Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja sie wczesniej tez nad tym zastanawiałam:mad: Moze kiedys miał dobrze , normalna rodzinę lub....moze ta rodzina obecna kiedys prowadziła inny styl zycia:cool1:
Tych moze , moze jest zbyt wiele aby sie dało jakos to poskładać;)

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oprocz garbka z noska to jajeczko tez mu zniknęło:evil_lol:

Doddy wpłace na fundacje to wykorzystajcie dla kogo najbardziej potrzeba.
Nie za wiele bo ciagle w cos pakuje :evil_lol: nie w skarpete oczywiscie:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Mam już, mam :multi:

Sliiiiiiiiicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sylwia wycaluj go tam odemnie i wymiziaj za ucholami :Dog_run: a ta fotka z oponka :p czyzby chlopak do zawodow cwiczyl :cool3: :lol: :evil_lol: :cool3: :lol: :evil_lol:

Posted

Tengusia chłopak wraca tak padniety po pracy ( siedzi ze mna cały dzien w sklepie) ze z treningu nici.:evil_lol:
Ta opona to taki mam nadzieje jednorazowy wybryk bo zakonczył sie awantura ze starą suką:olympic: ze musiałam interweniowac:x

Posted

ruda76 napisał(a):
Tengusia chłopak wraca tak padniety po pracy ( siedzi ze mna cały dzien w sklepie) ze z treningu nici.:evil_lol:
Ta opona to taki mam nadzieje jednorazowy wybryk bo zakonczył sie awantura ze starą suką:olympic: ze musiałam interweniowac:x

Chlopak chcial sobie miesnie wyrobic a jakas kobietka zaczela mu sie wtracac :diabloti: ... ach te baby :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

jemu babki nie podskoczą :evil_lol: a przy misce to nawet kot nie moze przejsc obok:-o ( normalnie czuje respekt przed kotami)
Wczoraj nawet koń mu widocznie podniosł cisnienie:-o a potem ja bo złapał mnie za rękaw bluzy i niby w zabawie ale za nic nie chciał odpuścic:-o

taki jest ten inwalida:eviltong:

Posted

:eviltong: taki inwalida jak staruszki, które ledwo chodzą, ale jak zobaczą wolne miejsce w autobusie to potrafią wszystkich ztaranować i szybko biegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jest fajny:eviltong: da sie kochac:eviltong:

A tak wogole to juz go pańcia nie szuka po schronie:mad: cZy moze wogole nie zorientowała sie jeszcze ,że Killera brak w domu:evil_lol:

Posted

" boski, boski" ale złych nawyków tez jest nauczony.

I teraz na stare lata muszę wkładac mu do głowy :mad: ,że nie wolno bic suczek:shake: i że czasami trzeba zostac w domu a nie wlec sie wszedzie za i ze mna

Posted

bo to typowe w Angli dla staffika obroze. Maja nawet taki charakterystyczny znaczek tzn splot.
Kiedys 12 lat temu był jeden wzor dla chłopcow i dziewczynek do nabycia w Polsce u jednej osoby)
Teraz sa juz rozne grubsze i ciensze i bardziej delikatne np.

A ta fioletowa to taka....nazwijmy to podworkowa:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
bo to typowe w Angli dla staffika obroze. Maja nawet taki charakterystyczny znaczek tzn splot.
Kiedys 12 lat temu był jeden wzor dla chłopcow i dziewczynek do nabycia w Polsce u jednej osoby)
Teraz sa juz rozne grubsze i ciensze i bardziej delikatne np.

A ta fioletowa to taka....nazwijmy to podworkowa:evil_lol:

to dobrze mi się kojarzyło, lubię tę rasę i kiedyś zwróciłam na te obroże uwagę ;) i są dość drogie, ale to szczegół :evil_lol:

Posted

no były i sa drogie ale to recznie szyte.
Te co kupiłam 12 lat temu do dzis sa całe tylko juz mało eleganckie ale wytrzymały naprawde :-o.

A ta co ma Kazik jest szeroka a na dodatek ma lużno zapieta bo ma problem z gardłekm i kaszle jeszcze.
Wyglada jak macho:evil_lol: kiedy stoi oczywiscie:evil_lol: bo jak zaczyna się poruszac to nie macho a żołnierz:evil_lol: