Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorki ,że piszę na wątku naszego kochanego Kazia, ale chce tylko napisać , że kotek to kotka :) ma około 2,5 - 3 miesiące. Po operacji czuje sie dobrze, je i radzi sobie na 3 łapach choć narazie jest jeszcze "przygaszona" .Ratowane są też paluszki tylnej łapki które były w kiepskim stanie :shake: Śpi w łazience w klatce na kocyku. Póki ma dren nie przedstawiam jej moim psom ale jak mała wydobrzeje to trzeba będzie ją pokazać moim mordercom bo już coś podejrzewają choć nosy mają kiepskie !!!:evil_lol:
dziś też przyjeżdża do mnie na tymczas do poniedziałku dobermanka z krakowa , którą w poniedziałek zabiera fundacja niemiecka. Niestety musi zamieszkać w takiej przybuduówce z oknem , wsadziłam jej tam fotel i kocyki także myślę , że da sobie radę. Ma nawet telewizor , ale niestety nie działa :evil_lol:

i tak sobie pomyślałam czy tam nie zrobić ze dwa boksy dla jakiś bidulek na tymczasy, ogrzewanie też jakieś się skombinuje...no ale narazie ciii to tylko plany;)

Posted

doddy napisał(a):
To wcielaj te plany w życie :eviltong:
Oby szybko to Cię uraczymy na zimę :diabloti:

doddy problem tylko z kasą na te boksy, muszę się zorientować ile by to kosztowało i rozplanować wszystko , pomieszcenie to taka mała przybudówka przy garażu z drzwiami i oknem, narazie tam syf więc muszę posprzątać , nie duże to ale myślę że dwa boksy by się tam pomieściły, a jeśli chodzi o ogrzewanie to można by tam jakiś piecyk włożyć.

Posted

Daria to bardzo fajny pomysł;) ;) ;) .Jesli tylko macie takie mozliwości i jeszcze chęci to czemu nie:cool3:

A u kAzika wszystko ok. Zdjęcia będą ....będą....:evil_lol:

Posted

Poki co musicie mi wierzyc na słowo:eviltong: Kazik ma się świetnie:cool3: To bardzo zajęty chłopak codziennie rano wyrusza do pracy i wraca dopiero ok 17:evil_lol:
Opanował juz samochód do tego stopnia ,ze siedzenie obok kierowcy należy do niego -inni zainteresowani muszą zając miejsce z tyłu.
Jest juz dość znany w Łodzi tzn gdzie ja tam i on ( no są czasami wyjątki ale...)
Ostatnio był nawet na targach w KIelcach:eviltong: (to chyba rejon andzia69) więc i tam go ludzie z całej POlski poznali.

Poczyniliśmy starania i Kaziutek juz pozwala zagladac dziewczynom do swojej miski;)
Ogolnie jest bardzo , bardzo kochany -rozdaje całusy na prawo i lewo ( niekoniecznie kazdemu to odpowiada bo .......zapach jest średnio fajny)

Pozdrawiamy wszystkie ciotki z całego serducha:loveu: :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
Sylwia co z obiecanymi foteczkami :mad:

Dominika przeslę Ci napewno tylko nie wiem w ktorym komputerze mam Twoj adres:p Jesli mozesz mi na pv przesłac raz jeszcze to fajnie.
Wysiadł mi internet bezprzewodowy na wsi i dlatego te problemy.
Wiem, wiem jak moze wysiąć bezprzewodowy a no i moze :cool3: jak się grzebie tam gdzie nie trzeba:evil_lol: i jeszcze nie ma się bladego pojęcia jakie będą z tego konsekwencje:eviltong: to jest taki efekt;)

Posted

ruda76 napisał(a):
Poki co musicie mi wierzyc na słowo:eviltong: Kazik ma się świetnie:cool3: To bardzo zajęty chłopak codziennie rano wyrusza do pracy i wraca dopiero ok 17:evil_lol:
Opanował juz samochód do tego stopnia ,ze siedzenie obok kierowcy należy do niego -inni zainteresowani muszą zając miejsce z tyłu.
Jest juz dość znany w Łodzi tzn gdzie ja tam i on ( no są czasami wyjątki ale...)
Ostatnio był nawet na targach w KIelcach:eviltong: (to chyba rejon andzia69) więc i tam go ludzie z całej POlski poznali.

Poczyniliśmy starania i Kaziutek juz pozwala zagladac dziewczynom do swojej miski;)
Ogolnie jest bardzo , bardzo kochany -rozdaje całusy na prawo i lewo ( niekoniecznie kazdemu to odpowiada bo .......zapach jest średnio fajny)

Pozdrawiamy wszystkie ciotki z całego serducha:loveu: :loveu:

ooo - widzę,że Kaziutek jest taki zapracowany jak Zgredek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz ma fajrant, ale jak wrocę do Kielcow to znowu - praca, praca, praca - no i on tez zajmuje najchętniej miejsce obok kierowcy!:evil_lol:

Sylwia - a cóżes ty robiła w tym naszym podlym miejscu???

