Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ci powiem ,ze ostatnio ten wariat wysiadał z Tz pod naszym sklepem a ja jechałam dalej to było przy jednej z najbardziej ruchliwych ulic w centrum Łodzi. Jak ruszyłam i odjechalam kawałek , patrze w lusterko :crazyeye:a moj Kisio idiota wyciagnał głowe z obrozy i dawaj za mną prze srodek tej ulicy. Zatrzymałam auto na srodku i wyskoczyłam go łapac. Szczescie ,ze była zmiana świateł i auta stały na skrzyzowaniu bo nie wiem co by było.:shake: Myślałam ,ze zabije ich obu:angryy:
Jeszcze nie mialam takiego psa, ktory tak bardzo by za mną był.Nawet te , ktore mam od urodzenia nie kochają mnie chyba tak jak on:loveu:

Posted

Ruda WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej Waszej gromady! A przede wszystkim życzę by Solo szybko znalazł domek ;)
5 staffików to troszku dla Ciebie za dużo :eviltong:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ZDROWYCH, WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ WAM - DOMINIKA, CYPRIAN, MARCIN, FAZULA I BOLESŁAW ... aby psich sierotek nam ubyło a wspaniałych domków nam przybyło !!![/FONT]

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

• 2 weeks later...
Posted

Kisio przezywa drugą młodośc:evil_lol:Skacze do Chupiego , ciągnie go za futro i zachęca do zabawy:cool3:
Jednak nie da się ukryc, ze jest bardzo słaby na nożkach. Schodząc z łozka nie jest w stanie się utrzymac i cały czas się przewraca:roll:
Jak chodzi po panelach lub płytkach to tak smiesznie zaciąga nogami - ma ksywkę " łyzwiarz":evil_lol:

Jutro z Kisiem wyruszamy na zakupy:razz:potrzebujemy jakis polarowy sweterek, bo moj chłopiec niestety bardzo marznie.
Rano jak wyjezdzamy z domu to jest ok, bo pańcia odpala auto i zanim Kisio opusci łozko to wsadza tyłek do ciepłego ale jak konczymy prace to w aucie jest........same wiecie.

Posted

dariaopole napisał(a):
biedny Kisiolek , dobrze ,że ma taką mame jak Ty co dba o niego jak o bobasa :evil_lol:

Daria on jest taki kochany, ze nie mogę inaczej. Ten pies łazi za mną dosłownie krok w krok. Nawet teraz przy tych mrozach idzie ze mną do stajni i stoi i się trzesie ale czeka az wszystko skoncze i razem wracamy.
Ile on się poobija jak wejdzie na sofę i zoabzcy ze ja się podnosze to z miejsca zeskakuje ( tzn spada) i biegnie za mną.
To taki moj kochas :loveu: