doddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ruda a skad Ty masz te obrozke, ktora zalozylas Piniowi jak Ci go przywiozlam? Widzialas taka z amstaffem? To jest Hoffera obroza? Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='doddy']Ruda a skad Ty masz te obrozke, ktora zalozylas Piniowi jak Ci go przywiozlam? Widzialas taka z amstaffem? To jest Hoffera obroza?[/quote] Ja mam tych obrozy kilka.( dla suk inne -bardziej delikatne) One są angielskie takie typowe dla rasy a kupuję je od hodowcy staffikow i bulli p.Jarząbka hod. Pullera jesli mnie pamięc nie myli. Oni są na wszystkich większych wystawach i mają stoisko ( rowniez figurki z brązu itd) Quote
doddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Kurde, szukam takich ale z astem i nie czarna by na Mambie bylo cokolwiek widac. Znalazlam te Twoje w Hofero ale z astami nie ma. A reszta jakas brzydka... http://www.hofero.cz/obojky.htm Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='doddy']Kurde, szukam takich ale z astem i nie czarna by na Mambie bylo cokolwiek widac. Znalazlam te Twoje w Hofero ale z astami nie ma. A reszta jakas brzydka... http://www.hofero.cz/obojky.htm Mowisz i masz http://pullera.webpark.pl/ad/index.htm tam one są Kasiu:eviltong: Quote
doddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A widzisz, tylko jest maly problem z ta strona... Bo nie odpisuja na maile, a tel na stronie nie moge znalezc. Juz chcialam kolatki zamowic... Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='doddy']A widzisz, tylko jest maly problem z ta strona... Bo nie odpisuja na maile, a tel na stronie nie moge znalezc. Juz chcialam kolatki zamowic...[/quote] bo oni na wsi mieszkają:pmoze problem z netem ale nr do nich Ci ustalę;) Quote
Tengusia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 wkoncu doczekalismy sie foteczek Rudzikowej gromadki :D :D :D Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 jak to się stało, że ja wczesniej tych fot nie zauważyłam :lol::evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mysia bo Ty juz tak z przyzwyczajenia ,ze fotek brak. A tu............:eviltong::eviltong:niespodzianka Quote
Mysia_ Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 no... już chciałam pisać "gdzie fotki?" :evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kisiu miał starcie ze starą babką Suzi bo juz nikt nie moze słuchac jego darcia się. Wynik: rana tuż nad oczkiem:placz:Teraz bidulek cierpi ale dla złagodzenia bolu pojechał wczoraj w gości na obiad do Łodzi. Obiad bhył rowniez podany Kisiowi a my mieliśmy ciężką ,śmierdzącą noc. Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ruda76 napisał(a):Kisiu miał starcie ze starą babką Suzi bo juz nikt nie moze słuchac jego darcia się. Wynik: rana tuż nad oczkiem:placz:Teraz bidulek cierpi ale dla złagodzenia bolu pojechał wczoraj w gości na obiad do Łodzi. Obiad bhył rowniez podany Kisiowi a my mieliśmy ciężką ,śmierdzącą noc. biedny Kisiolek , dobrze, że obiadek dostał na poprawę humoru, a smrodki można przeżyć jak się kogoś kocha :evil_lol: Ruda - mój johnuś to też taki stękała i dziewczyny nie raz się na niego wkurzą i pogonią bo im stęka nad głową :diabloti: Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ruda - tylko takiego staffika udalo mi się zrobic (ciotka doddy stwierdzila, ze to ast - ona wszędzie widzi asty:evil_lol:) Quote
dariaopole Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 andzia69 napisał(a):ruda - tylko takiego staffika udalo mi się zrobic (ciotka doddy stwierdzila, ze to ast - ona wszędzie widzi asty:evil_lol:) hihihi ahhh ta cioteczka doddy :evil_lol: mnie to tam na staffika wygląda :loveu: Quote
Patikujek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No i wiadziałam zdjecia Kazia wygląda na nich szczęśliwie ale to na pewno fotomontarz, Wycieli te brudy w których zapewne psy mieszkają i wkleili na tło pościeli:evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):No i wiadziałam zdjecia Kazia wygląda na nich szczęśliwie ale to na pewno fotomontarz, Wycieli te brudy w których zapewne psy mieszkają i wkleili na tło pościeli:evil_lol: no na bank, ta ruda to cwany lis :evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 andzia69 napisał(a):ruda - tylko takiego staffika udalo mi się zrobic (ciotka doddy stwierdzila, ze to ast - ona wszędzie widzi asty:evil_lol:) kurcze ja tez myślałam ,ze to ast?:placz: Quote
doddy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A mowilam Ci ciotka Andzia ze to chudy amstaff na tej naklejce. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 doddy napisał(a):A mowilam Ci ciotka Andzia ze to chudy amstaff na tej naklejce. :evil_lol: a wypchajta siem:eviltong::eviltong::eviltong: to było ze zdjęcia STAFFIKA! nie moja wina, ze bulowate wyglądają podobnie! Quote
ruda76 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 staffik ma uszka w tzw różyczkę te ktore mają takie radarki nie są zajefajne:bigcry: andzia a nie moze byc sciągnięte ze zdjęcia bardziej wystawowego staffika -takiego typowego dla rasy:Rose: Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ruda76 napisał(a):staffik ma uszka w tzw różyczkę te ktore mają takie radarki nie są zajefajne:bigcry: andzia a nie moze byc sciągnięte ze zdjęcia bardziej wystawowego staffika -takiego typowego dla rasy:Rose: następna maruda :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 zapraszam wszystkie cioteczki również marudy :evil_lol: na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na zakup kojca dla bullowatego w potrzebie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7944811#post7944811 sorry Kisiu za offa :oops: Quote
ruda76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kisiu się nie gniewa;) Cel szczytny i my tez na budowe coś dołozymy;) Quote
Recommended Posts