Posted

A bylismy z Kaziutkiem u Was na targach odzieży:eviltong: sportowej:eviltong: .
Macie takie zarąbiste hale przy wjeżdzie do Kielc to chyba ulica Zakładowa blisko Makro :p
Muszę Ci powiedziec ,ze zrobiły na mnie wrazenie:-o

Posted

[quote name='andzia69']ooo - widzę,że Kaziutek jest taki zapracowany jak Zgredek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz ma fajrant, ale jak wrocę do Kielcow to znowu - praca, praca, praca - no i on tez zajmuje najchętniej miejsce obok kierowcy!:evil_lol:

To my Ci zyczymy pogody, pogody bo chyba cosik się ..........popsuła:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
A bylismy z Kaziutkiem u Was na targach odzieży:eviltong: sportowej:eviltong: .
Macie takie zarąbiste hale przy wjeżdzie do Kielc to chyba ulica Zakładowa blisko Makro :p
Muszę Ci powiedziec ,ze zrobiły na mnie wrazenie:-o

eee tam - PTAK to ma hale!:eviltong:

Posted

Tylko ta droga pod gorę z załadowanym po sufit busem ,ktory ledwo jechał :evil_lol: przyprawiała mnie o ból głowy:p Były momenty ,ze jechałam 30/h i w dodatku sama z Kaziutkiem:razz:

Posted

a dzis mam wolne:eviltong: od Kazia:p bo Kaziutek siedzi z Tz w domu:evil_lol:
Ale jakos mi tak dziwnie bez niego:roll:

tzn wole mam gdzies do 16 bo potem pewnie nadjadą moi faceci:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
a dzis mam wolne:eviltong: od Kazia:p bo Kaziutek siedzi z Tz w domu:evil_lol:
Ale jakos mi tak dziwnie bez niego:roll:

tzn wole mam gdzies do 16 bo potem pewnie nadjadą moi faceci:evil_lol:

ty wyrodna matko!!! wolne od dziecka se robi!:eviltong:

Posted

A tak wogole to Kazika pokochali wszyscy moi znajomi ( oprócz Olgi na dogo "Olgaj")
Wszyscy by go chętnie do siebie zabrali:hmmmm:
Szkoda ,ze jak nie miałam gdzie go wsadzic to nikt się nie pchał :evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
A tak wogole to Kazika pokochali wszyscy moi znajomi ( oprócz Olgi na dogo "Olgaj")
Wszyscy by go chętnie do siebie zabrali:hmmmm:
Szkoda ,ze jak nie miałam gdzie go wsadzic to nikt się nie pchał :evil_lol:

to może namowisz znajomych na adopcje ciut wyższych staffikow made in ast???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czemu Olga go nie lubi??

Posted

Olga nie lubi Kazia ( chociaz ze mna po niego pojechała do Katowic) bo uwaza go za terrorystę. Kazik jak czegoś bardzo chce to poprostu starsznie szczeka i robi to tak bezczelnie patrząc Ci np. w oczy.
Bedzie tak długo szczekał aż dostanie to co chce ( dostanie ode mnie np bo ja miękka jestem ale od Tz czy Olgi to nie:shake: )
A poza tym starsznie mu smierdzi z pyska:evil_lol: i to też u cioci Olgi ma wpływ na lubienie Kazia ( zartuje oczywiście)

P.S.

Czy macie jakis sposob na nieprzyjemny zapach z pyska:cool3:

Posted

Jak czytam nasze pokrętne wypowiedzi to powiem Wam szczerze, że mam wrażenie że te nasze psy to mają lepiej niż dzieci...

Co do zapachu z pyska - w zależności od czego pochodzi przyczyna zapachu, jak od zębów i kamienia, to polecam DOG - A - DENT, jeśli od wewnątrz to sa jakieś tabletki, ale nie pamiętam nazwy :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Jak czytam nasze pokrętne wypowiedzi to powiem Wam szczerze, że mam wrażenie że te nasze psy to mają lepiej niż dzieci...

Co do zapachu z pyska - w zależności od czego pochodzi przyczyna zapachu, jak od zębów i kamienia, to polecam DOG - A - DENT, jeśli od wewnątrz to sa jakieś tabletki, ale nie pamiętam nazwy :eviltong:

od wewnatrz bo zęby oki;)

Posted

doddy napisał(a):
Nazwy tabletek se nie przypomnę ale jak nie zapomnę to zapytam Goskę o nazwę tego specyfiku.

oki dzięki;)
Ja kiedys tez coś takiego dawalam na " m" czy " n" ale pamięc krotka:p