Alla Chrzanowska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Stefan, z przyczyn osobistych właścicielki, musi pilnie zmienić dom. Stefan - Rodzynek z Błękitnych Wydm, ma już 8 lat, uwielbia ludzi, może mieszkać z dzieckiem, nie dogaduje się z innymi samcami, koty goni jak uciekają, generalnie jest bardzo karny, ale ma ogromny temperament i wymaga konsekwentnego prowadzenia. Edited January 6, 2014 by Alla Chrzanowska Quote
Alla Chrzanowska Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Magolek']Po prostu brak słów na taką podłość.[/QUOTE] Lubię, jak się nazywa rzeczy po imieniu! Quote
Norel Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Tak mi go szkoda...ale samców w domu nie da się przeskoczyć.Czasem człowiek chciały się sklonować na już ;) Quote
Maryna Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Mam to samo,tak bardzo chciałabym,żeby miał wreszcie na starośc prawdziwy dom,żeby jeszcze zaznał.. Wściekła jestem i dlatego już się ugryzę Quote
_Dunaj_ Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ja niestety też mam samcze stado i nie mam mozliwości oddzielenia, a patrzę teraz na Geralda spiącego u moich nóg i płakać mi się chce, szkoda mi Stefana Quote
chowano Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Kurcze, jak tak można...trzymam kciuki za domek dla chłopaka Quote
Alla Chrzanowska Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Właśnie... Gdyby ktoś mi objaśnił, jak tak można... Quote
Alla Chrzanowska Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Stefan we własnym domu, ze swoimi Ludźmi! Quote
Maryna Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Idealnie się komponuje z kominkiem:-) Wreszcie doczekał prawdziwego domu Quote
_Dunaj_ Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Właśnie... Gdyby ktoś mi objaśnił, jak tak można... Allu są rzeczy niewyjaśnialne Quote
Recommended Posts