Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Daria bo normalnie prawie zapomniałam ,że mam gips na nodze:eviltong:
NIe będę pisała nic nadzwyczajnego niz to ,ze moje psy wykopały dołek tuż przed wejsciem do domu.Dołek zarósł sobie trawką ( nie ma kosiary) i ja tak walnęłam wchodzac do domu ,ze brakowało mi siły aby wstac.Bol był niedopisania ale teraz mam czerwonego kozaczka;) a wy nie:eviltong:

Posted

ojjj znam skądeś te wilcze doły :diabloti: ostatnio jak zaprosiłam rodzinę na grilla to musiałam babcię do stołu zaprowadzic żeby sama nie szła i nie wpadła przypadkiem w taki "mały" dołek w którym mieści się moja cała Chili :diabloti: trawa niby obkoszona a dołków i tak nie widać, a jak je zasypię to obok powstaja nowe :evil_lol:

Posted

no to ładny kolega :) mój mąż to uwielbia azjaty i presy i staffiki , tylko że u nas miejsca za mało i ogród tez taki nie za wielki :cool1: więc jest pseudostaffik i dwa amstafy :p

ale czemu ta ruda nie wynajdzie dla kazika kolezanki jakiejs miłej spokojnej strauszki ???:cool3:

Posted

u nas wszystko w porządku:p Wczoraj była znow burza i aby Killer się tak nie bał to poszlismy do sypialni zamknęlismy drzwi, zasłonilismy okna i......przespalismy razem burze.;)

Posted

dariaopole napisał(a):

ale czemu ta ruda nie wynajdzie dla kazika kolezanki jakiejs miłej spokojnej strauszki ???:cool3:

przeciez Killer ma w domu 12 letnią :p to chyba staruszka?;)

Posted

dariaopole napisał(a):
ahh no tak zapomniałam juz gubie sie w tym twoim zwierzyńcu :eviltong:

To właśnie na starszą babkę :p wystartował przy tej oponie;)

Muszę zrobic zbiorowe foto żeby wszystko było jasne:razz:

Posted

dariaopole napisał(a):
Pamiętaj ruda że nie wymigasz się od tej foty :mad:, damy Ci czas do przyszłego tygodnia kiedy juz będzie u Ciebie nowy kolega Kazika :cool3:

Daria ja nie zamierzam się migac tylko tak serio zbiorowa to wogole nie ma racji bytu. Lolka nigdy nie stanie w parze ze staficzkami ( sukami) one się zwyczajnie nie cierpią:shake: Natomiast co do reszty to ...,moze sie uda.

Napewno wszystkie staffiki będą razem natomiast azjaty musze pomieszac men + women ( Kazio+ Lolka) Co do nowego kolegi to zobaczymy co mu tam w głowie świta.W sumie to jeszcze dzieciak ale ....duży i paszcze tez ma dużą.

Bedzie dobrze.Wczoraj Chupi miał ciachnięte jajka:roll: Trochę mu współczuje ale coż. Kazik nie bedzie duzo lepszy od niego. Jest wnętrem ( czytaj:ma 1 jajeczko a drugie w drodze -w jego przypadku w pachwinie);)

Posted

dariaopole napisał(a):
ruda nie musi byc zbiorowa moga być dwie lub trzy fotki ale żeby każdy zwierzak był sfotografowany :p

z przodu ,z tyłu, z gory, z boku- jak chcesz Daria?:eviltong:
Dla Ciebie wszystko.

A swoją drogą to nie wiem czy Kazik nie wybierze się do Rudy Śląskiej w najblizszym czasie czyli po weekendzie.;)
Wszystko zalezy czy moj Tz zawiezie mnie busem po Chupiego :p ( i wtedy Kazik jedzie ,bo powrot to ja muszę miec przeciez wraz z Chupim w drugiej klasie - na kipie) czy nie znajdzie dla mnie czasu:shake: i wtedy ja ze złamaną nogą wpakuje się w osobowkę i śmigam po Chupiego ale wtedy juz bez Kazia bo chłopcy mogli by zrobic problem.:mad:

Posted

[quote name='ruda76']z przodu ,z tyłu, z gory, z boku- jak chcesz Daria?:eviltong:
Dla Ciebie wszystko.quote]

:oops::oops::oops:

z tyłu to może niekoniecznie :evil_lol: ale przodek i boczki mile widziane :evil_lol:

Posted

No prosze tydzien mnie nie bylo a tu takie wiesci :razz: Sylwia widze ze gromadka sie powieksza :loveu: nic tylko pogratulowac ;)
No i wogole to jak to tak ze tyle mnie nie bylo a tu zadnych nowych foteczek mojego ukochanego Kazia - Kilerka :mad: :mad: :mad:

Posted

Tengusia a ja miałam jutro do Ciebie dzwonic -gdzieś Ty się zagubiła kobitko.A tu widze,że wakacje na całego.

Przepraszama za offa ale chce CI tylko nadac ,ze we wtorek Kazik będzie prawdopodobnie na Ślasku bo jedziemy po psiaka.
Wiec jak bedziesz wolna i chcesz mu dac całusa to podaję Ci to tylko tak dla informacji ,zeby nie było że bylismy a nie dalismy znac.

Pozdrawiamy Was serdecznie

Sylwia a o ktorej bedziecie we wtorek bo ja niestety do pracy isc musze :motz: ale gdyby bylo to popoludniu to jak najbardziej chcialabym zobaczyc Kazika :razz: chlopak pewnie wyladnial od pierwszego naszego spotkania :loveu: jak cos to napisz mi info o ktorej bedzie to ja dam ci znac czy dam rade sie z toba spotkac :p