Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ruda76 napisał(a):
u Kisia wszsytko dobrze.:loveu:Nawet zaprzyjaźnił sie z azjatą . To dobry pies ale nadal nie odstępuje mnie na krok.
zdęcia wkrotce;)

zakochał się w Tobie i tyle. Wpadł jak śliwka w kompot:loveu:
czekamy na zdjecia:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

u Killera wszystko bez zmian;)
Dzis wracalismy z zakupow i na trasie do domu spotkalismy sukę wyzlice biegajaca wzdłuz drogi i jadących samochodow.
Oczywiscie sie zatrzymalismy a suczysko szybciutko przybiegło nam do auta. Myslałam,ze bedzie problem ale Kisio bez problemu pozwolił pannie wsiasc i mało tego sam się przesiadł z przodu do niej na tył.
Przez moment nie było mi do smiechu bo 7 pies w domu to lekka przesada a własciwie 8 bo 7 to teraz jest mix jamnika koczujacy na dziko u mnie na terenie.
Za nim dojechalismy do siebie to odzwiedzilismy pobliską wies. Tak od domu do domu ( nawet nie wiedziałam ze w okolicznych w gospodarstwach mieszka tyle wyżłow:-o) dotarlismy do domu suki. Okazało się ze była na gigancie i to nie pierwszy raz w ciagu 3 lat od kiedy mieszka u tych PaNstwa. Po raz pierwszy jednak pobiegła w kierynku drogi a nie jak zwykle szalała w okolicy pobliskich stawow i lasow.

Posted

Mysia_ napisał(a):
dobrze, że wyżlica w domku ;)

kurcze ja mam niestety mieszane uczucia. Pies ciagle z niego ucieka. Trochę to taki typ ,ze nie moze byc więziony. Był tam jeszcze owczarek ktory nawet nie probował nawiac.

Posted

ruda76 napisał(a):
kurcze ja mam niestety mieszane uczucia. Pies ciagle z niego ucieka. Trochę to taki typ ,ze nie moze byc więziony. Był tam jeszcze owczarek ktory nawet nie probował nawiac.

wyżły mają to w naturze, że chcą biegać... Dlatego własciciel powinnien zapewnić jej duża dawkę ruchu :roll: Oby nie uciekała, bo jak znów wyląduje na drodze to może to sie dla niej źle skończyć.... :shake:

Kiedy będą nowe foteczki Kazia? :eviltong:

Posted

ruda76 napisał(a):
wiesz ja jeszcze nie naumiałam się wstawiac :oops: a trochę głupio zawracac mi innym głowę

:lol::lol::lol:
Jak chcesz możesz mi trochę pozawracać głowę :eviltong: