Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruda76 napisał(a):
Ciekawe gdzie Tengusia? Juz zapomniała o ulubieńcu?

O moim kochanym Kaziku :-o w zyciu :razz: ... niestety wczoraj necik mi padl a dzisiaj jak slusznie Daria zauwazyla zasuwalam w pracy :eviltong:
A Kazio w nowej obrozce wyglada boooooooosko :loveu: :loveu: :loveu: wymiziaj chlopaka ode mnie :loveu: :loveu: :loveu: ....

a ja dalej co jakis czas wchodze sobie na dzial staffikow i tak mysle i mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buziolki dla Kazia od cioteczki, Fazulca i Boleslawa :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Widze, że nie tylko ja mam bzika na punkcie obróżek :eviltong:

Hehe ja też mam bzika :P z tym że raczej takiej fajnej obroży rudemu nie ubiore no chyba że w pasie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak ja uwielbiam takie szczęśliwe zakończenia!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Jak pisałam na pierwszej stronie, to jeszcze był zabiedzony, z gulą na pysiu i piszczący a teraz proszę, proszę, przy oponie trenuje, samochodem jeździ i kłóci się z suczkami :cool3: :cool3: :cool3: Oby więcej takich szczęśliwych historii!!!

Proszę wycałować Killerka i resztę ferajny :loveu:

Posted

ruda76 napisał(a):
Przed chwila Kazik o mały włos nie upolował nagiego grzywacz:-o

A ja myslałam,ze on tylko je gotowane:evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

no ruda uważaj na Kazia morderce bo Ci niedługo jakiegoś zwierzaka w pysku przyniesie :evil_lol:
mój podrabiany staffik boi sie każdej żywej istotki za to koleżanka Happy złapała ostatnio do pyska jeża i była mocno zdziwiona że to coś było niepuchate :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
no ruda uważaj na Kazia morderce bo Ci niedługo jakiegoś zwierzaka w pysku przyniesie :evil_lol:
mój podrabiany staffik boi sie każdej żywej istotki za to koleżanka Happy złapała ostatnio do pyska jeża i była mocno zdziwiona że to coś było niepuchate :diabloti:

Ale wy macie wesolo ze swoimi bestami :evil_lol: moje jak narazie poluja jedynie na muchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Żaba ty to swojemu mozesz kawal obrozy kupic:evil_lol: najlepiej nabijanej ćwiekami:evil_lol:

dziewczyny ja Kazika nie moge teraz od was tak czesto całowac bo on ma muchy w nosie ;) poniewaz moja azjatka ma cieczke i on jest caly zakochany:evil_lol:

Posted

Moja sunia Hasa, która już nie zyje codziennie przynosiła jakąś zdobycz upolowaną w ogrodzie..... :roll: Było nie za fajnie oglądać dzień w dzień martwe ptaszki, krety, myszy, szczury (blllee:eviltong: to na szczeście sie skonczyło jak sie wyprowadził pewien sąsiad), a nawet kuny, no i niestety raz suczka sąsiada, która jakoś przeszła na nasz ogród, nie wspomne o kurach za plota, ktora też jakos do nas przełaziły :crazyeye: Ona była już stara, ledwo chodziła, ale adne stworzenie nie mogło niedaleko niej przejść :shake: Co ciekawe koty tylko goniła :evil_lol:
Więc życzę Ci ruda, zeby z Twojego Kilerka taki morderca nie był ;)

Posted

ruda76 napisał(a):
Żaba ty to swojemu mozesz kawal obrozy kupic:evil_lol: najlepiej nabijanej ćwiekami:evil_lol:

a żebyś wiedziała że kupię :grins:

Posted

doddy napisał(a):
Bo Barbie dopiero u Sylwii mu pasuje do wystroju obróżki :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo śmieszne Doddy.

Kazik teraz jak teletubis , musze mu kupic czerwona torebkę

Posted

ruda76 napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo śmieszne Doddy.

Kazik teraz jak teletubis , musze mu kupic czerwona torebkę

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Najwiekszy problem z Kaziem to to ,ze nie chce sie ze mna rozstac nawet na chwile. ( wczoraj widziałam moje dzwi wejsciowe:-o )
Nawet Tz musi siedziec w aucie z tyłu bo Kaziutek obok mnie prowadzi samochod.:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
Najwiekszy problem z Kaziem to to ,ze nie chce sie ze mna rozstac nawet na chwile. ( wczoraj widziałam moje dzwi wejsciowe:-o )
Nawet Tz musi siedziec w aucie z tyłu bo Kaziutek obok mnie prowadzi samochod.:evil_lol:

Widac musi byc mu z toba dobrze skoro tak cie pilnuje :cool3: nic tylko pozazdroscic :loveu:

Posted

Kazik wczoraj czynnie towarzyszył mi przy grilu.
Był tak bardzo aktywny i wszyscy go rozpieszczali ( bo przeciez on taki bedniutki) ze w nocy niestety jego żoładek tego nie wytrzymał:-o i......pan:evil_lol: musiał po nim sprzatac:evil_lol:

Posted

A ja wczoraj na zlocie bylam ale niestety nie moglam zabrac swoich babelkow :( Bolus poszedl do mojej kolezanki (rodzice sie go boja niestety :shake: )a Fazula zostala w domu z moim synem i moimi rodzicami ... biedactwa caly weekend nic nie chcialy jesc ... a Faza bardziej cieszyla sie z powrotu Bolka niz naszego :evil_lol: