Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie wykonalas kilkanscie telefonow czy wszystko w porzadku z psami:eviltong:
Ja tak zawsze robie jak jestem zmuszona wyjechac i zostawic wszystkie zwierzeta w domu pod okiem kogos innego:evil_lol:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
Pewnie wykonalas kilkanscie telefonow czy wszystko w porzadku z psami:eviltong:
Ja tak zawsze robie jak jestem zmuszona wyjechac i zostawic wszystkie zwierzeta w domu pod okiem kogos innego:evil_lol:

Tak jakbys zgadla :eviltong: a dzisiaj juz od 8 rano pomimo fatalnego stanu zdrowia i potwornego kaca meczylam mojego M. zebysmy juz wracali :diabloti: Bolek jak po niego poszlam to cala pupa merdal :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ahhh dziewczyny ja tam takich problemów nie mam bo Johnka to nigdzie u nikogo zostawić nie moge bo po 10 minutach słuchania jego wydzierania sie ( to nie jest płacz, jęk, ryk ani wycie tylko rasowe WYDZIERANIE w niebogłosy) każdy by mi go udusił własnymi ręcami a potem byłby jeszcze zadowolony że wkońcu cisza :evil_lol: sama bym go czasem tak skutecznie uciszyła jak jade z nim autem :diabloti:

Posted

doddy zdziwiłabyś sie mój nie śpiewa tylko sie wydziera (właśnie w aucie) potrafi non stop przez 5-6 godz, aż się Happy na niego wkurza i warczy bo spać nie może a my w upale nie możemy otworzyć okna bo ludzie na nas patrzą jakbyśmy go obdzierali żywcem ze skóry :diabloti:

Posted

Biadolenie Breny, histeryczność jest powodem dla jakiego ja już chyba nie pokuszę się o posiadanie owczarka niemieckiego... Przy bardzo spokojnej Mambie, która schodzi normalnie po klatce schodowej i nie słyszy nas cały blok że właśnie idziemy na spacer - Brena wydaje się zarzynanym psem, który z każdym dniem wypada z klatki jakby z miesiąc nie spacerowała (choć 10 min temu wróciła ze spaceru). Teraz naprawiamy błędy młodości - bo szkoliłam ją na pobudzanie, zabawki itd. i szkolimy się na wyciszanie, stopowanie itd. Nawet są jakieś minimalne efekty. Wczoraj wiozłyśmy Brene i Mambę samochodem z BeataA i nawet o dziwo było w miarę cicho! Słyszałyśmy co do siebie mówiłyśmy!

Posted

wiem jakie dzwięki wydaja podniecone owczarki ( nawet suczki:evil_lol: )ale Kazika za nic nie pobijecie.
Reszta moich staffikow wydaje normalne dla rasy i sytuacji w ktorej sa odgłosy ale Kazik jest jedynym w swoim rodzaju histerykiem.:shake:

Posted

za to w aucie bez problemu mozemy jezdzic bardzo szybko, bardzo długo i poza tym ze przełazi z tyłu na przod i odwrotnie to moge powiedziec ze psa nie mam w samochodzie.
Jedyny problem to wyjsc na chwile z auta bo zaczyna sie ..........histeria :-o

Posted

doddy, mam w domu własnie ONkowata sunię - Wikę, która jak wychodzi na spacer to drze się tak , że słyszy ją pół Zabrza, a ludzie do okien się zlatują czy przypadkiem ktos jej nie morduje :evil_lol:

Posted

Kazio chyba zadomowił sie na stałe biorac pod uwage co wyprawia to odnoszę takie wrazenie.
Otoż, zapomina sie załtwic przed spaniem w efekcie rano jak wstaje to w pokoju mam niespodziankę w postaci k....:-o Chłopak tak sie beztrosko czuje ,że po tym jak w nocy zrobi sobie przerwe w spaniu na....:roll: wraca spokojnie do łozka:p
Ja tego normalnie nie zniese :angryy: aby stary kon robił takie numery:-o

Posted

oj nieładnie Kaziu nieładnie :mad: taki stary chłop a pęcherza nie potrafi utrzymać !!!

Moja Chilka lała przez miesiąc po tym jak ją wzieliśmy ale to mały szczylek więc było to całkowicie dopuszczalne!!

Posted

dariaopole napisał(a):
oj nieładnie Kaziu nieładnie :mad: taki stary chłop a pęcherza nie potrafi utrzymać !!!

Moja Chilka lała przez miesiąc po tym jak ją wzieliśmy ale to mały szczylek więc było to całkowicie dopuszczalne!!

Daria to nie pęchęrz:p to cos bardzo śmierdzacego:evil_lol:

Posted

[quote name='dariaopole']ujjj a ja myślałam że to "k...." oznacza kałuże siuśków :cool1:

ojjj Kazik sprawuj sie bo Cię ruda wymieni na nowszy model staruszku:evil_lol:

za żadne skarby go nie oddam:mad:

A swoja drogą to pytam ( wyłacznie z ciekawosci) czy nikt sie po zaginionego Killera do schronu nie zgłosił?:p

Posted

on jak ja jestem w pracy to jedzie ze mną:evil_lol: i cały czas śpi jak przystało na starszego ,schorowanego pana;) natomiast w nocy.........niestety nie śpi:p i miewa dziwne pomysły:p

Najgorsze jest to,ze wogole nie woła:mad:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Nikt nawet o niego nie pytał :-o

Dlaczego mnie to nie dziwi :roll:

Buziole wielgasnie dla mojego ulubienca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: