Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc Quote
Mysia_ Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 o Kazio w metamorfozach :cool3: Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No, moj kochaniutki na video:loveu:Dziękujemy Dominika za pamięc;) Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ruda76 napisał(a):No, moj kochaniutki na video:loveu:Dziękujemy Dominika za pamięc;) o Kaziu to bede jeszcze moim wnukom opowiadac :grins: Quote
ruda76 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To ci powiem ,ze ostatnio ten wariat wysiadał z Tz pod naszym sklepem a ja jechałam dalej to było przy jednej z najbardziej ruchliwych ulic w centrum Łodzi. Jak ruszyłam i odjechalam kawałek , patrze w lusterko :crazyeye:a moj Kisio idiota wyciagnał głowe z obrozy i dawaj za mną prze srodek tej ulicy. Zatrzymałam auto na srodku i wyskoczyłam go łapac. Szczescie ,ze była zmiana świateł i auta stały na skrzyzowaniu bo nie wiem co by było.:shake: Myślałam ,ze zabije ich obu:angryy: Jeszcze nie mialam takiego psa, ktory tak bardzo by za mną był.Nawet te , ktore mam od urodzenia nie kochają mnie chyba tak jak on:loveu: Quote
dariaopole Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ahhh ten Kisio , zakochany w Rudej po uszy :loveu: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 to się nazywa miłość :loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ruda WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej Waszej gromady! A przede wszystkim życzę by Solo szybko znalazł domek ;) 5 staffików to troszku dla Ciebie za dużo :eviltong: Quote
Tengusia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS]ZDROWYCH, WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ WAM - DOMINIKA, CYPRIAN, MARCIN, FAZULA I BOLESŁAW ... aby psich sierotek nam ubyło a wspaniałych domków nam przybyło !!![/FONT] :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
Tengusia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A teraz cos do smiechu mojego autorstwa :megagrin: wszystko to poczatki takze prosze o wyrozumialosc :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=n2ZrG791Y6c Quote
ruda76 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Zdrowych I Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia A Gdy Pierwsza Gwiazdka Na Niebie Zabłyśnie Niech Was Aniołek Ode Mnie Uściśnie. Quote
Mysia_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 http://img505.imageshack.us/img505/7524/christmasinthewildernesmk9.jpg piękna kartka :loveu: Quote
ruda76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Teraz mamy remont i psy świetnie się czują w tym balaganie;) Quote
ruda76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kisio przezywa drugą młodośc:evil_lol:Skacze do Chupiego , ciągnie go za futro i zachęca do zabawy:cool3: Jednak nie da się ukryc, ze jest bardzo słaby na nożkach. Schodząc z łozka nie jest w stanie się utrzymac i cały czas się przewraca:roll: Jak chodzi po panelach lub płytkach to tak smiesznie zaciąga nogami - ma ksywkę " łyzwiarz":evil_lol: Jutro z Kisiem wyruszamy na zakupy:razz:potrzebujemy jakis polarowy sweterek, bo moj chłopiec niestety bardzo marznie. Rano jak wyjezdzamy z domu to jest ok, bo pańcia odpala auto i zanim Kisio opusci łozko to wsadza tyłek do ciepłego ale jak konczymy prace to w aucie jest........same wiecie. Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 biedny Kisiolek , dobrze ,że ma taką mame jak Ty co dba o niego jak o bobasa :evil_lol: Quote
ruda76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dariaopole napisał(a):biedny Kisiolek , dobrze ,że ma taką mame jak Ty co dba o niego jak o bobasa :evil_lol: Daria on jest taki kochany, ze nie mogę inaczej. Ten pies łazi za mną dosłownie krok w krok. Nawet teraz przy tych mrozach idzie ze mną do stajni i stoi i się trzesie ale czeka az wszystko skoncze i razem wracamy. Ile on się poobija jak wejdzie na sofę i zoabzcy ze ja się podnosze to z miejsca zeskakuje ( tzn spada) i biegnie za mną. To taki moj kochas :loveu: Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 przesłodki jest i był Ci pisany jednym słowem :loveu: Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dariaopole napisał(a):a to co za ślicznota ?? to tez moja ślicznota:eviltong: Quote
Recommended Posts