Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. wybor karm suchych jest tak ogromny ze juz dostaje oczoplasu :(

Mam mieszanca,11kg a cieszylabym sie jakby nieco przytyl na zime, wiek to ok 2lat, schroniskowiec=zezre.wszystko
Niestety ale na razie z braku laku i kasy w tym miesiacu zyje nna chappi czego bardzo mi wsstyd, ale dostaje czasem gotowane domowo zarelko jak mam czas oraz raz w tyg jajko.
Ogolnie pies w domu malo aktywny, raczej typ lenia i spokojnego spioszka.
jala karme wybrac? nie.chce tez.za duzo.wydac pieniedzy bo nie przelewa sie wiec limit to jakies 160zl za 13kg.

Posted

Na ten limit cenowy dopieri teraz mogr sobie pozwolic. do dzisiaj zylam pod presja ze ja nic.nie zjem dobregp xd
sprawdze sklad karm proponowanych ale moze jeszcze jakies sugestie?
teraz psiak ma lupiez wiec mam nadziene ze to tez przez karme. Czy na lepszej utyje troche? martwie sie jak zimowwe spacery przetrwa bo chudzinka al'a charcik...

Posted

jeśli pies mieszka w domu to nie ma sensu go tuczyc na siłę.na utycie bedzie miała jeszcze czas.natomiast eśli mieszka na dworze to moze wersje activ,przewaznie producenci takowa lini e posiadaja.
przyszła i jeszcze na myśl happy dog

Posted

Ja mogę polecić coś z Mera Dog - stosunek cena/jakość super. To niemiecka marka, na rynku od wielu lat, i chociaż dla wielu osób nie do przyjęcia jest, że zawiera np. kukurydzę, znane mi psy, które na niej są, wyglądają świetnie ;)

Posted

Ja proponuję Marcus Muhle,to naprawdę dobra, a przede wszystkim niedroga karma (15kg = 139 zł.)tłoczona na zimno bez konserwantów,polepszaczy smaku i barwników.Proponuje w zooplusie przeczytać 40 opinii o niej.

Posted

Markus wlasnie do nas idzie :) zamowiony na zooplusie, opinie tam wlasnie mnie przekonaly. oby ten len ja jadl i leniem juz nie byl... wstaje tylko jak idziemy nna spacer albo jak mam garsc.smaczkow zeby pocwiczyc komendy

Posted

Wlasnie karma doszla. akurat dzisiaj nic nie jadl wiec od razu rozpakowalam i na oko odmierzylam porcje dzienna. zjadl troche i odszedl od michy. wydaje sie byc fajna.karma. bez zapaszku i pies sie cieszyl jak.jeden wiekszy kawalek znalazl i myslal ze to smakolyk xd