Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Kazik to trochę mi wszedł na głowę:p Gdyby Olga ( Tengusia -ta co była ze mną po niego) miala dostep do neta to pewnie napisała by że wszedl totalnie.Ostanio jak była u mnie to nie mogła patrzec jak Kazik mnie terroryzuje, wymusza wszystko szczekając na mnie.:roll:

CHyba mu za bardzo od poczatku pozwoliłam bo on przeciez taki biedny był, chory i po przejsciach a teraz jest zdrowy i ma się zajefajnie;)

Cioteczki dam Wam napewno znac o ktorej bedziemy to moze uda nam sie spotkac;)

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co ale ja go tak kocham ,ze mu wlasnie krzywde tym robie.
A ostanio jak bylismy na cmentarzu ( wiem ,wiem psy na cmentarz:-o ale ja nie chciałam go zostawic w aucie bo za ciepło) to Kazik szedl na smyczy z Tz i z racji tego ,ze wlokłam sie na kulach ( nawet nie myslałam,ze to taka sztuka:evil_lol: )chciałam aby oni poszli sobie szybciej.

Kazik jak zobaczył:-o ze ja zostaje z tyłu to zaparł sie jak wół i nie poszedł dalej :eviltong: ani kroku dopiero jak sie do nich doczłapałam to w trojkę bylo juz ok:p

I jak ja mam nie kochac tego mojego małego faceta:oops:

Posted

kazio bez rudej to świata nie widzi :evil_lol: no i pewnie że nie da sie go nie kochać, toż to istny misiulek jest do kochania i przytulania, ja tez uwielbiam moje rozpieszczone bachorki :diabloti:

Posted

Sylwia ja swoje babelki tez strasznie rozpieszczam :loveu: i wlasnie doszlam do wniosku ze trzeba troszke nad nimi popracowac :diabloti: szczegolnie nad Faza bo malolata wogole przestala sie sluchac :mad:

Posted

Dominika ja planuje byc jutro o 9 w schronisku. Szkoda ,ze sie nie spotkamy ale pamietaj ,ze zawsze jestes u mnie mile widziana;) -zapraszam Cię serdecznie
Napewno jeszcze się spotkamy :evil_lol: moze na wystawie w Katowicach a moze...:p spotkamy sie napewno.

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Ruda jest niedobra, nie odwiedziła nas z Kaziem :-(

Bardzo Was przepraszam ale miałam naprawde mało czasu.Byłam przez nogę uzalezniona od Tz a ten jak zwykle gdzies wyjezdzał wiec gonił mnie cholercia.
Kazik oczywiscie był ze mną i Monika z Rudy Ślaskiej ( Pianka) go widziała i miziała.

Mysia jak tak naprawde nie lubie chodzic po schroniskach -zwyczajnie się nie nadaje. Wczoraj po Chupiego weszłam na teren i od razu poszłam do biura a Tz z chłopakiem poszli po psa.