Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia slonce niewiem czy dotarla do ciebie informacja ale kolejna osobke ktora postanowilam poznac i odwiedzic jestes ty :knuje: (choc my w sumie to juz sie znamy :evil_lol: ) .... takze nie znasz dnia ani godziny jak zjawie sie w twoim zwierzyncu :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
ruda : ja bym kota chciała bo coś zauważyłam , że mam myszy w domu . wrrrr.
No ale boję się , że psy go zjedzą :roll:

bardzo proszę - ja dzis malucha zawiozłam do babci bo on ma jakies 4 tygodnie i dla jego i mojego bezpieczenstwa narazie musi mieszkac gdzie indziej.
Jesli jestescie chetni to dla mnie bardzo dobrze. W tej chwili bedzie przyzwyczajany do suni ktora z nim mieszka ( ale to tylko tymczas) wiec przestanie kichac i prychac na psy.

Ja mam 2 kotki i wczoraj po miesiecznej nieobecnosci wrócił kocur.
Ja juz mam kpl kotow ale tego nie miałam sumienia zostawic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
biedny kociak :-(
My na te fotki mamy czekać do weekendu? :placz:

no a jak inaczej:evil_lol: wczoraj był wieczor dla Lolki i Chupiego -byli razem w lesie;)

Posted

Tengusia napisał(a):
Sylwia slonce niewiem czy dotarla do ciebie informacja ale kolejna osobke ktora postanowilam poznac i odwiedzic jestes ty :knuje: (choc my w sumie to juz sie znamy :evil_lol: ) .... takze nie znasz dnia ani godziny jak zjawie sie w twoim zwierzyncu :diabloti:

nie ma sprawy;)

Posted

sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da...
- macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel, schronisko, gdzie nie usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia???
Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy:

Posted

a my z Killerem mielismy pracowity weekend.:eviltong: i fotek brak:eviltong:
Byliśmy na targach w KIelcach i wrociliśmy baaardzo padnięci:cool3:

A na dodatek głupol włozył pysk do kojca azjatki i ta furiatka myśląc ,ze to Zuzia uchlała go:mad: w wargę

Posted

dariaopole napisał(a):
...narazie.....tylko co to będzie jak nam się cierpliwość skończy.....??? :diabloti:

a co z kotkiem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
a my z Killerem mielismy pracowity weekend.:eviltong: i fotek brak:eviltong:
Byliśmy na targach w KIelcach i wrociliśmy baaardzo padnięci:cool3:

A na dodatek głupol włozył pysk do kojca azjatki i ta furiatka myśląc ,ze to Zuzia uchlała go:mad: w wargę

Moj biedny Kilerek :glaszcze:

Posted

biedny Kilerek, mój Johny to też często obrywa od dziewczyn.

a z kotkiem ??? cóż jak widzę reakcję Happy na kota za oknem to wątpię że żyli by w pokoju jakim bóg i ja byśmy sobie życzyli. Jak dorwę jakiegoś na dworze to przyprowadzę i wypróbuję na psach :diabloti: może w domu nic by mu nie zrobili ??? jarek mówi że się łudzę ale wierzę w łagodny charakterek moich psów !!!:evil_lol:
a kot by mi się przydał bo od tygodnia już 8 myszy wytępiłam łapkami !!

Posted

Killer był w takim szoku ,ze przez pare godzin to jakby psa nie bylo:-o A ja byłam tak wkurzona ,ze dobrze ze miałam nic pod ręką ( oprocz Kilerka):evil_lol: bo by chyba oberwała.:mad:
Kompletnie jej odbija -nawet na mnie ostanio warczy:-o

Posted

no i wykrakałam sobie kotka !!! znalazłam dziś pod domem malusieńkiego bidulaka z odgryzioną przednią łapką :-(, rana stara z nóżki wystaje kikut. mały śmiga juz dobrze na 3 więc nie jest to świeży uraz (wygląda nieciekawie) , tylnia łapka tez cos niezbyt:shake: , dostał jeść, pić, śpi cichutko na ganku w kartonie owinięty ręcznikiem, rano jade z nim do weta !!! narazie psy nic o nim nie wiedzą :shake:

Posted

Kotek ma mieć dzisiaj amputowaną resztę łapki, zobaczymy co będzie dalej. Czekam u mamy na telefon z lecznicy kiedy mam po niego przyjechać, narazie znajdzie schronienie u mnie na ganku. Psy jeszcze go nie wyczuły, całą noc spał spokojnie nie miałcząc. W domu i w pracy internet szlag trafił więc nie mogę siedzieć na dogo :shake:

Posted

jejku jak bida:-( Dobrze ,ze na was trafił.
A ja się swojego malca pozbyłam:multi: Jak pisałam zawiozłam go do babci ( tak na jakis czas az podrośnie i będzie bezpieczny u mnie w stajni) i wczoraj juz usłyszałam ,ze Kubusia ( kota) mi nie odda:eviltong:
Tak wiec weselnik KUbuś zamieszka za 2 miesiace w blokach;) ze starszą panią i jej 12 letnią suką:evil_lol: