ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doddy napisał(a):No to się narobiło... Rosołu się Suzance zachcialo...:eviltong: Doddy ja bym tego tak nie tłumaczyła -pamietasz ten przypadek co zrobiła u nas w domu z 1/5 miesiaca temu? Tutaj było podobnie ona nie dusi ona ......to jest dla mnie bardzo dziwne. Poza tym ona nigdy , nigdy, nigdy wczesnie przez 11 lat niczego nie zabiła :crazyeye: A jak sie zobaczysz dokładnie zdjęcia to na głowie ma guza. Nie wiem czy on nie ma na to wpływu:oops: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ruda a widziałaś ,żeby ta kura była ugryziona ??? może na widok Suzi po prostu zawału dostała ???:evil_lol: Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dariaopole napisał(a):ruda a widziałaś ,żeby ta kura była ugryziona ??? może na widok Suzi po prostu zawału dostała ???:evil_lol: Daria ona nie byla ugryziona:p ona była rozbebeszona:crazyeye: nie będę tutaj szczegołowo opisywała bo przypadkowi czytajacy pomyślą ,ze staffiki są takie:-o nie one nie są takie:cool3: są kochane :loveu: to tylko moja stara suka ma chyba ucisk na mozg:roll: i to w ostanim czasie:roll: Quote
Mysia_ Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 skoro nigdy wczesniej czegoś takiego nie robiła to faktycznie może to być spowodowane problemami zdrowotnymi :roll: Quote
ruda76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wczoarj Chupi przyniosł kurę :oops: A dzis rano cudem Tz mu wyrwał następną z pyska az piora leciały. Moja sasiadka zupełnie nie panuje nad tym drobiem:mad: Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 hmmm no to nieciekawie jak tak dalej pójdzie to bedzie musiała przerzucić się na krowy lub świnie bo Twoje bestie chyba w tym nie gustują :diabloti: a kury głupie same się pchają !!! i ruda zgotuj w końcu psom ten rosół !!! Quote
Mysia_ Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 wina sąsiadki, że nie pilnuje swoich kur :mad: :shake: Quote
Tengusia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ruda76 napisał(a):wczoarj Chupi przyniosł kurę :oops: A dzis rano cudem Tz mu wyrwał następną z pyska az piora leciały. Moja sasiadka zupełnie nie panuje nad tym drobiem:mad: wesolo sie tam macie :diabloti: nic tylko codziennie rosolek robic ze swiezej kurki :evil_lol: Quote
ruda76 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kazik ma się swietnie terroryzuje wszystkich domownikow :evil_lol: ale tylko ze mną mu ten numer wychodzi;) Quote
Tengusia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Musze wkoncu sie zmobilizowac i odwiedzic ciebie i mojego kochanego Kazia :p a narazie fotki z Kazikiem w roli glownej :D nie ukrywam ze moze byc ich wiecej :shiny: Quote
ruda76 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Jejku Dominika:-o bardzo dziękuję w swoim i Kazia imieniu;) A jesli moze byc ich więcje to .......:multi: Quote
Tengusia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='ruda76']Jejku Dominika:-o bardzo dziękuję w swoim i Kazia imieniu;) A jesli moze byc ich więcje to .......:multi: mowisz i masz :peace: Quote
ruda76 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :laola: Normalnie nie wiem co powiedzic Dominika. :cunao: Quote
Tengusia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ruda76 napisał(a)::laola: Normalnie nie wiem co powiedzic Dominika. :cunao: ty lepiej nic nie mow tylko dawaj mi tu zaraz wiecej foteczek mojego kochanego Kazia zebym mogla pielegnowac swoja tworczosc :eviltong: :peace: :PROXY5: :megagrin: Quote
Mysia_ Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 własnie, gdzie nowe foteczki? :cool3: Quote
ruda76 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wy mnie chyba chcecie zamęczyc tym robieniem zdjęc:eviltong: Nie zapominajcie ,ze mam w domu 5 psow ( +1 amstaffka u teściow to razem 6) 3 konie, 2 koty ( były 3 ale chłopak gdzies przepadł) Teraz zniwa wiec przywożą siano, słomę itd a ja juz padam na twarz. A tak serio to zrobię cioteczki zdjecia w weekend;) ale nie ten bo ide na wesele:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 no, no, weselisko się szykuje :cool3: Ruda, ale Kazio to chyba bedzie plakał za Tobą, chyba , że zabierasz go w gości :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ruda76 napisał(a):Wy mnie chyba chcecie zamęczyc tym robieniem zdjęc:eviltong: Nie zapominajcie ,ze mam w domu 5 psow ( +1 amstaffka u teściow to razem 6) 3 konie, 2 koty ( były 3 ale chłopak gdzies przepadł) Teraz zniwa wiec przywożą siano, słomę itd a ja juz padam na twarz. A tak serio to zrobię cioteczki zdjecia w weekend;) ale nie ten bo ide na wesele:evil_lol: to zeby jeszcze troszke cie pomeczyc to ja poprosze fotki reszty twojej zwierzecej rodzinki :Rose: Quote
andzia69 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To ja szukam i szukam, a Kazio TUUU!!!!!!:multi::multi::multi: Gratulacje - nie ma to jak dużo bulków:eviltong: Quote
ruda76 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 i nie tylko bullkow:eviltong: Z wesela wrociłam z maleńkim kotkiem:placz: Jeden z mądrych gosci wsadził sobie malenstwo do kieszonki w marynarce i dla niego była to zabawna sytuacja:angryy: Dostał ode mnie opier....i kot wrocił z nami do domu z czego wcale nie jestesmy uradowani bo powstało zamieszanie:mad: Jest taki malutki ,ze muszę go ukrywac przed pyskami chętnymi do zabawy i tym samym nie moze zamieszkac w stajni bo wszędzie jest dla niego poki co niebezpiecznie:mad: Quote
ruda76 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tengusia napisał(a):to zeby jeszcze troszke cie pomeczyc to ja poprosze fotki reszty twojej zwierzecej rodzinki :Rose: masz jak w banku Dominika;) Quote
Recommended Posts