Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrzucaj. Ja moge byc nawet na tyle mila, ze moge je wstawic na forum ;)
W koncu i tak siedze caly czas w domu bo zoo pilnuje to mam czas na te zabawe

A co u Piracika?

Posted

Pinio (teraz po domowemu) ma swoje zagrania. Tak naprawde nie znamy momentu kiedy chce nas uchlac.
Dobrze ,ze najpierw ostrzeze zanim walnie:evil_lol:
W sobotę był ze mną na miescie:razz: na Piotrkowskiej i wogole a takze na zakupach.
Kupilismy sliczny , skorzany kaganiec chlopakowi:evil_lol:
Odwiedzilismy znajomą hurtownie zoologiczną i tam dali mu prezent ( zabawka peedegree)
Wszystko było fajnie jak dali do zabawy ale o wspolnej zabawie nie było mowy.
Zrobił te swoje wsciekłe oczka i nikt juz nie miał ochoty na jego towarzystwo:crazyeye:
Potem była jeszcze jazda po sklepach ( wszedzie go zabierałam i prosilam aby głaskac:evil_lol:) i powrot do domu.
W domu poleciał do Tz pochwalic się zabawką i .........gdy ten chciał wziąc znow ta sama sytuacja.
Potem cały dzien trenowalismy zabieranie , oddawanie i jest już trochę lepiej
Ten pies jest ogolnie bardzo zestresowany.
Ustal;ilismy ,ze jesli bedzie bez powodu warczał, robił dzikie oczka i startował do rąk -ma wtedy kare.
Musi isc na swoje miejsce tzn teraz to jest ten transporter kupiony dla niego i koniec zabawy;)

Jesli chodzi o kontakt z psami to jest podobnie nieobliczalny.
Zauwazyłamm ,ze nie lubi aby jakis pies ( nawet suka) warkneła na niego.
Miał scięcie u mnie ze suką na terenie a jak poszlismy razem do lasu było oki.
Wczoraj widziałm ,ze pozytywnie reagował na młodego azjate.
Cieszył się, piszczał i latał koło kojca.
Na dniach wezmę Pinia i Chupiego do lasu . Zobacze moze się dogadają -Chupi na szczescie nie warczy

Posted

[quote name='dariaopole']olgaj żyjesz ??? widziałaś te jej potwory choć na zdjęciach ???

Zyję, ale cos wam dzis znowu musze powiedziec.
Jade do pracy, a tu widze za mna znajomy samochod.
Patrze i oczom nie wierze, sledzi mnie. O matko..... pomyslalam. Do czego to doszlo.
Z auta wysiadło cos płominennie rudego i hop... schowalo sie do sklepu.
O nie, mysle sobie. Dość tego!
Z telefon i dzwonie.
Słysze slodziutki glos do telefonu " co tam cioteczko?"
Myslała, ze ja sie dam złapać na jej słodziutki głosik. Wam tez probuje zamydlic oczy. Strzeżcie sie cioteczki!!!!
I nie wierzcie w te słodkie bajeczki o tych wyprawach itd.

P.S w aucie kisio oczywiscie darł sie w nieboglosy. Ten pies jest naprawde nieszczesliwy. Pomóżmy mu!!!!:wallbash:

Posted

doddy napisał(a):
Zrzucaj. Ja moge byc nawet na tyle mila, ze moge je wstawic na forum ;)
W koncu i tak siedze caly czas w domu bo zoo pilnuje to mam czas na te zabawe

A co u Piracika?

zrzuta jutro:evil_lol:

Posted

olgaj napisał(a):

P.S w aucie kisio oczywiscie darł sie w nieboglosy. Ten pies jest naprawde nieszczesliwy. Pomóżmy mu!!!!:wallbash:

Chętnie oddam Kisia w czyjes dobre ręcę :evil_lol:i stawiam jeszcze dobrą kolację jak wytrzyma z nim przez weekend chociaz.
A poniewaz to ciotka Olga tak się o niego martwii i chce biedakowi pomoc to ma jak w banku ,ze w w piatkowy wieczor przywożę moje dziecko do niej :evil_lol: i niech mu zapewni lepsze szczesliwsze chociaz te kilka dni.

P,S.

