Olena84 Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Obiecuje pojechać do Państwa i ich zmolestować!;) Quote
zozola77 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Olena84 napisał(a):Dziś do dentysty ide - jak przeżyje to doczekacie się na zdjęcia;) dzis 17 ...zdjeć nie ma...to chyba nie przezyła.... Ooollleeennaaaa buuuu:-(:-(:-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olena84 Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Co za wrednota!!! No żyje ale u Tinki nadal nie byłam, ciocie wybaczcie... Quote
zozola77 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Olena84 napisał(a): No żyje ale u Tinki nadal nie byłam, ciocie wybaczcie... ojojojoj...kochana :mad::mad::mad: no dobra...wybaczam wspaniałomyślnie..ale popraw sie ciotka, popraw:p Quote
Olena84 Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Jestem umówiona z Tinką na sobotę! Dzwoniłam do pani, to nie może się nachwalić. Mąż zakochany, dzwoni z pracy zapytać co Tinka robi, jak się czuje - pani mówi, że chyba zgłupiał, że jej tak nigdy nie traktował;),Tinka ma nawet 3 poduszki, w tym jedna pod głowę, żeby jej było wygodnie;). Jest rozrabiaką, noi strasznym pieszczochem - ręka przy niej moze zdrętwieć, bo jak sie ją przestanie głaskać to wali łapą;). Pani idzie kupić jej rozciaganą smycz bo jest żywsza niż mopsik. Quote
Nutusia Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ale ślicznościowo to wszystko brzmi! A jeszcze jak się okrasi fotkami, to żyć, nie umierać! :) Quote
sleepingbyday Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 rozpuszczą ja jak dziadowski bicz i żyć im nie da :-) Quote
zozola77 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 nooo..bo już miałam Tu Ci ciotka reprymendę walnąć za ciągły brak zdjęć ..ale jak bedą na dniach to Ci daruję :evil_lol: Tinka juz państwu na głowę weszła..oby im sie tylko zawsze to tak podobało jak teraz...ale cudnie sie to czyta:loveu: Quote
Olena84 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Wizyta super, sunia szczęśliwa i widać że to jej dom! Mam fotki i filmiki, jutro Selenga je wstawi. Quote
Nutusia Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Już jest jutro ;) Też chcę zobaczyć, że to JEJ DOM :) Quote
Olena84 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Selendze nie działa przeglądarka, wiec ja będę działąć z jutubem, na razie powklejam fotki;). A w skrócie, przyszłam to Tinka byłą lekko zestresowana, ale wpatrzona w panią. Cały czas chciała sie bawić, pani mówi, że aż do znudzenia przyniosi piłki. Mopsik miał dwie zabawki, ale i je bezczelnie mu zabrała, poza tym podgryza mu nogi, no ale on się niestety daje i tak biegnie z wiszącą Tinką;) Quote
mdk8 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ale niunia szczęśliwa :loveu: a "obok" to kumpel czy kumpelka ? :lol: Quote
Selenga Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='Olena84']Selendze nie działa przeglądarka, wiec ja będę działąć z jutubem, na razie powklejam fotki;).[/QUOTE] Przeglądarka już działa. Jeśli Olena nie da sobie rady z filmem, to ja go dzisiaj wrzucę. Quote
Nutusia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ale błyszczy - brylantyna czy... pasta do butów? ;) Luxik, nie daj się chłopie, bo przepadniesz z kretesem!!!!!! :) Quote
Olena84 Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Ona zawsze miała piękną sierść, pani cały czas sie zastanawia co ten pies musiał zrobić że go wyrzucono bo i piękny i mądry Quote
Recommended Posts