eviltong: Po tej całej akcji z " baranem" zabrałam Kisia do domu:p ale kiedy po jakims czasie pojawił się przed domem i wypatrzyła go Dominika to zasuwała w jego kierunku jak do starego znajomego:cool3:Ciekawe jakie miała zamiary:diabloti: moze znow chciała sobie postrzelac z główki:p Quote
met Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ruda76 napisał(a):drobniutkie to ono nie jest ale :eviltong:ale jakie towarzyskie:p co Ty mi tu imputujesz?! :mad: jest drobniutkie, malutkie, koffane, towarzyskie, a i owszem! tesknie za zwierzatkiem:placz: Quote
olgaj Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 czy wyrwało juz jakies ubranko? :evil_lol::eviltong: Quote
ruda76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 olgaj napisał(a):czy wyrwało juz jakies ubranko? :evil_lol::eviltong: ciotka oczywiscie, ze nie:nono: Zupełnie nie rozumiem co się dzieje:cool3: chyba zdjęcia to był jakis montaz i opisy mocno przereklamowane:hmmmm: No chyba, ze met naprawiła popsute trybiki :mad:i tym samym pozbawiła mnie atrakcji:eviltong: A jesli jestes ciekawa to zapraszamy serdecznie:loveu: Quote
ruda76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 met napisał(a):zwierzatko nie wyrywa ubranek! <fochdokoncazycia> met ten foch to chyba zart:p Quote
ruda76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzis mielismy weta, ktory niunkowi nie przypadł do gustu:diabloti: Za to ja urosłam ze 2 metry w gorę po tym co od niego usłyszałm:eviltong: Quote
olgaj Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ciociu przyjade tylko pytam, bo nie wiem czy mam ubrac sie w takie ubranko, ktorego nie bedzie szkoda w razie czego :) Mam nadzieje ze nikt tu sie nie obrazi, tylko tak mi zapadło w pamieci " koza dominika i .... zwierzatko co wyrywa ubranka" :) Quote
ruda76 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 olgaj napisał(a):ciociu przyjade tylko pytam, bo nie wiem czy mam ubrac sie w takie ubranko, ktorego nie bedzie szkoda w razie czego :) Mam nadzieje ze nikt tu sie nie obrazi, tylko tak mi zapadło w pamieci " koza dominika i .... zwierzatko co wyrywa ubranka" :) spokojnie mozesz załozyc ubranko z wyzszej połki:cool3: moj kochaniec jest konkretny i chwyta dziewczynki za..... staniczki oczywiscie:eviltong: No a w razie czegos to Ci swoj pożyczę:mdrmed: rozmiar chyba ten sam:grin: Quote
olgaj Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No z tym rozmiarem to leekkkkooo przesadzilas cioteczko :), ale najwyzej przyjade bez zeby strat nie było :) Quote
Recommended Posts