ruda76 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dariaopole napisał(a):z Sevenka wątku zrobił się wątek towarzyski :evil_lol: jeśli Cię coś trapi możesz się nam tam wyżalić :razz: :evil_lol: odpocznij kochana odpocznij...po takich przeżyciach to powinnaś się gdzieś do SPA udać na odnowę biologiczno - duchową :cool3: tylko ja się ciagle boję, ze Tz sam nie da rady :placz: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ruda76 napisał(a):tylko ja się ciagle boję, ze Tz sam nie da rady :placz: ja też tak myślałam i wyjeżdżałam ostatnio na tydzień z ręką na sercu.Po powrocie doszłam do wniosku , że powinnam częściej wyjeżdżać bo dom błyszczał a pieski chodziły powyprowadzane i najedzone :evil_lol: Oni tylko przy nas udają ,że nic nie potrafią :diabloti: Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No lepiej, żeby TZ sobie nowej nażeczonej nie znalazł jak wyjadziesz na to SPA :eviltong: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doddy napisał(a):No lepiej, żeby TZ sobie nowej nażeczonej nie znalazł jak wyjadziesz na to SPA :eviltong: mój chyba sobie żadnej nie znalazł ??? :mad: Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nie, Twój Cię tylko zdradzał z Beatą Dorobczyńską przez net ;) Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doddy napisał(a):Nie, Twój Cię tylko zdradzał z Beatą Dorobczyńską przez net ;) eeeeee o Beatke zazdrosna nie jestem :eviltong: Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pamiętaj, że ona jest mądrzejsza o jedną książkę ;) Swoją drogą jakby ją wystawić na bazarek to ciekawe jaką cenę by osiągnęła... Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doddy napisał(a):Pamiętaj, że ona jest mądrzejsza o jedną książkę ;) Swoją drogą jakby ją wystawić na bazarek to ciekawe jaką cenę by osiągnęła... można spróbować. Może ja ją wylicytuje i sie dokształcę ??? :diabloti: Quote
ruda76 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 doddy napisał(a):No lepiej, żeby TZ sobie nowej nażeczonej nie znalazł jak wyjadziesz na to SPA :eviltong: ja się zawsze pocieszam, ze mało takich wariatek jak my więc niebezpieczenstwo,że znajdzie się inna ktora weźmie go z kilkoma psami jest małe.:multi: To działa tez w druga stronę i dlatego moj bez problemu wyjezdza w trasę na kilka dni Quote
ruda76 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ciotka Doddy co się stało z Twoim avatarkiem:-o Quote
doddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Siem ciotka przyczepiłaś o ten awatarek :evil_lol: Zamieniłam go na antyk - podobno jest cenniejszy :cool3: Daria - ksiażka fajna... :loveu: Miejscami obrzydliwa ale jak dla mnie była po prostu śmieszna :lol: Quote
ruda76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 doddy napisał(a): Daria - ksiażka fajna... :loveu: Miejscami obrzydliwa ale jak dla mnie była po prostu śmieszna :lol: To co to za tajemnicza ksiązka?:cool3: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ale ciotki się rozgadały :mad: Może by tak jakies fotki Kazia? :loveu: Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Mysia_']ale ciotki się rozgadały :mad: Może by tak jakies fotki Kazia? :loveu: ni ma czasu nja fotki,:eviltong: bo mamy kolejne psie nieszczescie w domu tym razem dziecko :loveu:zawitało do domu starców Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 a zeby było smieszniej to tego samego dnia rano znalazłam takie psie dziecko:placz:Dobrze, ze ciotki z fundacji przyjechały i malucha zabrały http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105618 Quote
Mysia_ Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 http://img115.imageshack.us/img115/4199/zwierzaki224hy9.jpg jaki robaczek malutki :loveu: Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Mysia_']http://img115.imageshack.us/img115/4199/zwierzaki224hy9.jpg jaki robaczek malutki :loveu: Ten robaczek powinien byc jeszcze przy mamie bo ma 4 tygodnie:placz:. Jest mała amstaffką i ma na imię Sally. Dziewczyna miała zostac uspiona, bo ponoc nie widzi. :shake: Mnie sie tak nie wydaje chociaz byłam z nią u naszej wetki i to potwierdziła ale poczekamuy na wizytę u psiego okulisty ;) Quote
Mysia_ Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 To trzymam kciuki za małą kruszynkę ;) Ma wątek? Quote
dariaopole Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 bardzo się cieszę ,że mała wylądowała u Rudej w domu starców:evil_lol: tam będzie miec wspaniałą opiekę.\Ja juz zaczynałam mojego Jarka męczyc żeby dac jej dt bo po prostu szlag mnie brał na myśl ,że ma być uśpiona bo nie widzi. No ale ciocia Ruda wzięła ją pod swoje skrzydła.Bardzo sie cieszę :loveu: Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 dariaopole napisał(a):bardzo się cieszę ,że mała wylądowała u Rudej w domu starców:evil_lol: tam będzie miec wspaniałą opiekę.\Ja juz zaczynałam mojego Jarka męczyc żeby dac jej dt bo po prostu szlag mnie brał na myśl ,że ma być uśpiona bo nie widzi. No ale ciocia Ruda wzięła ją pod swoje skrzydła.Bardzo sie cieszę :loveu: ja nie daje sie jednak przekonac , ze ona nie widzi:eviltong: i obym miała rację:roll: Quote
Tengusia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oj Sylwia masz wielkie serducho :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 http://img145.imageshack.us/img145/6673/zwierzaki230ks9.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
ruda76 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tengusia napisał(a):oj Sylwia masz wielkie serducho :loveu: Dominika tylko chyba rozumek malutki:evil_lol: Quote
Recommended Posts