Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 nie zebym jakaś upierdliwa była.... Ruda, fotki :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tengusia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak mozna mojego kochaniutkiego Kazia nie kochac :lying: przeciez on taki slodki i kochany jest :loveu: Bolek tez jak cos chce to szczeka i szczeka i szczeka ... i albo trzeba go zagadac czyms albo dac to czego sie domaga :p Quote
Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Sobotnie buziole dla mojego Kazia :loveu: Quote
dariaopole Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 doddy napisał(a):Jak czytam nasze pokrętne wypowiedzi to powiem Wam szczerze, że mam wrażenie że te nasze psy to mają lepiej niż dzieci... no pewnie , że maja lepiej. Nie muszą myć zębów dwa razy dziennie, ani do szkoły chodzić. Nie marudzimy im , żeby jadły brukselkę lub inne warzywa, pozwalamy im wchodzić nam na głowę, zostawiamy wolną chatę idąc do pracy.......i ogólnie rzadko krzyczymy a nawet jak krzyczymy to szybko wybaczamy :evil_lol: ciekawe czy mówię tyllko za siebie ??:hmmmm: Quote
doddy Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie tylko za siebie, tego możesz być pewna... Dziś i wczoraj na Wystawie w Warszawie szukałam tylko pięknych gadżetów dla moich potworów zamiast oglądać piękne pieski na wystawie. Quote
andzia69 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 doddy napisał(a):Nie tylko za siebie, tego możesz być pewna... Dziś i wczoraj na Wystawie w Warszawie szukałam tylko pięknych gadżetów dla moich potworów zamiast oglądać piękne pieski na wystawie. to juz zboczenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do psow... jak moj tz jechał z dziećmi do mnie nad morze i ze Zgredziem, to jak wyszedl do sklepu o do Zgredzia TYLKO powiedzial - Synuś, pan zaraz wróci! I moja corka mowila potem do mnie z pretensją,że do nich to nic nie gadal tylko do synusia:eviltong: No a poza tym dzieci pyskują, a psy nie! Psy się cieszą jak wracamy do domu - a dzieci pytają - kiedy wolna chata!:mad: Quote
dariaopole Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 andzia69 napisał(a):to juz zboczenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do psow... jak moj tz jechał z dziećmi do mnie nad morze i ze Zgredziem, to jak wyszedl do sklepu o do Zgredzia TYLKO powiedzial - Synuś, pan zaraz wróci! I moja corka mowila potem do mnie z pretensją,że do nich to nic nie gadal tylko do synusia:eviltong: No a poza tym dzieci pyskują, a psy nie! Psy się cieszą jak wracamy do domu - a dzieci pytają - kiedy wolna chata!:mad: hahahah dobre dobre, mój bratanek (który nie lubi zwierząt :angryy: - wdał się w bratową :evil_lol: ) to zawsze reaguje strasznym oburzeniem jak mówię o moich psach "synuś" lub "córcia" i z uporem dzięcioła tłumaczy mi ,że przecież to nie są moje dzieci. Wczoraj mi nawet powiedział, że myślał , że ja je w Tesco kupiłam i chciał zapytać po co pieniądze na nie wydałam :cool1: Quote
ruda76 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):nie zebym jakaś upierdliwa była.... Ruda, fotki :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja cie chyba zamorduję bedzie prościej niz zrobienie tych fotek:evil_lol: A w ten weekend jade na wystawę do Radomia bo nigdzie ostanio nie pokazuję swoich psow;) No ostatnio to w Łodzi- nawet wygralam klasę:multi: Quote
olgaj Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ruda76 napisał(a):A tak wogole to Kazika pokochali wszyscy moi znajomi ( oprócz Olgi na dogo "Olgaj") Wszyscy by go chętnie do siebie zabrali:hmmmm: Szkoda ,ze jak nie miałam gdzie go wsadzic to nikt się nie pchał :evil_lol: Sylwia zrobilas ze mnie potwora!!!! Ja poprostu nie moge pozwolic zeby mnie tez zterroryzowal!!!! Miłość milościa, ale moja anielska cierpliwosc tez ma jakies granice!!!! Oczywiscie zartuje, lubie tego Binladena (bo tak go nazwalam) ale moja miloscia jest Twoja ZUZIA. :) Quote
ruda76 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ciotka choc zajmiemy sie adopcją astów bo Kazik to juz ma fajowe zycie a tamtych ciagle przybywa.;) Quote
ruda76 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A to wiadomość specjalnie dla Tengusi Dominika on jest u nas na tymczasie:eviltong: i szuka domu;) Quote
Tengusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ruda76 napisał(a):A to wiadomość specjalnie dla Tengusi http://images25.fotosik.pl/81/09094c24d1d175a2.jpg Dominika on jest u nas na tymczasie:eviltong: i szuka domu;) Sylwia kusicielka :evil_lol: tia widzialam tego przystojniaka na forum ast i nie ukrywam sliczniutki jest ale nie wiem czy moj Boleslaw zniosl by takiego rywala pod swoim dachem :evil_lol::diabloti::p:eviltong: Quote
ruda76 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie wiem jak Twoj Bolesław ale Pirat raczej nie z tych milusinskich staffikow.:diabloti: Był naprawde źle prowadzony i na efekt długo nie trzeba bylo czekac:p Quote
Tengusia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ruda76 napisał(a):Nie wiem jak Twoj Bolesław ale Pirat raczej nie z tych milusinskich staffikow.:diabloti: Był naprawde źle prowadzony i na efekt długo nie trzeba bylo czekac:p Moj Bolus to psiak do rany przyloz :pczasem troche marudzi ale to chyba od Fazuli sie nauczyl :evil_lol: tak samo jak przytulania ... kiedys wystarczylo mu ze lezy w poblizu czlowieka a teraz musi sie wtulic tak jak Faza to robi :eviltong: skutek tego taki ze jak musze wstac to zajmuje mi to chwilke zanim towarzystwo rozgonie na boki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziolki dla Kazia :loveu::loveu::loveu: Quote
ruda76 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 U Kisia wszystko w porzadku. Oprócz twego ze przytyło sie chłopakowi , szaleje , jest bardzo bardzo kochany ,spi w łozeczku to wszystko bez zmian.:p Robi awantury tak jak na poczatku - tutaj sie nic na lepsze nie zmieniło i oczywiście musi byc ze mną zawsze i wszędzie. P.S. Kisiu był ostanio na wystawie i oczywiscie zrobił koncert w swoim stylu;) Quote
ruda76 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja tez go bardzo kocham :loveu::loveu::loveu:i on o tym dobrze wie:eviltong: Quote
ruda76 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wczorakj był Kisio na wycieczce w Toruniu:eviltong: Quote
ruda76 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 doddy napisał(a):A pierniczki dostal? :shake::shake: Nie było czasu na pierniczki:eviltong: Quote
ruda76 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A jutro jedzie do Warszawy:evil_lol: Quote
doddy Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 To mozesz nas odwiedzic to zrobie mu fotki :eviltong: Jak sie bedziesz nudzic w Warszawie to daj znac. Pojdziemy na jakis spacer z tym Twoim Killerem :eviltong: Quote
ruda76 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 doddy napisał(a):To mozesz nas odwiedzic to zrobie mu fotki :eviltong: Jak sie bedziesz nudzic w Warszawie to daj znac. Pojdziemy na jakis spacer z tym Twoim Killerem :eviltong: Ja w Warszawie sie nigdy nie nudzę;) Ale bede na ul.żuławskiego to gdzies przy żwirki i wigury. Quote
Mysia_ Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nowe fotki by się przydały :cool3: Quote
Recommended Posts