Kubusia swojego musisz podwieźć swojej mamie niestety bo moj Kiso waleczny się zrobił:eviltong:

Posted

olgaj napisał(a):
Prawidlowo socjalizowany pies nie jest agresywny, kochana cioteczko. Chyba musialas popełnic jakis błąd :eviltong: :diabloti:

Tak , bład polega na tym ,ze ja jestem tylko jego:evil_lol:

Posted

cieszę się olgaj że jesteś cała i zdrowa i Kisio jak widać też żyje!!
dobrze ,że ruda jest ruda to przynajmniej łatwo ją mogłaś dostrzec - szpiega jednego :evil_lol:
zdjęcia będą jutro bo pewnie jakiś fotomontaż teraz szykuje :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
cieszę się olgaj że jesteś cała i zdrowa i Kisio jak widać też żyje!!
dobrze ,że ruda jest ruda to przynajmniej łatwo ją mogłaś dostrzec - szpiega jednego :evil_lol:
zdjęcia będą jutro bo pewnie jakiś fotomontaż teraz szykuje :diabloti:

Daria, nie dosc tego ze ruda jest ruda, to ruda jezdzi jeszcze teraz autem w kolorze ORANGE :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Posted

[quote name='doddy']Jeszcze na samochodzie powinna miec napis:

"Patrol interwencyjny dla staffikow by ruda76"[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahhh ruda ruda ale Ci się obrywa kochana :diabloti:

Posted

[quote name='dariaopole']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahhh ruda ruda ale Ci się obrywa kochana :diabloti:[/quote]

to wszystko dlatego, że nie ma fotek :eviltong: Dogomania jest rządna zdięć :cool3::evil_lol:

Posted

Zwierzeta zyją!
Bylam wczoraj, widzialam.
Co prawda nie widzialam starej babki, ale jej by Sylwia nie zrobila zadnej krzywdy:diabloti:

Kisio wczoraj zabieral sie do malych kotków, ach jak go te stworki interesowaly.:kociak:

Pino łobuzowal, jak zwykle. :Dog_run:

Czupi chccial nas zezrec przez kraty.

Głucha Lolka nas nie usłyszala, wiec nawet chyba nie wie, ze byliśmy.
Zuzia mi tylko mignela, ale byla cala.
A Ruda ciotka dzis wyglada tak :huh:

Maliny kocicy nie widzialam.
Ballbina jest wyrodna matką, a ruda to sadystka, ktora ciagle caluje i mietoli te male koteczki.:mad:

Posted

Nie zapomij o Kisiu w piatek ,ktory pędzi do Ciebie na weekend:eviltong:Gdzie będzie miał wspaniałe łozeczko do dyspozycjii ( moj syn nigdzie indziej nie sypia:cool3:) i duuuuuużo Twojej miłosci , mam nadzieję:loveu:

Posted

zrzuta jutro:evil_lol:

już jest jutro i gdzie fotki:mad: zaraz ja tam do was wparzę wszystkie się żucają a żadna fotek nie wstawia wy jesteście w zmowie, psów już dawno nie, sprzedane przez wystawą albo do chińskiej restauracji:shake:
Jeśli mi się tu zaraz zdjęcia nie pojawią to całą sprawę do TOZu zgłoszę:mad:

Posted

Ruda chyba nie ma wyjscia.
Jak sie same przyznamy, ze psow juz nie ma to moze jakas mniejsza kare dostaniemy.
To podobno sie liczy.
A moze jeszcze ktoregos zdarza uratowac zanim trafi na sajgonki :)

Posted

[quote name='olgaj']Ruda chyba nie ma wyjscia.
Jak sie same przyznamy, ze psow juz nie ma to moze jakas mniejsza kare dostaniemy.
To podobno sie liczy.
A moze jeszcze ktoregos zdarza uratowac zanim trafi na sajgonki :)[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a może przynajmniej jakiś fotomontażyk, że niby psiaki są? :evil_lol:

Posted

Ruda jak juz sie wyleczysz z tego kaca to wstaw te zdjecia, bo zaraz Cie tu TOZ i Strazy dla zwierzat zglosza.
A nam karza wziac Twoje psy....
A my nie mamy miejsca :eviltong:

Posted

ruda naraziła się juz wielu dogomaniakom :evil_lol: i nawet nie czuje przez to żadnego skrępowania franca jedna :diabloti:

a jak juz da te fotki to nikt ich nie bedzie chciał oglądać :eviltong:

Posted

[quote name='doddy']Ruda jak juz sie wyleczysz z tego kaca to wstaw te zdjecia, bo zaraz Cie tu TOZ i Strazy dla zwierzat zglosza.
A nam karza wziac Twoje psy....
A my nie mamy miejsca :eviltong:[/quote]

a na jaki adres moge wysłac te zdjecia.

PS.
Mam jedno takie zrobione z tajniaka -jak Kissio robi.............siusiu:evil_lol::evil_lol: