Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']

trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. ale tinka im wpadła w oko, czy inny difowy psiak?[/QUOTE]

tez jestm ciekawa czy o Tinkę chodzi... przyłanczam sie do kciukania za dzisiejszą wizytę

Posted

I nikt nie zapytał o wizytę? :agrue:
A ja miałam wyrzuty sumienia, że dopiero dziś na dogo wchodzę...
Wybaczę i napiszę jak wizyta.
Otóż Państwo super, mopsik tez, nie bał się mnie, bo był u siebie. widać, że ludzie pro zwierzęcy, znający się na psach, czekają już na Tinkę. Umówiliśmy się na czwartek wieczorem, że Dif ją przywiezie.

Posted

Olena, wiem, że na pewno duży nacisk położyłaś na bezpieczeństwo Tiny....
Wiesz, obroża ciasno, nie puszczanie, uważanie przy otwieraiu drzwi w mieszkaniu coby nie wyszła na zewnątrz itd.....
Prawda?

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja uważam, ze swoim postem dalam sygnała, ze czekam na wieści, a inni też, ty się olena nie dopraszaj ;-)[/QUOTE]
Dla Tinki nie trzeba dopraszać się uwagi, tylko my ciotki jesteśmy czasem milczące ze skupienia i te kciuki zaciśnięte;) przeszkadzają w stukaniu po klawiszach....
Juz czwartek..

Posted

Sunia pojedzie w szelkach i kupię jej jeszcze dziś wyprawkę, mam nadzieje, że państwo na siłę nie będą szaleć i jej puszczać. Tego akurat boję sie najbardziej;/.

A wczoraj miała dwa telefony jeszcze - pani bardzo miła, i pan który na szybko szukał psa bo wnuczce zaginął - brak słów.

Posted

a ten pierwszy? bo jest taka tinkopodobna sunia u astaroth w hoteliku, niedaleko dif zresztą:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194858-TUSIA-z-Korabiewic-ZOSTA%C5%81A-SAMA%21-d%C5%82ug-za-hotel-wynosi-1500z%C5%82-Wizja-schroniska%21[/url]

Posted

Jest Stokrotka u Giselle4 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250237-Stokrotka-zagłodzone-malenstwo-w-wielkim-swiecie-dobroci-dorosłych[/url] , moze ja tej milej pani podrzucic?