Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostalam foteczki mojego Kazia :loveu: przepraszam ze dopiero teraz je wklejam ale dzialanie dogo skutecznie mnie zniecheca do zagladania tutaj :mad:
A to fotki przystojniaka

Sylwia wymiziaj go tam ode mnie :loveu:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
Ruda kochanie napisz ile ty masz w końcu psów ????/ strasznie się gubię , myślałam , że ta staruszka to azjatka. A w ciąży Ty jesteś czy jakaś twoja sunia ???:cool3:

Daria kochanie ta staruszka na zdjeciu to 12 letnia stafficzka Suzi.:p
Jest to moja pierwsza sprowadzona do Polski suka. To CHampion Polski, Młodziezowy Champion Polski, matka kilka utytułowanych psow:eviltong: min. suki Asanty Sylw-Staff ktora jest w rękach sędziego kynologicz. p.Jedrasiaka ( napisał ksiazkę Psy Bojowe)
Azjatka nie jest stara bo ma chyba 3 lata tylko głucha:evil_lol:
A w ciązy poki co nie jest żadna z nas:evil_lol: dopiero dzis bedzie wiadomo:eviltong:

Posted

A kto może być ciężarówką? Pochwalta się bo się pogubiła...

A tak serio to coraz więcej kobiet w ciąży na tej dogomanii... A mówią, że to bociany przynoszą dzieci a nie psy...

Posted

doddy napisał(a):
A kto może być ciężarówką? Pochwalta się bo się pogubiła...

A tak serio to coraz więcej kobiet w ciąży na tej dogomanii... A mówią, że to bociany przynoszą dzieci a nie psy...

Doddy dzis bedzie wiadomo czy cieżarowka bedzie :eviltong: ale mnie mozna od razu wykluczyc:bigcry: bo moj Tz strzela :2gunfire: ślepakami poki co:mdleje:

Posted

Normalnie wredne baby na tej dogomanii. :cool1:
Z tego co widzę zaden TZ nie czytuje co my tu wypisujemy...

A by się zdziwili ile życia prywatnego i pożycia tu się wypisuje :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Normalnie wredne baby na tej dogomanii. :cool1:
Z tego co widzę zaden TZ nie czytuje co my tu wypisujemy...

A by się zdziwili ile życia prywatnego i pożycia tu się wypisuje :evil_lol:

im mniej wie tym lepiej spi:evil_lol:

Posted

czytam i umieram ze smiechu :D moj TZ tylko czasem zagladnie mi przez ramie ale generalnie woli nie patrzec bo boi sie ze gromadka nam sie znowu powiekszy jak zobaczy te slodkie psie oczeta jakich tu nie brakuje :diabloti:

Posted

dokładnie tak było z moim, póki nie widział to nie dawał się namówic na trzeciego ale jak zobaczył zdjęcia Chilki to sie rozpłynął, teraz nie zagląda :evil_lol: a jak mu pokazuje jakąś bidę to sie nie skupia :mad:

ciekawa jestem jak ruda namawia swojego TZ-ta na kolejnego psa ??

Posted

dariaopole napisał(a):

ciekawa jestem jak ruda namawia swojego TZ-ta na kolejnego psa ??

mam swoje sposoby:buzi: a jak to nie skutkuje to tak:bigcry: ale generalnie jest tak:iloveyou:

Posted

A tak jako ciekawostkę powiem ,ze moja stara 12 letnia stafficzka ma cos chyba z garem.
Wczoraj pojechałam z Zuzią i Chupim do weta.
Na terenie został tesc ( dodam przyszły) i Suzi z Killerem ( było krzyku co niemiara ,ze go zostawiłam ale coż)
Po powrocie Tz poszedł po konie i po drodze znalazł pod siatką rozerwana kurę sąsiada-
Tesc na to ,ze widział jak Tekla ( czytaj Suzi) biegała ( ciekawe jak bo ona się ledwo rusza) za kura z piorami w pysku ale nie sadził,ze ona ją dogoni.
A najlepsze jest to ,ze ja uratowałam ( pewnie do jakiegos czasu) zycie 60 kurom ( w tym tej jednej) i wtryniłam do sąsiadki aby sobie jeszcze pozyły zamiast trafic do zakładow drobiarskich wprost z fermy.

No to kura biedna sobie zła drogę obrała:placz:

Posted

dariaopole napisał(a):
ups........no to Suzi dała czadu, oby sąsiadka się nie burzyła za bardzo !!!

najlepsze ,ze sasiad widział jak niosłam tą kurę ale był po kielichu i kazał nie mowic zonie

Posted

aha no to chyba wszystko ujdzie Suzince płazem ;) w sumie to ciekawe ,że na drogach nie widać zabitych kur tylko koty , jeże i lisy, mimo że łażą często przy drogach ale w okolice psów to się ładują zamiast przed nimi spierniczać i omijać szerokim łukiem !! bo pewnie sama Suzinke zaczepiała :evil_lol: no i się doigrała głupia :diabloti:

Posted

Ta kura tzn były 2 wlazły nam jakims cudem na teren jak my jechalismy do weta ale nie mielismy czasu sie nimi zajac a poza tym nikt nie spodziewał sie ze 2 stare staffiki pozostawione na podworku narobią tyle zamieszania.
Ja poczatkowo myslałam,ze to Killer bo moja Suzi:crazyeye: nigdy kury nie goniła ale dobrze ,ze był swiadek to zdał mi relacje:evil_lol: tylko szkoda ,ze kury nie ratował:oops: