Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
No to się narobiło...
Rosołu się Suzance zachcialo...:eviltong:

Doddy ja bym tego tak nie tłumaczyła -pamietasz ten przypadek co zrobiła u nas w domu z 1/5 miesiaca temu?
Tutaj było podobnie ona nie dusi ona ......to jest dla mnie bardzo dziwne.
Poza tym ona nigdy , nigdy, nigdy wczesnie przez 11 lat niczego nie zabiła :crazyeye:
A jak sie zobaczysz dokładnie zdjęcia to na głowie ma guza. Nie wiem czy on nie ma na to wpływu:oops:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
ruda a widziałaś ,żeby ta kura była ugryziona ??? może na widok Suzi po prostu zawału dostała ???:evil_lol:

Daria ona nie byla ugryziona:p ona była rozbebeszona:crazyeye: nie będę tutaj szczegołowo opisywała bo przypadkowi czytajacy pomyślą ,ze staffiki są takie:-o nie one nie są takie:cool3: są kochane :loveu: to tylko moja stara suka ma chyba ucisk na mozg:roll: i to w ostanim czasie:roll:

Posted

wczoarj Chupi przyniosł kurę :oops: A dzis rano cudem Tz mu wyrwał następną z pyska az piora leciały.

Moja sasiadka zupełnie nie panuje nad tym drobiem:mad:

Posted

hmmm no to nieciekawie jak tak dalej pójdzie to bedzie musiała przerzucić się na krowy lub świnie bo Twoje bestie chyba w tym nie gustują :diabloti: a kury głupie same się pchają !!!
i ruda zgotuj w końcu psom ten rosół !!!

Posted

ruda76 napisał(a):
wczoarj Chupi przyniosł kurę :oops: A dzis rano cudem Tz mu wyrwał następną z pyska az piora leciały.

Moja sasiadka zupełnie nie panuje nad tym drobiem:mad:

wesolo sie tam macie :diabloti: nic tylko codziennie rosolek robic ze swiezej kurki :evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
:laola: Normalnie nie wiem co powiedzic Dominika. :cunao:

ty lepiej nic nie mow tylko dawaj mi tu zaraz wiecej foteczek mojego kochanego Kazia zebym mogla pielegnowac swoja tworczosc :eviltong: :peace: :PROXY5: :megagrin:

Posted

Wy mnie chyba chcecie zamęczyc tym robieniem zdjęc:eviltong:
Nie zapominajcie ,ze mam w domu 5 psow ( +1 amstaffka u teściow to razem 6) 3 konie, 2 koty ( były 3 ale chłopak gdzies przepadł)
Teraz zniwa wiec przywożą siano, słomę itd a ja juz padam na twarz.

A tak serio to zrobię cioteczki zdjecia w weekend;) ale nie ten bo ide na wesele:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
Wy mnie chyba chcecie zamęczyc tym robieniem zdjęc:eviltong:
Nie zapominajcie ,ze mam w domu 5 psow ( +1 amstaffka u teściow to razem 6) 3 konie, 2 koty ( były 3 ale chłopak gdzies przepadł)
Teraz zniwa wiec przywożą siano, słomę itd a ja juz padam na twarz.

A tak serio to zrobię cioteczki zdjecia w weekend;) ale nie ten bo ide na wesele:evil_lol:

to zeby jeszcze troszke cie pomeczyc to ja poprosze fotki reszty twojej zwierzecej rodzinki :Rose:

Posted

i nie tylko bullkow:eviltong:
Z wesela wrociłam z maleńkim kotkiem:placz: Jeden z mądrych gosci wsadził sobie malenstwo do kieszonki w marynarce i dla niego była to zabawna sytuacja:angryy:
Dostał ode mnie opier....i kot wrocił z nami do domu z czego wcale nie jestesmy uradowani bo powstało zamieszanie:mad: Jest taki malutki ,ze muszę go ukrywac przed pyskami chętnymi do zabawy i tym samym nie moze zamieszkac w stajni bo wszędzie jest dla niego poki co niebezpiecznie:mad: