dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a już kojarzę to ta sunia co jest u teśćiów jeśli dobrze pamiętam. Śliczna jest:loveu: ruda powiedz jak sobie radzisz z tyloma psami które niekoniecznie się lubią ( chodzi mi głównie i Pinia) idzie tak normalnie żyć i po prostu trzymac je w różnych pokojach ??? Pytam bo okazało się ,że Seven ma grzyba więc konieczne będą kąpiele co wiążę sie z trzymaniem go w domu i oddzielaniem od trikolorków i jakoś czarno to widzę. Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dariaopole napisał(a):a już kojarzę to ta sunia co jest u teśćiów jeśli dobrze pamiętam. Śliczna jest:loveu: ruda powiedz jak sobie radzisz z tyloma psami które niekoniecznie się lubią ( chodzi mi głównie i Pinia) idzie tak normalnie żyć i po prostu trzymac je w różnych pokojach ??? Pytam bo okazało się ,że Seven ma grzyba więc konieczne będą kąpiele co wiążę sie z trzymaniem go w domu i oddzielaniem od trikolorków i jakoś czarno to widzę. Daria wszystko się da szczegolnie jesli ktos ma takiego świra jak my ( czytaj i wy). Napewno jesli jesli jestesmy sami w domu jest to o wiele latwiejsze ale nasz dom jest Tzw " otwarty" wiec wtedy kiedy sa goscie musimy byc bardziej ostrozni:razz:tzn nie wystarczy oddzielic ich np drzwiami, bo czasami nie kontroluje gdzie mi ktos łazi po domu a dmucham na zimne ( jeszcze odpukac mi sie nigdy nie złapały) i dlatego kupiłam dwa transportery rozm 6 wiec bez krzywdy dla psow. Stoi taki jeden w kuchni i jak jest zbyt duzy ruch w domu to dla bezpieczenstawa Pinio jest w transporterze;) Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a tutaj Zuzia " desperado" ktora wszędzie wsadza wścipski łepek:crazyeye: Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 wścipski łepek:crazyeye: ło matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: faktycznie despreratka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dzięki ruda, będę próbować, mam nadzieję ,że Sevek nie rozniesie mi chaty. Prędzej czy później i tak miał być w domku. Teraz przynajmniej jest większa mobilizacja by go powoli przyzwyczajać. Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Może Zuzia chce popełnić samobójstwo? Pewnie biedaczka ma dość mieszkania z resztą zoo :eviltong: Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a):Może Zuzia chce popełnić samobójstwo? Pewnie biedaczka ma dość mieszkania z resztą zoo :eviltong: Chyba ciotka wykrakałas:mad: bo wrociła z podworka z rozwaloną wargą. Gnojek jeden zaczyna z suką Cao i ta ją dziś widocznie przez kraty w kojcu złapała:placz: A Zuzia chce byc twarda i po powrocie do domu probowala ukryc, ze była awanturka w ktorej ona oberwała:cool3: Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dariaopole napisał(a):dzięki ruda, będę próbować, mam nadzieję ,że Sevek nie rozniesie mi chaty. Prędzej czy później i tak miał być w domku. Teraz przynajmniej jest większa mobilizacja by go powoli przyzwyczajać. Daria dacie radę;) ja mam o tyle trudniej,że najczesciej jestem z nimi sama ale nie jest źle. Ostatnio zawitał rowniez Solo i dalismy radę:evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 alez slodkie to twoje stadko Sylwia :loveu: Quote
Tengusia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 alez slodki kicius i jak slodko tuli sie do psiakow :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 http://img178.imageshack.us/img178/8412/zwierzaki032jw9.jpg :crazyeye::loveu: Quote
Tengusia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zapraszam do ogladania :grins: http://www.youtube.com/watch?v=rHsR0EqtByA http://www.youtube.com/watch?v=FWg1_50_UIA Quote
Mysia_ Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Tengusia napisał(a):Zapraszam do ogladania :grins: http://www.youtube.com/watch?v=rHsR0EqtByA http://www.youtube.com/watch?v=FWg1_50_UIA coś co lubię :loveu: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ruda widziałaś ? : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105303 Quote
ruda76 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='dariaopole']Ruda widziałaś ? : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105303 No widziałam Daria:roll: ale nic nowego i dorosłego nie wprowadze do domu.:shake: bo mnie stary powiesi. Azjaty to naprawdę specyficzna rasa i ciezko dorosłe osobniki ze sobą pogodzic. A w niedziele moja zadziorna Zuzia przeprowadziła pyskowkę z azjatką i w efekcie o 8 rano jechalismy na szycie pyska. Była taka mała szpara w kojcu gdzie urwały dodatkową plastikowa siatkę na zewnątrz i ten gnojek tam musiał zapchac pysk.:mad: Ma kilkanascie szwow a było tak głeboko szarpniete , ze od spodu zeby było widac.:crazyeye: Teraz zapieprzam codziennie na zastrzyki a dla pocieszenia poinformowano mnie ze to miejsce trudno sie goi: bo slina itd Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 współczuję .... podesłałam Ci link bo wiem ,że lubisz azjaty i może znasz kogoś kto byłby zainteresowany. U Ciebie to wiem ,że już niezłe stadko jest :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Daria jedynym plusem jest to , ze ta suka nie jest w schronie. Z tego co czytam na forum Cao to ma teraz Dt z cane corso i wie o niej rowniez hodowca. Mysle, ze znajda jej wspaniały dom i trzymam kciuki oby tak było.;) A Ty tez masz chyba nie małe stadko u siebie:evil_lol: A jak SEven ? czy zaklimatyzował sie w domu? Fajny niuniek z niego:loveu: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja obecnie mam swoich 4 sztuki :evil_lol: trikolorki + Sevaś który jest słodki jak miód i bardzo grzeczny. Niestety na razie jest izolowany bo leczymy u niego grzyba. Zastanawiam się czy nie pójść z nim na szkolenie bo to bardzo mądry i pojętny facet i może wtedy lepiej go zsocjalizować z resztą. A na tymczasie w kojcach jeszcze 2 : Kiara i Majka :) stadko dosyć spore.....spacerków w ciągu dnia też sporo :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dariaopole napisał(a):ja obecnie mam swoich 4 sztuki :evil_lol: trikolorki + Sevaś który jest słodki jak miód i bardzo grzeczny. Niestety na razie jest izolowany bo leczymy u niego grzyba. Zastanawiam się czy nie pójść z nim na szkolenie bo to bardzo mądry i pojętny facet i może wtedy lepiej go zsocjalizować z resztą. A na tymczasie w kojcach jeszcze 2 : Kiara i Majka :) stadko dosyć spore.....spacerków w ciągu dnia też sporo :evil_lol: wchodze na ten watek Sevena ale tam ciotki babskie pogaduchy urzadzają a o Sevenku cisza.:mad: O tych dwoch na tymczasach wiem;) ale nic nie pisze, bo muszę chyba odpoczac -mam chyba tzw i popularną ostatnio deprseje. Wczoraj nawet konie dały mi popalic i o 17 szalały na padoku powodujac trochę zniszczen. Nie mogłam ich połapac wiec stałam do 19 i czekałam na pomoc.:placz: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 z Sevenka wątku zrobił się wątek towarzyski :evil_lol: jeśli Cię coś trapi możesz się nam tam wyżalić :razz: :evil_lol: odpocznij kochana odpocznij...po takich przeżyciach to powinnaś się gdzieś do SPA udać na odnowę biologiczno - duchową :cool3: Quote
Recommended Posts