Mysia_ Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 biedny kociak :-( My na te fotki mamy czekać do weekendu? :placz: Quote
Tengusia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Sylwia slonce niewiem czy dotarla do ciebie informacja ale kolejna osobke ktora postanowilam poznac i odwiedzic jestes ty :knuje: (choc my w sumie to juz sie znamy :evil_lol: ) .... takze nie znasz dnia ani godziny jak zjawie sie w twoim zwierzyncu :diabloti: Quote
dariaopole Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ruda : ja bym kota chciała bo coś zauważyłam , że mam myszy w domu . wrrrr. No ale boję się , że psy go zjedzą :roll: Quote
Mysia_ Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 też bym kotka chciała, ale moje psy kotów nietolerują :-( Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dariaopole napisał(a):ruda : ja bym kota chciała bo coś zauważyłam , że mam myszy w domu . wrrrr. No ale boję się , że psy go zjedzą :roll: bardzo proszę - ja dzis malucha zawiozłam do babci bo on ma jakies 4 tygodnie i dla jego i mojego bezpieczenstwa narazie musi mieszkac gdzie indziej. Jesli jestescie chetni to dla mnie bardzo dobrze. W tej chwili bedzie przyzwyczajany do suni ktora z nim mieszka ( ale to tylko tymczas) wiec przestanie kichac i prychac na psy. Ja mam 2 kotki i wczoraj po miesiecznej nieobecnosci wrócił kocur. Ja juz mam kpl kotow ale tego nie miałam sumienia zostawic Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):biedny kociak :-( My na te fotki mamy czekać do weekendu? :placz: no a jak inaczej:evil_lol: wczoraj był wieczor dla Lolki i Chupiego -byli razem w lesie;) Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tengusia napisał(a):Sylwia slonce niewiem czy dotarla do ciebie informacja ale kolejna osobke ktora postanowilam poznac i odwiedzic jestes ty :knuje: (choc my w sumie to juz sie znamy :evil_lol: ) .... takze nie znasz dnia ani godziny jak zjawie sie w twoim zwierzyncu :diabloti: nie ma sprawy;) Quote
andzia69 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da... - macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel, schronisko, gdzie nie usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia??? Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy: Quote
doddy Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wszyscy czekają na fotki, ale cierpliwi jesteśmy. Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 doddy napisał(a):Wszyscy czekają na fotki, ale cierpliwi jesteśmy. ...narazie.....tylko co to będzie jak nam się cierpliwość skończy.....??? :diabloti: Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a my z Killerem mielismy pracowity weekend.:eviltong: i fotek brak:eviltong: Byliśmy na targach w KIelcach i wrociliśmy baaardzo padnięci:cool3: A na dodatek głupol włozył pysk do kojca azjatki i ta furiatka myśląc ,ze to Zuzia uchlała go:mad: w wargę Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dariaopole napisał(a):...narazie.....tylko co to będzie jak nam się cierpliwość skończy.....??? :diabloti: a co z kotkiem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 oj biedny Kiler, ta ciocia Ruda go zamęczy :evil_lol: A my ją, bo chcemy fotki :eviltong: Quote
Tengusia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ruda76 napisał(a):a my z Killerem mielismy pracowity weekend.:eviltong: i fotek brak:eviltong: Byliśmy na targach w KIelcach i wrociliśmy baaardzo padnięci:cool3: A na dodatek głupol włozył pysk do kojca azjatki i ta furiatka myśląc ,ze to Zuzia uchlała go:mad: w wargę Moj biedny Kilerek :glaszcze: Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 biedny Kilerek, mój Johny to też często obrywa od dziewczyn. a z kotkiem ??? cóż jak widzę reakcję Happy na kota za oknem to wątpię że żyli by w pokoju jakim bóg i ja byśmy sobie życzyli. Jak dorwę jakiegoś na dworze to przyprowadzę i wypróbuję na psach :diabloti: może w domu nic by mu nie zrobili ??? jarek mówi że się łudzę ale wierzę w łagodny charakterek moich psów !!!:evil_lol: a kot by mi się przydał bo od tygodnia już 8 myszy wytępiłam łapkami !! Quote
ruda76 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Killer był w takim szoku ,ze przez pare godzin to jakby psa nie bylo:-o A ja byłam tak wkurzona ,ze dobrze ze miałam nic pod ręką ( oprocz Kilerka):evil_lol: bo by chyba oberwała.:mad: Kompletnie jej odbija -nawet na mnie ostanio warczy:-o Quote
ruda76 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Daria a Ty to masz chyba ten banerek z Augustem .On jest juz adoptowany Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ruda ale ten banerek odsyła do linka łódzkich bullków :cool3: a august na nim jest bo to fotogeniczny psiak :p Quote
dariaopole Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 no i wykrakałam sobie kotka !!! znalazłam dziś pod domem malusieńkiego bidulaka z odgryzioną przednią łapką :-(, rana stara z nóżki wystaje kikut. mały śmiga juz dobrze na 3 więc nie jest to świeży uraz (wygląda nieciekawie) , tylnia łapka tez cos niezbyt:shake: , dostał jeść, pić, śpi cichutko na ganku w kartonie owinięty ręcznikiem, rano jade z nim do weta !!! narazie psy nic o nim nie wiedzą :shake: Quote
dariaopole Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kotek ma mieć dzisiaj amputowaną resztę łapki, zobaczymy co będzie dalej. Czekam u mamy na telefon z lecznicy kiedy mam po niego przyjechać, narazie znajdzie schronienie u mnie na ganku. Psy jeszcze go nie wyczuły, całą noc spał spokojnie nie miałcząc. W domu i w pracy internet szlag trafił więc nie mogę siedzieć na dogo :shake: Quote
ruda76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jejku jak bida:-( Dobrze ,ze na was trafił. A ja się swojego malca pozbyłam:multi: Jak pisałam zawiozłam go do babci ( tak na jakis czas az podrośnie i będzie bezpieczny u mnie w stajni) i wczoraj juz usłyszałam ,ze Kubusia ( kota) mi nie odda:eviltong: Tak wiec weselnik KUbuś zamieszka za 2 miesiace w blokach;) ze starszą panią i jej 12 letnią suką:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Daria dobrze, że kciuś na Was trafił :p Ruda, Ty się czasem od fotek nie wymiguj :eviltong: Quote
Recommended Posts