Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olgaj napisał(a):
Ciotka, no nie wierze :) Dominika:)
Tylko trawa u ciebie wyschnieta, to sobie dominisia za duzo nie poskubie.
Jeszcze jedno pytanie bo tak mi gdzies dzwoni, ze koze trzeba doić.
Sylwia jak u ciebie z dojeniem :) ?

hahaha z dojeniem u mnie kiepsko. Wrocilismy do domu o 3 rano a juz o 7 byłam u koni....i kozy oczywiscie. Dominika zaczeła za mna łazic i beczec. Domysliłam sie, ze chyba chodzi o../..i trzeba chwycic za cycki:ppoleciałam po pomocnika Władka no i....wydoilismy Dominikę.:multi:

Olgaj Ty kobitko o wszsytkim myslisz nawet o trawce dla Dominiki;) dlatego dzis o 16 przyjechała po nią nowa rodzina gdzie łak i towarzystwa jej napewno nie zabraknie;)
Wkrotce zdjęcia z nowego domu:p

P.S.
Dominika wyjechała ode mnie nowka sztuka:eviltong: wydojona i wykąpana:evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
nie wiem czy sie cieszyc czy nie ze koza ma takie imie jak ja :roll: no ale przynajmniej doczekalam sie wkoncu fotek Kazia :mdrmed:

Dominika bez obrazy:loveu:ale ta koza była zarąbista:p

Mamy jeszcze jedną niespodziankę.......zdjęcia niebawem

Posted

Dziewczyny z cięzkim sercem ja oddałam chociaz wiem, ze tam bedzie miała 100 razy lepiej:loveu:niz u mnie . W zyciu bym nie pomyslała, ze taki malenka mordka tak mnie zlapie za ....bla, bla , bla.
Dominika jest z 5 km ode mnie wiec będe mogła oko nacieszyc jak bryka po zielonej łace:p

Posted

olgaj napisał(a):
Kurde,a ja z mama snułam marzenia o dolinie kozim mlekiem płynącej.
Ciotka... jak moglas, nawet dominiki nie poznałam.
Tak sie nie robi.

Zawsze mozesz ja poznac:cool3: zamieszkala w pieknej stajni z arabusami:loveu:teraz juz chyba wiesz gdzie:eviltong:

Posted

ruda76 napisał(a):
ano cos tam sobie sprawiłam:eviltong:

ciekawe co :cool3:

Dobrze, ze Dominika już w nowym domku, przynajmniej Kazia nie napastuje :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ciekawe co :cool3:

Dobrze, ze Dominika już w nowym domku, przynajmniej Kazia nie napastuje :eviltong:

Po tej całej akcji z " baranem" zabrałam Kisia do domu:p ale kiedy po jakims czasie pojawił się przed domem i wypatrzyła go Dominika to zasuwała w jego kierunku jak do starego znajomego:cool3:Ciekawe jakie miała zamiary:diabloti: moze znow chciała sobie postrzelac z główki:p

Posted

ruda76 napisał(a):
drobniutkie to ono nie jest ale :eviltong:ale jakie towarzyskie:p

co Ty mi tu imputujesz?! :mad:
jest drobniutkie, malutkie, koffane, towarzyskie, a i owszem!
tesknie za zwierzatkiem:placz:

Posted

olgaj napisał(a):
czy wyrwało juz jakies ubranko? :evil_lol::eviltong:

ciotka oczywiscie, ze nie:nono: Zupełnie nie rozumiem co się dzieje:cool3: chyba zdjęcia to był jakis montaz i opisy mocno przereklamowane:hmmmm:

No chyba, ze met naprawiła popsute trybiki :mad:i tym samym pozbawiła mnie atrakcji:eviltong:
A jesli jestes ciekawa to zapraszamy serdecznie:loveu:

Posted

ciociu przyjade tylko pytam, bo nie wiem czy mam ubrac sie w takie ubranko, ktorego nie bedzie szkoda w razie czego :)

Mam nadzieje ze nikt tu sie nie obrazi, tylko tak mi zapadło w pamieci " koza dominika i .... zwierzatko co wyrywa ubranka" :)

Posted

olgaj napisał(a):
ciociu przyjade tylko pytam, bo nie wiem czy mam ubrac sie w takie ubranko, ktorego nie bedzie szkoda w razie czego :)

Mam nadzieje ze nikt tu sie nie obrazi, tylko tak mi zapadło w pamieci " koza dominika i .... zwierzatko co wyrywa ubranka" :)

spokojnie mozesz załozyc ubranko z wyzszej połki:cool3: moj kochaniec jest konkretny i chwyta dziewczynki za..... staniczki oczywiscie:eviltong: No a w razie czegos to Ci swoj pożyczę:mdrmed: rozmiar chyba ten sam:grin: